GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:22:44

eFotball 2022 | 30 Eylül 2021

Başlatan Impeccable, 01 Mart 2021, 17:05:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

Konami, 2021 yılı için yeni bir PES oyunu çıkartmak yerine mevcut oyunu güncellemeyi tercih etmişti. Bunu yapmalarının sebebi olarak 2022 yılı için Unreal Engine oyun motoruna geçecek olmalarıydı. Geçtiğimiz aylarda eFootball PES 2022'nin ilk tanıtım videosu yayınlandı, grafiksel olarak büyük bir gelişim gösterdiklerini görüyoruz.

Oyunun yeni konsollara ve PC'ye 2021 yılının son aylarında çıkış yapması bekleniyor. Aşağıdan oyunun ilk tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Düzenleme: 28 Haziran 2021

Oyunun beta sürümü şu anda erişilir durumda. Aşağıdan oyuna ait görüntüleri izleyebilirsiniz. Bu sürüm "New Football Game" olarak adlandırıldı. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve Series S sahipleri 8 Temmuz'a kadar oyunu deneyebilirler. Oyunun online performansını ölçmek amacıyla yayınlandığı belli oluyor.

Son düzenlenme: 12 Eylül 2021, 12:40:45 Impeccable Sebep: Düzeltme.

DracDonix

Pes 2014'te ki gibi fiyasko yaşarsa biter. Son şansları.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Impeccable

Oyunun beta sürümü şu anda erişilir durumda. Aşağıdan oyuna ait görüntüleri izleyebilirsiniz. Bu sürüm "New Football Game" olarak adlandırıldı. PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve Series S sahipleri 8 Temmuz'a kadar oyunu deneyebilirler. Online performansını ölçmek amacıyla yayınlandığı belli oluyor. Umuyorum buna benzer bir oyunla karşımıza çıkmazlar, çünkü 20 ve 19'dan bile kötü gözüküyor.

Son düzenlenme: 28 Haziran 2021, 00:41:22 Impeccable Sebep: Düzeltme.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Impeccable

Alıntı yapılan: DracDonix - 28 Haziran 2021, 00:59:02
Sanırım bilerek bu şekilde yapılmış.

Umarım, 2 sene oyunu geliştirip böyle bir şeyle karşımıza çıkmaları PES için son olur.

Impeccable

Oyunun fragmanı yayınlandı, tam bir hayal kırıklığı...

Gladiator

Yine bir rezalet oyunun ikonik adını neden değiştirirsin ki

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 28 Temmuz 2021, 17:46:12
Yine bir rezalet oyunun ikonik adını neden değiştirirsin ki

Maalesef, Konami'nin aldığı saçma kararlardan birisi.

Impeccable

Duygularıma tercüman oluyor adeta.

Gladiator

2 sene bir oyunu geliştirmek için vakti olan ve yeni bir oyun motoruna geçmelerine rağmen ve tekrar söylüyorum bunun için 2 senesi olan bir firmanın böyle kötü bir oyunla karşımıza çıkması gerçekten hayal kırıklığı. Yazık oldu.

Impeccable

Oyun 30 Eylül 2021'de piyasaya sürülecek.

Gladiator

Oyun dün piyasaya çıktı. Tamamen rezil bir hâlde...

Impeccable

Alıntı yapılan: Gladiator - 01 Ekim 2021, 10:08:18

Rezillikten öteye geçememiş. Yazık, gözlerimizin önünde bitirdiler PES'i.

Gladiator

Alıntı yapılan: Impeccable - 02 Ekim 2021, 18:41:12
Alıntı yapılan: Gladiator - 01 Ekim 2021, 10:08:18

Rezillikten öteye geçememiş. Yazık, gözlerimizin önünde bitirdiler PES'i.

Hâlâ böyle bir fiyaskoyla karşılaştığımıza inanamıyorum. 2 sene boyunca oyun geliştirip buglarla dolu saçma sapan grafiklere sahip bir oyun sürdüler önümüze. Konami gerçekten büyük yanlış yaptı. Tepkilerden de belli oluyor zaten.