GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Samp aleminin en iyi coderi kim ?

Başlatan Xchatt, 02 Haziran 2019, 14:16:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

MerveC

2019 UN EN İYİLERİ HYPONES FlareoNNN

TAKTAK26

Kanalize!

TAKTAK26

Hata ve Rexiun bence yeterli.

Kanalize!

Belkide Gameover

bloodsucker

Radless

Başlığa bakınca SAMP aleminin yazıyor SAMP Türkiye yazmıyor, ben rusların yapabildiklerini gördükten sonra Türkiyede bu seviyede olan birini tanımıyorum :)
Son düzenlenme: 24 Haziran 2021, 11:52:05 Radless
"Life's too short to hold grudges."

HELLBOY

Alperen18

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Radless - 24 Haziran 2021, 11:43:13
Başlığa bakınca SAMP aleminin yazıyor SAMP Türkiye yazmıyor, ben rusların yapabildiklerini gördükten sonra Türkiyede bu seviyede olan birini tanımıyorum :)

Rusların yapmış olduğu bir çok projeyi Recep abimle yani @_Code ile gözlemledik ve rusların yapmış olduğu sistemlerin bir çoğunu yapıyor açıkcası yapamadığı birşey yok diyebilirim aklında ne canlandırdıysa yapıyor, kendi yapmış olduğu sistemlerden diyebilirim kendi yaptığı oyun modlarından örnek verebilirim.

bloodsucker

Marcy

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

TAKTAK26

Kanalize!

Marcy

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 24 Haziran 2021, 14:19:42

Rusların yapmış olduğu bir çok projeyi Recep abimle yani @_Code ile gözlemledik ve rusların yapmış olduğu sistemlerin bir çoğunu yapıyor açıkcası yapamadığı birşey yok diyebilirim aklında ne canlandırdıysa yapıyor, kendi yapmış olduğu sistemlerden diyebilirim kendi yaptığı oyun modlarından örnek verebilirim.
ne bu recep abi sevdası be kardeşim öve öve bitiremedin *** sende sistem ve mod koparmak için *************************
Son düzenlenme: 24 Haziran 2021, 18:15:39 rR00t
Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

chinohead

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

Rexiun

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: rR00t - 24 Haziran 2021, 18:07:10

ne bu recep abi sevdası be kardeşim öve öve bitiremedin *** sende sistem ve mod koparmak için *************************

Hahaha ben burda ona yazmasam bile kendisine rica etsem yardımcı olurmusun desem desteğini verip yardımını veriyor, En azından adam yapıyor ediyor sen onun yaptıklarını yapıyorsunda mı burada konuşuyorsun ulan kaan DayZ modunu ilk satın aldığım zaman dibimden ayrılmıyordun yalakalık yapıp adminlik alımı varmı aga aga çekiyordun şimdi almadım diye burda kelime yapıyorsun ne dönek insansın bi öylesin bi böyle nesin sen oğlum beynini yemişin evde harbi diyorum bak :DDD

bloodsucker

Radless

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 25 Haziran 2021, 23:04:52
Alıntı yapılan: rR00t - 24 Haziran 2021, 18:07:10

Hahaha ben burda ona yazmasam bile kendisine rica etsem yardımcı olurmusun desem desteğini verip yardımını veriyor, En azından adam yapıyor ediyor sen onun yaptıklarını yapıyorsunda mı burada konuşuyorsun ulan kaan DayZ modunu ilk satın aldığım zaman dibimden ayrılmıyordun yalakalık yapıp adminlik alımı varmı aga aga çekiyordun şimdi almadım diye burda kelime yapıyorsun ne dönek insansın bi öylesin bi böyle nesin sen oğlum beynini yemişin evde harbi diyorum bak :DDD
Çok ilginç weapon-config de can barını nasıl kaldırabileceğimi sorduğumda direkt bu tür konularla ilgilenmiyorum diyordu, komik yanı bir sistem gibi bir şey yapmasını istememiştim sadece varsa bir yöntemi bilmek istedim :)

"Life's too short to hold grudges."