GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] SAMP - Antı Sobeit Script (2021)

Başlatan dnlhoare, 18 Temmuz 2021, 00:00:23

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dnlhoare

konu kilit, başka forumlarda konu oluşturacağım ^^
Son düzenlenme: 19 Temmuz 2021, 18:36:28 dnlhoare

EmrhN

Hasan Sangrento

Yine de ne olursa olsun girmek isteyen her türlü giriyor. Konunun orijinal hali burada. Üstünde daha da geliştirme yapılabilir yalnız yine de çözüm değil maalesef, paylaşım için teşekkürler.

Backup

Neden OnPlayerUpdate üzerinde sürekli bu kontrol yapılıyor ? Oyuncu oyuna girdiğinde veya spawn olduğunda bir kere kontrol edip, sobeit ise oyundan atarsak iş görmez mi ?

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: Backup - 18 Temmuz 2021, 03:24:49
Neden OnPlayerUpdate üzerinde sürekli bu kontrol yapılıyor ? Oyuncu oyuna girdiğinde veya spawn olduğunda bir kere kontrol edip, sobeit ise oyundan atarsak iş görmez mi ?

Hile yapılarını dürüst olmak gerekirse tam bilmiyorum. Yalnız oyun içerisinde iken bir DLL inject gibisinden bir eylem olur ise diye eklenmiş olma olasılığı mevcut.

dnlhoare

Alıntı yapılan: Backup - 18 Temmuz 2021, 03:24:49

Onplayerupdate'ye koymamın sebebi test içindi. Bunu onplayerspawn kısmına koyup her dakika looplanan bir timere koyman gerekir.

Hasan Sangreto'nun dediği gibi bazı sobeitler oyuna sonradan dahil edilebiliyor, bu yüzden bunu engellemek için her dakika kontrol ettirmen gerekir.

_Code

Pek işe yarayacağını zannetmiyorum ama paylaşım için teşekkürler.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Tyranus

Rexiun

hiç bir işe yaramaz. Paylaşım için teşekkürler.

☆☬κɪɴɢ☬☆

Hiç bir işe yaramaz. Paylaşim için teşşekürler

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Furkanulas

Bir Anti Sobiet'i gidipte Filterscript dosyasına atmak ve ondan bir koruma sağlamasını beklemek doğrumudur yararlı mıdır bilemem, Genede paylaşım için teşekkürler.

dnlhoare

Olumsuz ve fosilleşmiş düşüncelerinizi kendinize saklayın dostlar. Hiçbir* işe yaramıyorsa sizden oyunu etkileyen, oyuncuları soğutan bu hile türünü nasıl engellediğinizi söylemenizi istiyorum. Hiç yoktan iyidir lafına uyumlu olan bu projeyi kodlamada aciz sırf egoya sahip birkaç sözde 2015 developerlerimiz tarafından karalanmasına özellikle bu forumda niye izin vereyim :D? :anons:

Alıntı yapılan: Furkanulas - 18 Temmuz 2021, 21:26:50
Bir Anti Sobiet'i gidipte Filterscript dosyasına atmak ve ondan bir koruma sağlamasını beklemek doğrumudur yararlı mıdır bilemem, Genede paylaşım için teşekkürler.

https://open.mp/docs/scripting/functions/SendClientCheck
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2021, 21:38:48 dnlhoare

jaweed

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 18 Temmuz 2021, 12:18:20
çalışmaz, kendini zeki sanan berkay.
bizimki sobfox tarafından sıfırdan yapıldı. lgsye yetişme zamanı.

Nineteen

Bahsi geçen fonksiyon sadece filterscript ile çalışıyor, araştırmadan veya konu hakkında bilgi sahibi olmadan boş beleş yorum yapmanızın bir manası yok. Paylaşımı yapan kişiyle aranızda problem olabilir, sevmiyor olabilirsiniz ancak sadece o kişiye zarar vermek için emeğini bu şekilde karalama gibi bir hakkınız yok. Bu işlerden anlıyor olabilirsiniz, çok güzel şeyler ortaya koyuyor olabilirsiniz, eğer bu paylaşımın size bir faydası yoksa kapat başka konuya gir. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor, bir hileyi engellediniz diye kimse size plaket vermeyecek.

Adam gitmiş rus forumlarındaki konuları takip etmiş, aralarından işe yarar bir bilgi bulmuş ve getirip burada önünüze hazır halini koymuş, bir de dönmüş adama bir ton laf saymışsınız. Bahsi geçen rus formunda bunun gibi zibil anti hile scripti var, ruslar birbirlerini bu şekilde karalamak yerine destek olup hatalarını kapatarak daha iyi yerlere geliyor. Öte yandan bir de dönüp bizim tarafa bakın. Gelişmiyorsak, gelişemiyorsak bu zihniyetler buna vesile oluyor. İnsanların heveslerini kırıp aşağılamak size sözde egonuzu tatmin etmekten başka bir şey kazandırmaz, aksine uzun vadede kaybettirir.
Son düzenlenme: 18 Temmuz 2021, 21:48:02 Nineteen

Furkanulas

Herşey yanlış anlaşılmadan ibaretmiş be gülüm.
Son düzenlenme: 19 Temmuz 2021, 16:56:48 Furkanulas