GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[SA] [DYOM] Trouble Maker Stories [V4] [Part 5 Geldi!]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 22 Aralık 2020, 23:25:22

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

DracDonix

yoğunluktan inceleyip oynama vakti bulamadım iletiyi 1 hafta sonra beğen ki oynayayım. :)

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: DracDonix - 22 Şubat 2021, 03:03:08
yoğunluktan inceleyip oynama vakti bulamadım iletiyi 1 hafta sonra beğen ki oynayayım. :)

İncelemenizi yakın zamanda bekliyorum , keyfini çıkarın! Sıkıntı olursa lütfen burda belirtin
Son düzenlenme: 27 Şubat 2021, 17:43:41 Bilinmeyen Bey

Bilinmeyen Bey

:anons: Güncelleme Duyurusu:

- 4. Görev Olan "Betrayel"'ın Walktroughs'u Forum Post'una Eklenmiştir , Eğer Geçemediyseniz izleyebilirsiniz.

- 5. Görev Olan "Brotherhood"'un Walktroughs'u Forum Post'una Eklenmiştir , Eğer Geçemediyseniz izleyebilirsiniz.

- DLC'nin Tarihi Geçiktirilmiştir.

Yapılacaklar:

* Çeşitli Yan Görevler

* Çeşitli Rampages , Çete Adam Toplama , Çete için malzeme getirme gibi görevler eklenecektir.

* Buglar Temizlenecek , Çeşitli Hatalar Kaldıralacak ve Son Görev yeniden yapılandırılacak.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

:anons: Güncelleme Duyurusu (V2):

- "SlashTV" Adlı Bir Rampage eklendi.

- "Extract I" Diye yan görev eklendi.

- Bug Fix Yapıldı.

- "A New Start" görevini açamamanızı sağlayan "DYOM0.dat" artık "DYOM1.dat" diye değiştirildi , artık ilk görevi girebileceksiniz

Bilinmeyen Bey

Gelecek Güncelleme Detayları:

- Rampagelere Ekleme

- Araba Soyması sonuçunda Drive-By Görevleri

- Hikaye'nin Kısa Olması nedeniyle birkaç Ana Görev daha

- Çeşitli Bug Fix

- Text Fix

Impeccable

Eline sağlık deneyeceğim.:helal:

Bilinmeyen Bey

Bilinmeyen Bey

Konu Güncellendi, :anons:

- Konu daha iyi / açıklayıcı olması için çoğu yazı ile yazılan başlıkları resimler ile değiştirdik.

- Videolar, Walktrough ve Oyun-içi Resimleri "Spoiler" tarafına alarak, konunun açılmasını ve büyüklüğünü küçüklettik...

Kısacası konunun layout ve dizaynını açıklayıcı hale getirdik...

raoz

Ne zamandır deneyimlesem diye düşünüyordum, bu gece başladım. En kısa zamanda bildirip görüşlerimi ve bulursam hataları paylaşacağım.  :)

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 05 Temmuz 2021, 01:03:47
Ne zamandır deneyimlesem diye düşünüyordum, bu gece başladım. En kısa zamanda bildirip görüşlerimi ve bulursam hataları paylaşacağım.  :)

Teşekkürler :helal:

Bir sonraki güncellemede diğer eklenen görevleride ekleyeceğiz pakete, şuan elimizde bulunmakta ancak tamamlanmadılar...

raoz

Part 4'e kadar tüm hikaye görevlerini ve yan görevleri bitirdim. Bu arada harita dosyalarını Mod Loader kullanarak yükledim, umarım objelerin yüklenmesi açısından sorun çıkarmamıştır. Aşağıda görüşlerimi belirttim.

Part 1

Görev 1

• İlk ara sahnede Eddie'nin animasyonu, tuttuğu silah ile uyuşmamış açıkçası.

• Tekrardan ilk ara sahnede patron: "Shut up! You do what I say! Now you two scram!" dedikten sonra ilk olarak aktörlerin kayboluşunu görüyoruz. Sanırsam ilk önce aktörlere "hide" komutu verilip sonra ara sahne geçişi sağlanmış. Uzun süredir DYOM kullanmadım fakat düzeltilebilir bir şey olmalı.

• Evimizin tanıtıldığı ara sahnede kamera açısının sürekli değişikliğe uğraması sinir bozucu olmuş. Değişikliğe uğramasından kastım sürekli açısının değişmesi.

Görev 2

• Görevin adında "hobi" belirtilmek istenmişse "Hobie" değil "Hobby" olmalıdır.

• Kutuları toplayacağımız yere gelirken Rancher görmüyoruz fakat çıkarken onu kullanıyoruz. Oraya gelirken Rancher'ı dışarıda da görseymişiz daha iyiymiş.

• Kutuları toplayıp Rancher'a bindikten sonra Eddie direkt yanımızda spawn oluyor, bu biraz saçma olmuş. İçerden gelse ya da aracın içinde bekleyebilirmiş.

Görev 3

• Görev başında telefonla konuştuğumuz sahnede içeride olsak daha iyi olurmuş çünkü içerideki arabaları göremeyebiliriz. Şahsen ben göremeyip sokaktan almıştım arabayı.

• Telefonda konuşurken evimizden "apartment" olarak bahsediliyor fakat oradan apartman olarak bahsedilmesi biraz absürt olmuş.

• Eddie'nin yanına gitmeden önce evimizin etrafı boş iken kontrol noktasına ulaştığımızda bir anda düşmanların ve kapının spawn olması saçma olmuş.

• Eğer kontrol noktasına herhangi bir araç ile girersek ara sahnede kısa bir süreliğine araçtaki ve Eddie'nin yanına giden Darrel'ı görebiliyoruz.

• Eddie ile konuştuğumuz ara sahnede "They armed you" cümlesi biraz hatalı olmuş gibi.

• Kapıyı kırdıktan sonra kuleye ışınlamamız biraz saçma olmuş aralarında bağlantı yok.

Part 2

Görev 1

• İlk ara sahnede ihaneti öğrendiğimiz anda geçen "Take down he" cümlesi "Take down him" şeklinde olmalıdır.

Görev 2

• "drug and mafia lord" dediği ara sahnede yazı biraz sola kaymış gibi duruyor, sanırım fazladan boşluk koyulmuş.

• Darrel ara sahnede kapıdan çıkarken kapının içinden geçiyor.

• Bıçaklı kişiyi öldürdükten sonra hâlâ aynı kamera açısında kalırsak 2 tane Darrel görebiliyoruz.

• "ammunition" değil "ammu-nation" olmalı.

Görev 3

• Sadece bende mi böyle görünüyor bilmiyorum ama ilk ara sahnede kamera odaya doğru ilerlerken karakterimizin yatma animasyonu buga girmiş.

• John içeri girerken kapının içinden geçiyor.

• Darrel "I will never sit down" dediği zaman her yer siyah oluyor.

Görev 4

• Vagos üyesinin yanına gittiğimizde ara sahne başlamadan önce aktör olan Darrel'ın spawn oluşunu görebiliyoruz, daha sonrasında Vagos üyesini takip etmemiz gereken kısımda silinmiyor ve bize düşman oluyor.

Yan Görev

• Packer tırlarının arkasından kamyonla atlamak zor iken lastik patlarsa çok daha zor hale geliyor. Ben ilk yapışımda gelen mermilerden biri lastiğe isabet etmişti.

Part 3

Görev 1

• Vagos mekanının alt katına inmek istediğimde oyunum hata verdiğinden daha sonrasını tecrübe edemedim. Modlarımı kaldırıp da denedim tekrar hata aldım, neden olduğunu bilmiyorum.

Görev 2

• Görev başındaki ara sahne bittikten sonra John araca binmiyor olduğu yerde sabit kalıyor.

Görev 3

• Part 2 Görev 3'te olduğu gibi yatma animasyonu ilk ara sahnede buglu. (Ya da sadece bende öyle.)

Başka herhangi bir hata yoktu geri kalanında. Genel sorunlara gelecek olursak:

• Part 1 Görev 1 dışında tüm görevler Publish olarak ayarlanmamış.
• Yazım yanlışları. (Virgüllerin kendinden önceki kelimeden ayrı yazılması gibi.)

Emeğine sağlık. :)
Son düzenlenme: 10 Temmuz 2021, 15:09:36 raoz

Bilinmeyen Bey

:anons:  V3 ÇIKTI!  :anons:

Konu Güncellendi,

- Yazım Yanlışları düzeltildi.

- Düzeltilebilir olan Buglar düzeltildi.

- Görevlerde çeşitli değişiklikler oldu.

- "Loly in Danger" görevinde Boss'un Canı artırıldı ve headshot yeme özelliği kapatıldı (Hileciler için)

- Trello ile RoadMap yapıldı ve listeye göre ilerlenecektir.

Trello RoadMap'ine bakarak gelecekte yapacaklarımız ve yaptıklarımız değişiklikleri öğrenebilirsiniz:

https://trello.com/b/sWqsyoWk

AlbatRaoz'un yazdığı mesajı dinleyerek neredeyse her şeyi temizledik:

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

Impeccable

Konunun düzeni harika olmuş emeğine sağlık.:helal:

Modunu geliştirdiğini görmek de güzel bu arada. Tebrikler.