GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Yeni Nesil Hırsız Polis | 185.255.92.142:7777 |

Başlatan Backup, 13 Mayıs 2018, 10:53:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pesimist

Backup

Alıntı yapılan: Pesimist - 27 Mayıs 2021, 17:11:06
Yine ismim geçmiş ne oldu, başarılar :D

Bu sefer ismini tartışıyorlar. Teşekkürler

Erdal

.
Son düzenlenme: 30 Haziran 2021, 20:01:34 Erdal Sebep: yanıtı silemiyom bari değiştireyim
Home is where your heart is.
 sxhwetzingen

Erdal

Mücahit abi adamsın fazlasıyla hakediyorsunuz başarılar yolunuz her daim açık olsun

Home is where your heart is.
 sxhwetzingen

Murat Budak

Bu saatten sonra sadece sunucunun kayıtlarının açılmasını bekliyorum

5YPEXE

Uzun zamandır SA-MP piyasasında yokum. Hâlâ daha konuyu, sunucuyu ve Backup'ı aktif görmek güzel. Daha iyilerine ulaşabilmeniz dileğiyle.

Impeccable

Backup

Tyranus

Sayılı güzel sunuculardan :,)

Barbaria

17.07.2021
-Güncelleme Notları-

• Skin seçme alanı değiştirildi. Skin seçmeden önce bulunan meslek bilgilendirme yazıları da değiştirildi.
  • Alt tarafta yer alan textdraw ve tarih-saat textdrawı değiştirildi.
  • 100 skor altı oyuncular artık hasar veremiyor, alamıyor ve kelepçelenme, yakalanma, gasp etme vs gibi işlemleri yapamıyor.
  • Sürücü kursu karşısına Tommy Hilfiger adında bir soygun mekanı eklendi.
  • Çete mekanlarında, kuşatma alanlarında ve ele geçirilen alanlarda artık kaçırma, bomba patlatma vs gibi işlemler yapılamıyor.
  • Kumarhanede birbirinizle zar oyunu oynayabileceksiniz. /zardavet, /zarkabul. Sistem tamamen random/şansdır.
  • Oyuncular artık kendi aralarında /boksdavet, /bokskabul komutlarıyla boks müsabakası sürdürebilecekler. Tek şart 200 skor olmak.
  • /yardim komutu tamamen değiştirildi. Burada artık her şey var.
  • Kapı hackleme sistemi getirildi. Hackerler, Migros'dan aldıkları yazılımlı telefon ile bir gateyi hackleyebilir. Hackleme 3 dakikada bir yapılır ve hacklenen kapı 2 dakika boyunca devre dışı kalır(/kapi kullanılamaz)
  • Sunucudaki ped ve /vzirh-zirh olayı eskisine dönmüştür. Diamond VIP'lerin ekstra +25 zırh alma olayı kaldırılmıştır.

YN:CNR Developer

sweezy

sampa tekrardan başlayacak olsaydım büyük bir ihtimalle oynayacağım ilk ve tek yer olurdu. yıllardır başarıyla ilerleyen bir sunucu. bu yolda devam etmeniz dileğiyle

Backup

Selamlar,

Başta GTAMulti.com olmak üzere bizimle çalışmayı kabul eden tüm medya kuruluşlarına teşekkürlerimizi arz ederiz. Toplam kitlesi milyonları geçen, Instagram üzerinde aşağıdaki sayfalar ile işbirliği yapılmıştır.

@destansianlar
@vineworld_turkey
@valorantopia
@vrmoving
@erkeklergirebilir
@kolsuzoyun
@stevedenpostlar
@aslindaerkekler
@gtaevreni
@lugatgame
@oyun.atesi
@fun4gaming

DracDonix

Alıntı yapılan: Backup - 18 Temmuz 2021, 03:30:03
Selamlar,

Başta GTAMulti.com olmak üzere bizimle çalışmayı kabul eden tüm medya kuruluşlarına teşekkürlerimizi arz ederiz. Toplam kitlesi milyonları geçen, Instagram üzerinde aşağıdaki sayfalar ile işbirliği yapılmıştır.

@destansianlar
@vineworld_turkey
@valorantopia
@vrmoving
@erkeklergirebilir
@kolsuzoyun
@stevedenpostlar
@aslindaerkekler
@gtaevreni
@lugatgame
@oyun.atesi
@fun4gaming

@fun4gaming & @vineworld_turkey sayfaların'da ki postları inceledim: Halen MTA ile SA-MP karıştırmaları çok enteresan geliyor bana. Ayrı olarak küçük bir tavsiye vermek istiyorum; Yeni Nesil ismini CnR formatı ya da SA-MP dışında'da tanıtma büyütme zamanı geldiğini düşünüyorum. Sunucuya yeni gelecek birisi, 100k üstü skorunu geliştirmiş birisi ile çatışması biraz garip. Zaten girip bir kaç bakındığımda sokaklarda DM dönmesinden soygun yapacak vakit kalmıyor. AR-GE takımınız ile daha güçlü güncellemeler getirebilirsiniz. Başarılar dilerim CnR'nin geleceği. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Backup

Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Temmuz 2021, 19:49:37
Selamlar,

@destansianlar
@vineworld_turkey
@valorantopia
@vrmoving
@erkeklergirebilir
@kolsuzoyun
@stevedenpostlar
@aslindaerkekler
@gtaevreni
@lugatgame
@oyun.atesi
@fun4gaming

@fun4gaming & @vineworld_turkey sayfaların'da ki postları inceledim: Halen MTA ile SA-MP karıştırmaları çok enteresan geliyor bana. Ayrı olarak küçük bir tavsiye vermek istiyorum; Yeni Nesil ismini CnR formatı ya da SA-MP dışında'da tanıtma büyütme zamanı geldiğini düşünüyorum. Sunucuya yeni gelecek birisi, 100k üstü skorunu geliştirmiş birisi ile çatışması biraz garip. Zaten girip bir kaç bakındığımda sokaklarda DM dönmesinden soygun yapacak vakit kalmıyor. AR-GE takımınız ile daha güçlü güncellemeler getirebilirsiniz. Başarılar dilerim CnR'nin geleceği. :)

Yorunlarınız için teşekkürler ancak bu platforma bakış açım sadece hobi olduğu için CnR konsepti dışında geliştirme yapmayı düşünmüyoruz. Ayrıca ekip olarak hobi amaçlı sunucuyu yürütme kararı aldığımızdan beri zirve için rekabet etmemekteyiz. Boş vakitlerimizde emektar oyuncularımız ile vaktimizi geçirdiğimiz bir alan olduk. Bu verilen reklamlar, pr çalışmaları ise diğer oyuncular tarafından bu hobi sunucusunun keşfedilmesi amacını gütmektedir.

Ayrıca kim demiş sadece sa-mp ile sınırlı kaldığımızı :D Kara listedeki oyuncularımızın zihinsel gelişimi için güzel bir girişimimiz mevcut :D

https://www.hizliresim.com/3au8otz
Son düzenlenme: 20 Temmuz 2021, 23:09:41 Backup

DracDonix

Alıntı yapılan: Backup - 20 Temmuz 2021, 23:07:47
Alıntı yapılan: DracDonix - 19 Temmuz 2021, 19:49:37
Selamlar,

@destansianlar
@vineworld_turkey
@valorantopia
@vrmoving
@erkeklergirebilir
@kolsuzoyun
@stevedenpostlar
@aslindaerkekler
@gtaevreni
@lugatgame
@oyun.atesi
@fun4gaming

Yorunlarınız için teşekkürler ancak bu platforma bakış açım sadece hobi olduğu için CnR konsepti dışında geliştirme yapmayı düşünmüyoruz. Ayrıca ekip olarak hobi amaçlı sunucuyu yürütme kararı aldığımızdan beri zirve için rekabet etmemekteyiz. Boş vakitlerimizde emektar oyuncularımız ile vaktimizi geçirdiğimiz bir alan olduk. Bu verilen reklamlar, pr çalışmaları ise diğer oyuncular tarafından bu hobi sunucusunun keşfedilmesi amacını gütmektedir.

Ayrıca kim demiş sadece sa-mp ile sınırlı kaldığımızı :D Kara listedeki oyuncularımızın zihinsel gelişimi için güzel bir girişimimiz mevcut :D

https://www.hizliresim.com/3au8otz

Yeni Nesil Kız öğrenci yurdu demek. Şimdi bunu öğrenen heaterler adres için peşinize takılırlarl :D

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)