GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Moon Police Pursuit - #thebest

Başlatan Marcy, 22 Temmuz 2021, 20:13:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Marcy

Kalıcık & Sizden Beklentilerimiz
Sunucu açılımında bir takım etkinlikler yapmayı planlıyoruz, örneğin Mekan baskını, Başkan koruma vs/  fakat bu aktifliğe göre değişebilir. Sunucu açılımında sizlere bir takım çekilişimiz olacaktır. Üstelik olarak aktiflik sayısını elde tutabilirsek, sizlere sık sık çekiliş yapacağımızı belirtmek isteriz.

Moon PP tam olarak neyi amaçlıyor?
Hedeflediğimiz en önemli şey, eğlenceli bir ortam oluşturmak. Yetkili / Oyuncu ilişkisini  ve Oyuncu / Oyuncu ilişkisini aynı seviye de tutmak. Konseptimiz dolayı değişik fikirlerimiz var, oyuncularımızdan gelen istekleri değerlendirip değişiklikler yapacağız.

Sistemleri görebilir miyiz?
Şuanda maalesef ki sistemleri görmeniz mümkün değildir, fakat discord adresimiz üzerinden güncelleme kanallarından sık sık sistemlerden kesitler koyabiliriz, sizde bunları görebilirsiniz.

Oyun modunuz alıntı mı? Sıfır mı kodlanıyor?
Buna kısa bir cevap vericek olursak Evet, oyun modumuz sıfırdan @Hata ve @rR00t tarafından sıfırdan geliştiriliyor.

"Tanıtım kurallarını okudum ve kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2021, 20:16:07 rR00t
Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Hata

Geliyoruz, we are cumi.. coming.
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2021, 20:20:40 Hata

Marcy

Alıntı yapılan: sharax - 22 Temmuz 2021, 22:26:54
öğk çöp
Highrise projeme vurdurmak için Rodriqueze yalvaran çocuk gelmiş. Çok ağır konuşmak istemiyorum ama elbet bir gün bende patlarım.

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Alperen18

öğk çöp
Abilerin masadan kalktı çınar düşmanlık istemiyorsan rahat dur.

Karahanlı

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 23 Temmuz 2021, 00:54:52
öğk çöp
Masada çocuk çoluk var diye kalktık. Dikkat et masa kafana geçmesin.

YıldızRoleplay

Alperencik, o masayı kafanıza geçirmesinide biliriz.

Rodri

öğk çöp

Ne masasından bahsediyorsun prensesler dünyasındamı yaşıyorsun?. Çok film izlemişsin o filmin sonunda masayı kafanda kırarım, çoluk cocukla işimiz olmaz bak dalgana, olgunlaşın biraz çocuklaşmayın.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2021, 01:18:25 1337

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Rodri

Alıntı yapılan: rR00t - 22 Temmuz 2021, 22:39:42
öğk çöp
Highrise projeme vurdurmak için Rodriqueze yalvaran çocuk gelmiş. Çok ağır konuşmak istemiyorum ama elbet bir gün bende patlarım.

Platformu yıllar önce saldım ve bir çok firmalara ve bilişimlere destek vermekteyim, farklı işlerle ilgilenmekteyim fakat tanımadığım mahluklar ismimi vermiş fakat bakıyorum ki bu tarz kişi(ler) çocuk parkında sanıyor kendini biraz olgunlaşmaları gerek, aldırış etmeyin yakında okulları açılır, sizede tavsiyem bu tarz mahluklarla karşılaşmamak istiyorsanız diğer platformlara yönelin (ALTV & RAGE.MP) başarılar dilerim.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2021, 01:57:39 1337

Discord: openconsole
Full Stack Developer. - Network Manager.

Hata

Alıntı yapılan: Karahanlı - 23 Temmuz 2021, 01:08:07
öğk çöp
Masada çocuk çoluk var diye kalktık. Dikkat et masa kafana geçmesin.

Alıntı yapılan: 1337 - 23 Temmuz 2021, 01:09:53
öğk çöp

Ne masasından bahsediyorsun prensesler dünyasındamı yaşıyorsun?. Çok film izlemişsin o filmin sonunda masayı kafanda kırarım, çoluk cocukla işimiz olmaz bak dalgana, olgunlaşın biraz çocuklaşmayın.

Arkadaşlar burası Moon Police Pursuit tanıtım konusu, nerede ne yazdığınıza dikkat edin, konuyu kirletmeyin, sharax, sen de kes ağlamayı bak işine.

ayazcik

öğk çöp
alperen olgun, pardon alperen milf senin konuşma hakkın yok otur yerinde

Tyranus

Başarılar, fakat tutacağını zannetmiyorum. Mod içinden birkaç adet ekran görüntüsü koymanızı tavsiye ederim. Konu için bir nebze daha iyi olabilir.

kumite

başarılar fakat yönetim farklı kişilerle olan atışmayı kesmek yerine devam ettirirse, genel chati kapatıp genel chatte atıştığı kişiyle 1v1 atarsa bu iş yürümez. Berk daha önce çok kez proje açmış tecrübeli birisi, bu tarz hataları tekrarlamayacağını umarım, başarılar tekrardan.

Impeccable

Hata

Konuyu açan kişi projeden ayrıldı, bu sebepten ötürü yetkililerden konunun kaldırılmasını rica ediyorum, yeni ve alıntı olmayan bir konu açacağım.