GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
11 Mart 2025, 20:40:23

-

Başlatan Pesimist, 03 Temmuz 2021, 01:39:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

SAMP gibi bir oyunda boş yere kavga etmek bile saçma, Türkiyede maalesef herkes kendini birbirinden üstün görüyor.  :allaalla:
Son düzenlenme: 04 Temmuz 2021, 11:55:24 Volkan

HELLBOY

Alıntı yapılan: Rexiun - 04 Temmuz 2021, 00:51:00
2004 yapımı bir oyun için insanların birbirine çamur atıp zarar vermeye çalışmalarını anlamıyorum.  HP Oyuncusu 100 Kişi var yok. Bu plarformda Insanların fotoğrafını yayıp ifsa ifsa diye bağırıp birşey başardığını sanan insanlar var bu platformda.( Genel konuşuyorum )
Pardon bu biraz komiğime gitti bunu senmi söylüyorsun iftiralar yalanlar milletin sunucularına hileyle saldırmalar ? Biraz daha olgunca davranıp samp türkiye forumunu geliştirmek ve bu sunucuları daha kaliteli bir hale getirip gerçek samp hp kitlesini freroam vs vs kitlelerini daha üst seviyeye taşımakta yardımcı olsanız. Emin olun her sunucu 20 30 değil 50 100 çekecek bir ortam oluşacak.

TAKTAK26

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

Rexiun

Alıntı yapılan: HELLBOY - 04 Temmuz 2021, 01:28:32
2004 yapımı bir oyun için insanların birbirine çamur atıp zarar vermeye çalışmalarını anlamıyorum.  HP Oyuncusu 100 Kişi var yok. Bu plarformda Insanların fotoğrafını yayıp ifsa ifsa diye bağırıp birşey başardığını sanan insanlar var bu platformda.( Genel konuşuyorum )
Pardon bu biraz komiğime gitti bunu senmi söylüyorsun iftiralar yalanlar milletin sunucularına hileyle saldırmalar ? Biraz daha olgunca davranıp samp türkiye forumunu geliştirmek ve bu sunucuları daha kaliteli bir hale getirip gerçek samp hp kitlesini freroam vs vs kitlelerini daha üst seviyeye taşımakta yardımcı olsanız. Emin olun her sunucu 20 30 değil 50 100 çekecek bir ortam oluşacak.
Afedersinde zamanında herkese DDOS saldırısı yapan kimdi?

Pesimist

Alıntı yapılan: Rexiun - 05 Temmuz 2021, 00:00:31
Alıntı yapılan: HELLBOY - 04 Temmuz 2021, 01:28:32
Afedersinde zamanında herkese DDOS saldırısı yapan kimdi?
Ddos terbiyesizliktir.

DracDonix

Konu tartışmaya teşvik ettiğinden ARŞİV.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)