GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Oyunun Posterlerindeki Kişileri Oyunda Arayanlar - GTA "Gizem Avcıları"

Başlatan Bilinmeyen Bey, 04 Temmuz 2021, 18:32:10

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

BÖLÜM 1: OLAYIN KENDİSİ

Şimdi bildiğiniz gibi GTA San Andreas ve diğer GTA oyunları hakkında konuşulduğunda pek çok içerik bulunmakta...

Karakterler hakkında bilgiler, oyunda bulunan araçlar, oyundaki araçların hepsinin hız ve özellikleri, para kazanma yöntemleri gibi birçok olay bulunmakta. Ancak GTA San Andreas ve GTA Oyunları'nın çok popüler ve nedense çoğu yalan olan "Gizem Avcıları" ve onların "Gizem Avları" hakkında konuşacağız bugün.

Ve o kategoride ki konumuz ise, Oyunun Posterlerinde/Artworklerinde olan adamları/kadınları avlayan youtuber veya içerik üreticileri. Şimdi, bu çekilen videoların hiçbirini tamamen doğru değil. Bu artworklerde olan kişilerin bazılarını biliyoruz. Ancak bunlar oyunun dünyasında fazla bulamayacağımız kimseler, bazıları sanatçılardan istenmiş ve onlara benzer çizilmiş. Diğerleri ise oyunun BETA'sından kalan veya normal çizimler. Şimdi kim bu "Gizem Avcıları" ?

Aşağıdaki "Spoiler"'da bu sözde "Gizem Avcıları"'nın bu konuda yaptığı videolar/içerikler:

BÖLÜM 2: Peki bu olay neden böyle oluyor?

Ve Şimdi bu konun kapanacağı yere gelelim, Bu olayın yapılma nedenine...

Tüm GTA Oyunlarının içeriklerini yaptıkça, kalan içerik bitmekte aslında. GTA oyunlarında bahsedebileceğiniz konu kalmaz ise, yapabileceğiniz içerikte kalmaz. Oyunun tüm özelliklerinden bahsedersin, araba içeriklerine, karakter geliştirmelerine, nasıl oyunu oynayacağına, görevleri nasıl bitireceğine (Walktrough) kadar herşey önceden yapılmış olacaktır. Bu yüzden milletin seni dinlemesi ve izlemesi için kendine özel bir içerik bulman gerekir. Yoksa daha önceden yapılan videolar gibi senin videonun bulunma olasığıda aşağıda kalır.

Peki ben neden buna karşıyım? Çünkü bu olaydan çok fazla var. Clickbait yapılmasına alıştım. GTA San Andreas ise daha çok alıştım. Serinin en popülerlerinden olan San Andreas'ta içerik neredeyse bitmemekte. Her konudan yapılabiliyor. Ancak Clickbait'inde en kötü katı var, oda bu katmanda yer alıyor.

Yanlış bilgi vererek insanları oyundan soğutabilirsin. Dislike & Hakaret & Yalancı gibi özellik seni bulur. Bu yüzden herzaman iyi bilgi vermek daha iyidir.

Eğer San Andreas'ta clickbait yaparsanız şu olur:

BU KONUYU OKUDUĞUN VEYA DİNLEDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER

raoz

Katılıyorum. Şahsen ben de çok gıcık oluyorum böyle içerikler yapanlara. Türk olması fark etmiyor.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 05 Temmuz 2021, 02:42:51
Katılıyorum. Şahsen ben de çok gıcık oluyorum böyle içerikler yapanlara. Türk olması fark etmiyor.

Türkler, yabancılar popüler olduğu için aynı içeriği yapıyor. Keşke öyle olmasa :uzgun:

Impeccable

Gladiator