GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
10 Ocak 2025, 12:24:04

GTA V - En İyi Özellik Hangi Ana Karakterin?

Başlatan Impeccable, 01 Mart 2021, 16:29:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Merhaba, GTA V'de bulunan üç ana karakterimizin kendilerine has özel yetenekleri var. Sizce hangi özellik daha iyi?

Franklin: Araç kullanırken keskin dönüşler yapabilmemizi dolayısıyla kaza yapma olasılığımızı azaltıyor. Ayrıca araç havadayken özelliği kullandığımızda aniden yere inebiliyoruz.

Trevor: Çatışmalarda daha az canımızın gitmesini sağlıyor, bir yerden düşerken bu özelliği kullanabiliriz. Ayrıca bir NPC ile kavgaya tutuştuysak bu özellik sayesinde tek yumrukla NPC'yi yere serebiliriz.

Michael: Michael'ın özelliği Max Payne'den tanıdığımız Bullet time ile aynı diyebiliriz. Bu özellik sayesinde çatışmalarda birden fazla düşmanı kolayca öldürebiliriz.

Benim GTA V'de favorim Michael'ın özelliği, ardından Franklin geliyor.

Fikirlerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

Mellifluous

Benim için Franklin. Araba kullanmayı seven ve sık sık kullanan birisi olarak hayat kurtaran bir özelliği var gerçekten.

Bilinmeyen Bey

lazlow

Franklin'inki daha kullanışlı geliyor. Özellikle çoğumuz GTA'da kaza yapmamak için hızlı süremezken Franklin'in bu özelliği sayesinde özgürce sürat yapabiliyoruz. 
Son düzenlenme: 02 Aralık 2021, 21:42:51 lazlow

Shade

Trevorun özelliğini seviyorum çatışmayı kısmende olsa bariz bir şekilde kolaylaştırıyor.

Gladiator

Michael'ı ayrı seviyorum özelliği de iyi.

Impeccable