GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 12:01:11

Flash2024 - Ferhat #ComeBack

Başlatan Flash2024, 03 Temmuz 2021, 21:20:48

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Flash2024

Sayın GtaMulti Üyeleri, Değerli Dostlarım, hepinize Merhaba

Ben Ferhat Kısaca Özet Geçmem Gerekirse Burda Sanaldaki İlgi alanımı Ve Sizlere müjdeli haberleri vermek için Konu açma gereksiniminde bulundum...

Ben SA-MP Camiasında Mapper(Harita Editörü) Olarak Tanınıyordum.

En Son 2 Yıl Önce açılan bazı sunucular vs. Gibi ortak çalışmalarım oldu Fakat yolları ayırmak zorunda kaldım Ardından 2019 senesinde Tekrar Proje açmaya karar verdim Ve Yine hüsranla karşılaştım ailevi sorunlarımdan ötürü...

Ama Sizlere Şöyle söyleyeyim Bu Sefer kesin Dönüş Yaptığımı netce belirtmek isterim...
Öncelikle ROTA Hirsiz Polis Sunucusuna Beni davet Eden Arkadaşlarıma dostlarıma Teşekkür Ediyorum..
Şuan'Da ROTA HP 'de Mapper (Harita Editör)lüğü İle Meşgulum Emin Olun sizleri Ve GtaMulti üyelerimizi aksatmayıp Eskisi gibi map paylaşımlarına Devam Edeceğimden şüpheniz olmasın...

Her Türlü Öğrenmek istiyen gençlerimizede Yardımcı olmayı çok isterim hiç çekinmeden bana yazabilirsiniz...

NOT : Tüm Eski Düşmanlıklar vs. tartışmalar gereksiz küfürlü tartışmalar olsun O konuları unuttum arkadaşlar ben haklıysamda haklı değilsemde Unuttum herşeyi kimseyle bir küskünlüğüm olsun istemiyorum... Hepinize İyi Forumlar Dilerim :kalp: 

laéx

Eee, bizede tekrar hoşgeldin demek düşer. SAMP'da başarılarının devamını dilerim dostum. :helal:

Flash2024

Hoşbuldum, Teşekkürler Dostum :)

CanDemir

bi aralar çetemin mekanını yapmıştın, hoşgeldin tekrar. - TheDarkMore
Son düzenlenme: 03 Temmuz 2021, 21:41:57 CanDemir
aka: Can_Demir, PurposeLess, BraveHeart, RuLinG, TheDarkMore

Rexiun

Hoşgeldin. Emir ne yapıyor iyimi?

Pesimist

Flash2024

Alıntı yapılan: CanDemir - 03 Temmuz 2021, 21:40:00
bi aralar çetemin mekanını yapmıştın, hoşgeldin tekrar. - TheDarkMore

Hoşbuldum :)

Alıntı yapılan: Pesimist - 03 Temmuz 2021, 22:44:56
Hoş geldin (:

Hoşbuldum Pesimist :)

Alıntı yapılan: Rexiun - 03 Temmuz 2021, 22:25:38
Hoşbuldum, Maleesef Bir Bilgim yok İrtibat halinde değilim eskisi gibi İyi Diyelim İyi Olsun :)
Hoşgeldin. Emir ne yapıyor iyimi?

Radless

Alıntı yapılan: Volkan - 03 Temmuz 2021, 21:25:27
Eee, bizede tekrar hoşgeldin demek düşer. SAMP'da başarılarının devamını dilerim dostum. :helal:

"Life's too short to hold grudges."

Flash2024

Alıntı yapılan: Radless - 04 Temmuz 2021, 13:19:33

Hoşbuldum :) Teşekkürler

FalafelÇorba

Flash2024

Alıntı yapılan: Insomnia - 04 Temmuz 2021, 19:41:21

Teşekkürler Canım Benim :helal:

Miunanagi