GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[GTA SA] PS2 VS PC - Grafik Karşılaştırması - Part 1

Başlatan Bilinmeyen Bey, 21 Şubat 2021, 17:09:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Diğer GTA Oyunları İlk Önce PS2 İçin Yapılıyor. Ama San Andreas İlk Olarak PC Yapıldı. Çeşitli Bug/Detay PS2'ye eklendi ve bu videoda bunu ve bu konuda ondan konuşacağım:

İlk Olarak Çevre Detayları ve Çeşitli: Oyunun PC Portunda Oyun Herzaman Güneşlidir bazen değişir ancak normaldir 80-90'larda geçen bir oyun bu kadar normalmi? Ama PS2 Portunda Oyunumuz Daha Seksenler Havası ve Bulanık bir güneş rengi vardır. Oyun Çidden 80'leri göstermektedir. Oyunda Güneşe PC Portunda Bakarsanız fazla bişe olmaz ama PS2 Portunda Güneşe Bakmanız sonuçta gerçek hayattaki gibi gerçek bir güneş ve güneş ışınları göreceksiniz!

Çevre Detaylarına Devam Edersek , Araba Efektleride Eklenmiştir! PC'de Parıldayan araçlar , PS2 Portunda Gerçek Zamanlı Yansımalar yapacaktır! Oyunun PC Portunda Gerçek Zamanlı yansıtmadığından yakındaki ışıklar arabaya vursa bir etki yapmayacaktır sadece tekerlek parlıyor sanarım buda bug , ama PS2'de Arabanın Yakınındaki Işık Arabayı Gösterecektir! Örneğin Polis arabasının sireni PS2'de arabanızı bir Yılbaşı Ağacına dönüştürecektir.

PS2'de Ne yazikki Gerçek Zamanlı Yansıma olmasına rağmen , Gölge olayları olmayacaktır bunun PS2'nin Güçsüz olduğundandır bu. Ama PC'de Gölgeler olcaktır ama gerçek zamanlı değildir.. Yine Devam Edersek PS2'de Yağmur Yapması Çevredeki Yolları o yola harbiden yağmur yağmış gibi Parlak ve Işık varsa onu cidden çok parlak gösterecektir!

Bunun Dışında Oyun Performansı vardır , ki onları Part 2'de belirteceğim!

nikobernoo

Yanlışınız var, San Andreas PS2 üzerine tasarlanmıştı sonradan PC'ye tasarlandı.

Please (g)old days, come back.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Provazano - 21 Şubat 2021, 17:55:06
Yanlışınız var, San Andreas PS2 üzerine tasarlanmıştı sonradan PC'ye tasarlandı.

Araştırma yaptıktan sonra konuyu düzeltirim sonra sizin isminizi eklerim. Sağol , okumaya zahmet ettiğin için

yusufir

Ben San Andreas'ı ilk PS2 platformunda oynamıştım ve de hayran kalmıştım. Bence serinin en iyi oyunu bile olabilir.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: yusufir - 19 Temmuz 2021, 01:14:14
Ben San Andreas'ı ilk PS2 platformunda oynamıştım ve de hayran kalmıştım. Bence serinin en iyi oyunu bile olabilir.

Çoğu Fan (Ben dahil) San Andreas'ın PS2'si, 1998 (yılını unuttum) San Andreas Çete Zamanlarını iyi anlatıyordu.

Hava efektleri, karakterler, BETA içerikleri ile falan...

yusufir

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 19 Temmuz 2021, 09:10:06

Çoğu Fan (Ben dahil) San Andreas'ın PS2'si, 1998 (yılını unuttum) San Andreas Çete Zamanlarını iyi anlatıyordu.

San Andreas 1992 senesinde geçiyor.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: yusufir - 20 Temmuz 2021, 18:05:36

Doğru, 1992 senesi... Karıştırıyorum. Şu lanet tarihini...

yusufir

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 20 Temmuz 2021, 19:43:20
Alıntı yapılan: yusufir - 20 Temmuz 2021, 18:05:36

Doğru, 1992 senesi... Karıştırıyorum. Şu lanet tarihini...

Olur öyle şeyler:)) Bazen ben de karıştırabiliyorum.

Gladiator

Bilinmeyen Bey