GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Nisan 2025, 03:19:25

Oyun Genel Sohbet Konusu

Başlatan Prisonero, 23 Ocak 2018, 18:10:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 14 Haziran 2021, 13:25:41
Alıntı yapılan: Impeccable - 22 Mayıs 2021, 16:30:30
Epic Games, NBA 2K21'i ücretsiz olarak veriyor. Yanında 80 TL ve üzeri oyun alışverişlerinde kullanılabilecek 60 TL'lik bir kupon kazanabilirsiniz.

Teşekkürler :helal:

Rica ederim.

Plague inc. güzel zaman geçirebileceğiniz bir oyun, tavsiye ederim.

Radless

Alıntı yapılan: Impeccable - 25 Aralık 2020, 01:06:28
Geçtiğimiz günlerde Cyberpunk buglarla dolu bir hâlde piyasaya sürüldü, doğal olarak büyük tepki gördü çünkü insanları büyük beklenti içine sokmuşlardı ama bu beklentiyi karşıladığı pek söylenemez... Bir youtube kanalı bu duruma biraz fazla içerlemiş ve ortaya bu video çıkmış. :D Rockstar'ın GTA IV'de ne kadar başarılı bir iş çıkardığı tekrar gözler önüne serilmiş.

Hakikaten inanılmaz büyük potansiyele sahip bir temayla karşımıza çıktı Cyberpunk ama uzun süre ertelenince, insanları beklenti içine soktu. En nihayetinde birçoğumuz için oyun beklenildiği gibi çıkmadı hata ve bugların sık olması bu tepkileri kaçınılmaz kıldı.
Kiyasladiklari seyler arasinda daglar kadar fark var, bence bir insan boyle sacma mantiksiz bir kiyaslama yapmadan once iki oyunun yapimcisinin tecrubelerini goz onunde bulundurmalidir ki sonrasinda bir kiyaslama yapabilsin.

"Life's too short to hold grudges."

Gladiator

Alıntı yapılan: Radless - 19 Ağustos 2021, 21:29:02
Kiyasladiklari seyler arasinda daglar kadar fark var, bence bir insan boyle sacma mantiksiz bir kiyaslama yapmadan once iki oyunun yapimcisinin tecrubelerini goz onunde bulundurmalidir ki sonrasinda bir kiyaslama yapabilsin.

Cyberpunk başta RPG olarak duyurulan daha sonra açık dünya türünde olacağı açıklanan bir oyun, eğer böyle iddialı bir tanıtım yapılırsa, büyük bütçe ayrılırsa insanların verdiği tepki de bu şekilde olur. Sonuçta bu hizmete para ödüyorlar. Videoda kıyaslanan şeyler arasındaki dağlar kadar farkı da göremedim nedense.

Gladiator

Forza Horizon 5'e bağımlı oldum. Muhteşem bir oyun. Gerek grafikleri gerek oynanışı harika gerçekten.

Bilinmeyen Bey

Hogwarts Legacy çok övülüyor. Oynamak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum. Bilgisayar kaldırır mı o ayrı soru... fikriniz nedir Hogwars Legacy hakkında?

Kemopa7665

Şu sıralar bitek LoL sarıyor. Ara sıra metin2 açıp farm yapıyorum.