GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Ocak 2025, 20:49:13

GTA 5 | Shots

Başlatan doom, 17 Aralık 2020, 14:04:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

doom

"To Protect and to Serve"

"All lives count"

"Some lifetimes from life"

"Tidy car clips"

"Night driving"

"Hiker"

"Industry Baby"

"Make a bad man sing [Ah ah ah ah]"

"Car meet"

"in your passion i was lost"

"night chill"

"money so big"

"Sandy Shores"

"I don't fucking care"

"2022"

"stallion"
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2022, 18:13:27 doom Sebep: Yeni proje eklendi

doom

Görüntü kirliliği yaratmamak adına, tek konu altında çalışmalarımı paylaşmaya devam ediceğim.

-Az önce eklediğim yeni çalışma "Some lifetimes from life" adında görülebilir.

Gaviria

Eline sağlık, hepsi çok şahane.

doom

Alıntı yapılan: Gaviria - 17 Aralık 2020, 14:23:35
Eline sağlık, hepsi çok şahane.
Yorumun için teşekkürler.

Impeccable

Eline sağlık güzel olmuş.:helal:

lazlow

Bu konunun GTA 5 bölümünde olması gerektiğini düşünerek taşıdım. Videolarını da izledim, emeğine sağlık. Anladığım kadarıyla çekimlerini Rockstar Editor aracılığıyla yapıyorsun. Peki çekim için başka mod vs kullanıyor musun?

doom

Alıntı yapılan: Impeccable - 28 Mayıs 2021, 15:49:12
Eline sağlık güzel olmuş.:helal:

Alıntı yapılan: lazlow - 28 Mayıs 2021, 16:02:39
Bu konunun GTA 5 bölümünde olması gerektiğini düşünerek taşıdım. Videolarını da izledim, emeğine sağlık. Anladığım kadarıyla çekimlerini Rockstar Editor aracılığıyla yapıyorsun. Peki çekim için başka mod vs kullanıyor musun?

Yorumlarınız için teşekkür ederim.

GTA 5 hakkında çok bir bilgim yok, eskiden can sıkıntımı gidermek adına yaptığım projelerdi. Ek bir mod kullanmadım sadece rockstar editor kullandım.

lazlow

Alıntı yapılan: Raifaksuu - 29 Mayıs 2021, 12:59:31

GTA 5 hakkında çok bir bilgim yok, eskiden can sıkıntımı gidermek adına yaptığım projelerdi. Ek bir mod kullanmadım sadece rockstar editor kullandım.

Rockstar Editor'ı ben de bir ara merak edip inceledim de çok güzel çekim açıları yakalayamadım. Ancak serbest kamerayla görevleri başka bakış açılarıyla inceledim. Böyle videoları izlemeyi severim, daha çekimlerin olursa izlemek isterim. Oyun sinematikleri gibi olmuş

doom

Alıntı yapılan: lazlow - 29 Mayıs 2021, 13:29:21
Alıntı yapılan: Raifaksuu - 29 Mayıs 2021, 12:59:31

Rockstar Editor'ı ben de bir ara merak edip inceledim de çok güzel çekim açıları yakalayamadım. Ancak serbest kamerayla görevleri başka bakış açılarıyla inceledim. Böyle videoları izlemeyi severim, daha çekimlerin olursa izlemek isterim. Oyun sinematikleri gibi olmuş

Oyun içerisinde bulunan NPC doğaçlaması tamamen, düzenleme açısında Vegas Pro 18 kullandım.

Uzun süredir 5 serisine girmedim, boş zamanım olursa yeni projeler için çalışmalar yaparım. Samp platformunda roleplay içerisinde daha fazla aktif olduğumuda belirtmemde fayda var.

☆☬κɪɴɢ☬☆

Elline saglik

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

doom

Uzun bir sürenin ardından "Tidy car clips" adı altında bir proje paylaştım, iyi seyirler.
Son düzenlenme: 16 Temmuz 2021, 16:56:17 Raifaksuu

doom

"Night driving" adı altında yeni bir kayıt paylaştım, konu içerisinde bulunan divbox içerisinde görebilirsiniz. Keyifli seyirler.

Gladiator

Videolar harika eline sağlık.

doom

doom

"Hiker" adı altında paylaştığım yeni projeyi divbox içerisinde güncelledim, iyi seyirler.