GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Ray Liotta Vice City Hakkında Konuşuyor (2003)

Başlatan Impeccable, 11 Mart 2021, 19:06:58

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Tommy Vercetti'nin seslendirmeni Ray Liotta, Conan O'Brien ile Vice City hakkında kısa da olsa konuşuyor. Oyunun bu denli büyük bir başarı elde edebileceğini tahmin etmediğini söylüyor. Aşağıdan videoyu devamını izleyebilirsiniz.(5:50'den itibaren başlıyor.)

Bilinmeyen Bey

2003'de Çekilmiş. Konuyu Okuyarak Söylüyorum bunları, Sana Güveniyorum yani:

Adam Galiba Vice City'nin Geleceğini Tahmin Etmeye Çalışmış. Ancak En Sonunda ise Vice City, GTA3'den Bile Sevilen bir oyun oldu. Şahsen Türkiye Hakkında konuşursak, Türkiyede Çok Seven Oldu. GTA Türk gibi çeşitli mod ve eklentiler yapıldı.

Amerikalı yani yabancı ülkeler hakkında fazla bilmemekteyim. "GGmanLives"'e güvenerek söylüyorumki oyun güzelmiş. Oyun Şaheser ve GTA 3'ü kötülüyorlar, çünkü Vice City'den Kötü.

Oyundan Kaldırılan birçok ses dosyası, savehouse, silah, değiştirilmiş text/metin, Cuban-Haitian Friendly Version, RGL Version, Steam gibi birçok özellikli şey güncellendi/kaldırıldı/değiştirildi.

Adam Bu Yüzden Geleceğini Tahmin Etmiş Olabilir..

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 11 Mart 2021, 19:20:36

Adam Galiba Vice City'nin Geleceğini Tahmin Etmeye Çalışmış. Ancak En Sonunda ise Vice City, GTA3'den Bile Sevilen bir oyun oldu. Şahsen Türkiye Hakkında konuşursak, Türkiyede Çok Seven Oldu. GTA Türk gibi çeşitli mod ve eklentiler yapıldı.

Amerikalı yani yabancı ülkeler hakkında fazla bilmemekteyim. "GGmanLives"'e güvenerek söylüyorumki oyun güzelmiş. Oyun Şaheser ve GTA 3'ü kötülüyorlar, çünkü Vice City'den Kötü.

Oyundan Kaldırılan birçok ses dosyası, savehouse, silah, değiştirilmiş text/metin, Cuban-Haitian Friendly Version, RGL Version, Steam gibi birçok özellikli şey güncellendi/kaldırıldı/değiştirildi.

Videoda 8 milyon satıldığını da belirtiyor bu arada, çıktığında takdire şayan bir başarı elde etmiş gerçekten.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Impeccable - 11 Mart 2021, 19:24:32
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 11 Mart 2021, 19:20:36

Videoda 8 milyon satıldığını da belirtiyor bu arada, çıktığında takdire şayan bir başarı elde etmiş gerçekten.

Ancak "Zamanına Göre" Çok iyi sattı.

Ardından Rockstar'ın Başındaki kişi (Sam Houser) Öldürülü ve yerine yahudi iş adamı "Yassi Kohen" geçiyor. San Andreas, GTA 3, Vice City yani kısaca üçlemedeki oyunları RGL, Steam ve aklınıza gelebilecek daha birçok yerde satıyor.

Ancak Bu Oyunlara Yaptığı Remastered veya Güncelleme gibi şeyler bok gibi oluyor. RGL'lerde Vice City'e Haitian-Cuban Friendly, GTA San Andreas'a Remastered yapıp içine ediyor. Steam'dekilerde Vice City Hariç tüm Oyunlara bug koyuyor. Piyasaya Çıkartıyor ve Oturup Para Kazanıyor.

RDR 2, GTA 5 Online ile paraya aşık oluyor. Dahası için, etkinlik yapıyor daha çok yiyor para...

lazlow

Vice City'deki çoğu sahnenin kesilmesi yüzünden Rockstar Games ile daha çalışmak istemediğini söylemişti diye hatırlıyorum.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 12 Mart 2021, 13:39:20
Vice City'deki çoğu sahnenin kesilmesi yüzünden Rockstar Games ile daha çalışmak istemediğini söylemişti diye hatırlıyorum.

Evet belkide bu yüzdende olabilir. Sahneler, Metin Dosyaları, Ses Dosyaları.

Neyseki Onların Hepsi Hakkında Konuşmuştuk. (Hatırlamıyorum, BETA İçerikleri yaptımmı diye)

Impeccable

@lazlow @Bilinmeyen Bey

Evet haklısınız, silinen sahneler ve ses kayıtları nedeniyle Rockstar ile problem yaşamıştı.

Gönül isterdi ki keşke hiç sorun yaşanmasaydı ve Tommy'i en azından 3D Era'da Carl ve Claude ile ya da en azından Carl ile yan yana görebilseydik.

Purgatory

Alıntı yapılan: Impeccable - 16 Mart 2021, 00:20:52
@lazlow @Bilinmeyen Bey

Evet haklısınız, silinen sahneler ve ses kayıtları nedeniyle Rockstar ile problem yaşamıştı.

Gönül isterdi ki keşke hiç sorun yaşanmasaydı ve Tommy'i en azından 3D Era'da Carl ve Claude ile ya da en azından Carl ile yan yana görebilseydik.
Ben bir ara eğer bu tarz sıkıntılar yaşanmasaydı Tommy Vercetti'nin San Andreas'ta da yer alacağını duymuştum ama bu konuda somut bir delil yok elimde maalesef. Yine de güzel olurdu yani, büyük iş yapılmış olurdu.

Gladiator

Impeccable