GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
11 Mart 2025, 21:00:08

samp bitti mi?

Başlatan sharax, 22 Temmuz 2021, 17:17:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Bana göre samp bitmedi ama bitiyor. Kalcor geliştirmeyi bıraktı ve sunucular yerinde sayıyor, sa-mp tr'de vice, rina, nineteen olmasa samp tr bitmiş oluyor. Aslında samp bitmiyor sa-mp tr bitiyor. Ayrıca tanıdığım çoğu kişi ragemp, altv gibi platformlara geçtiler. Sizce samp bitti mi?
Son düzenlenme: 22 Temmuz 2021, 17:40:59 sharax

Marcy

sahte coderlar, saçma sunucular samp.tryi bitirdi, artık sadece GTA 5 Rp tutuyor. SA:MP'ta açılıp 1-2 yıl ayakta kalan sunucu az

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

_Code

Bitmeye yakın, daha bugün 2-3 avelin saldırılarını önlemeye çalıştım değişik saçma sapan bir hileyle sunucuyu mantıksal karmaşaya sokuyorlar. Bu ve benzeri olaylar yüzünden bitti, bitiyor.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Rexiun

DracDonix

Burada her ne kadar bitti densede, bitmedi. TR nin gidişatı kötü olsada toparlayan Rina , Vice ve bütçeli sunucular olacaktır.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

GTA San Andreas ne zaman ölürse (ki asla böyle birşey olmayacak) SA-MP'da "o gün tükeneceğiz" * olacak.

Ama bunun dışında nasıl bitirebilir? Yeni gelen sunucular olmayınca, Millet SA-MP'tan tamamen bıktığında, Yeni Oyun Modu bulan Sunucular gelmeyince ve daha birçok olay SA-MP'ın bitmesine neden olabilir. Ama tamamen öldürecek değil.

* = Esprinin asıl kaynağı:

godleitz

Son nefeslerini veriyor, taş çatlasın 4 yıla yeni MP'ler aramaya başlarız vaziyet alın.

Rexiun

Alıntı yapılan: godleitz - 30 Temmuz 2021, 18:54:50
Son nefeslerini veriyor, taş çatlasın 4 yıla yeni MP'ler aramaya başlarız vaziyet alın.
O at gözlüklerinizi çıkartırsanız şimdiden aramaya başlarsınız.

Rexiun

Yolda kalcoru gördüm geçen at gibi koşuyordu

Feick

Son nefesleri bunlar, 1-2 yıl içinde ne TR sunucuları ne de başka sunucular kalır. LSRP - Vendetta, tarihin ilk sunucuları bunlardan bahsetmiyorum. Taş çatlasa 10-20 çekiyorlar :(.

Açılıcak olan sunucularda 2gün sonra ya ekip anlaşmazlığı ya da farklı sebeplerden dolayı kapanıyor ne yazık ki.

sharax

Alıntı yapılan: Rexiun - 22 Ağustos 2021, 00:17:18
Yolda kalcoru gördüm geçen at gibi koşuyordu
bağırttı :D

Feick

şu konuyu hortlatmayın la

Shooter

Eskiden TDM'sinden tut Freeroam, H&P, RPG vs. her moddan sunucular vardı ve hepsi de tıklım tıklım doluydu şimdi sadece RPG sunucuları ayakta duruyor.

güzel günler geride kaldı.

2007 ~ 2019

Clear

HP,FR konseptli sunucuların oyuncu sayılarını görüyoruz, bitmeye yakın duruyor.Rp konseptine gelirsek onuda 2 3 tane sağlam sunucu tutuyor.Yavaş yavaş bitişe yaklaşıyor.