GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
29 Kasım 2024, 02:50:27

En iyi Patch Hangisi?

Başlatan Impeccable, 20 Nisan 2021, 13:06:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Merhaba, GTA IV birçok kez güncelleme aldı ve hâlâ almaya devam ediyor. Sizce bugüne kadar aldığı güncellemelerden hangisi daha iyiydi?

Grafiksel anlamda şu anki Patch çok başarılı.

Ancak iş performansa geldiğinde 1.0.4.0 Patch çok daha stabil diğerlerine oranla. Donma vs. yaşanmıyor. Sizin bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?

Purgatory

Patch konularında hiç düşünmeden en güncelini tercih etmeye çalışırım, önceye kıyasla daha fazla özellik bulundurur güncel versiyonlar ve var olan bugların önemli bir kısmı çözülmüş olur bunlarda. Lakin, dediğine bakılırsa 1.0.4.0 yaması bir istisna. Ayrıca 1.0.4.0 yaması, birtakım modlar ve ufak tefek özellikler için de gerekliydi sanırım ama GTA IV oynayacağım zaman büyük ihtimalle bunlara ihtiyacım olmayacağından 1.0.8.0'ı kurup geçeceğim açıkçası.

Impeccable

Alıntı yapılan: Anestezi - 20 Nisan 2021, 14:23:11
Patch konularında hiç düşünmeden en güncelini tercih etmeye çalışırım, önceye kıyasla daha fazla özellik bulundurur güncel versiyonlar ve var olan bugların önemli bir kısmı çözülmüş olur bunlarda. Lakin, dediğine bakılırsa 1.0.4.0 yaması bir istisna. Ayrıca 1.0.4.0 yaması, birtakım modlar ve ufak tefek özellikler için de gerekliydi sanırım ama GTA IV oynayacağım zaman büyük ihtimalle bunlara ihtiyacım olmayacağından 1.0.8.0'ı kurup geçeceğim açıkçası.

Steam versiyonuna sahipsen direkt olarak 1.0.9.0 Patch kuruluyor zaten uğraşmana gerek kalmayacaktır.:helal:

Dediğim gibi son patch özellikle grafiksel anlamda mükemmel geliştirilmiş hâlde. Gölgeler müthiş görünüyor.

Purgatory

Alıntı yapılan: Impeccable - 20 Nisan 2021, 14:30:57
Alıntı yapılan: Anestezi - 20 Nisan 2021, 14:23:11

Steam versiyonuna sahipsen direkt olarak 1.0.9.0 Patch kuruluyor zaten uğraşmana gerek kalmayacaktır.:helal:

Dediğim gibi son patch özellikle grafiksel anlamda mükemmel geliştirilmiş hâlde. Gölgeler müthiş görünüyor.
1.0.9.0 yaması ne zaman çıktı ya, ondan habersizdim doğrusu. :D

Impeccable

Alıntı yapılan: Anestezi - 20 Nisan 2021, 14:41:38
1.0.9.0 yaması ne zaman çıktı ya, ondan habersizdim doğrusu. :D

Geçen yaz Social Club'a güncelleme gelmişti ve GTA IV bu güncellemeden sonra oyuna girerken hata veriyordu. Birçok kişi bu sorunla karşılaşınca Rockstar yeni bir güncelleme yayınladı :D.

Razor02

Açıkçası 1.0.4.0 oynama fırsatım olmadı önceden hep konsol üzerine oynuyordum bilgisayara geçtiğimde hep 1.0.8.0 oynadım, şuan memnunum güncel sürümden çok nadiren FPS droplar olsada sorun yaratmıyor. Ama anlamadığım nokta bu firma 1.0.4.0'da stabil bir oynanış sunarken
yeni gelen sürümlerle bunu yitirmeyi nasıl başarabiliyor, sonuçta oyuna yeni bir nesne bir harita bir araba herhangi bir şey eklenmiyor öyle olsa tamam olabilir diyecektim çünkü GTA Online güncelleme aldıkça performans bakımından yavaşça düşüyor ama R* yine de iyi toparlamış durumda GTA Online'ı ama dediğim gibi GTA IV'te bunu nasıl başardılar anlamadım keşke kökten çözseler ama tembel firma eski oyunlar konusunda kılını kıpırdatmaya niyeti yok GTA III GTA Vice City ve San Andreas'ı bile fanların modları patchleri sayesinde adam edipte oynuyoruz...

Impeccable

Alıntı yapılan: Razor02 - 20 Nisan 2021, 18:07:45
Açıkçası 1.0.4.0 oynama fırsatım olmadı önceden hep konsol üzerine oynuyordum bilgisayara geçtiğimde hep 1.0.8.0 oynadım, şuan memnunum güncel sürümden çok nadiren FPS droplar olsada sorun yaratmıyor. Ama anlamadığım nokta bu firma 1.0.4.0'da stabil bir oynanış sunarken
yeni gelen sürümlerle bunu yitirmeyi nasıl başarabiliyor, sonuçta oyuna yeni bir nesne bir harita bir araba herhangi bir şey eklenmiyor öyle olsa tamam olabilir diyecektim çünkü GTA Online güncelleme aldıkça performans bakımından yavaşça düşüyor ama R* yine de iyi toparlamış durumda GTA Online'ı ama dediğim gibi GTA IV'te bunu nasıl başardılar anlamadım keşke kökten çözseler ama tembel firma eski oyunlar konusunda kılını kıpırdatmaya niyeti yok GTA III GTA Vice City ve San Andreas'ı bile fanların modları patchleri sayesinde adam edipte oynuyoruz...

Kesinlikle oyun son güncellemede grafiksel anlamda büyük gelişme gösterse de performans konusunda çok büyük düşüş söz konusu.

Bu arada düzeltme yapayım, gelen güncelleme 1.0.9.0 olarak adlandırılmamış yalnızca radyoya yapılan bir güncellemeymiş. Yanlış bilgi için özür diliyorum.:D

Purgatory

@Impeccable Sorun yok.

@Razor02 Rockstar, az ama öz oyun yapmayı başarıp yenilerini yaptığında eskilerini yabana atan veya eskilerine yaptığı düzeltmeleri pek bir şeye benzemeyen bir firma bence. Dediğiniz gibi gerçekten de, PC Gaming Wiki sitesindeki yamaları uygulamasak eski model PC'ler ve Windows sürümleri kullanmamız gerekecek anlaşılan. :D

Gladiator

1.0.4.0 Patch performans açısından en iyisiydi.

Impeccable