GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 11:52:51

Superman Kimdir?

Başlatan Superman, 21 Haziran 2021, 16:39:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Superman

Öncelikle merhabalar ben Superman. Komik gelebilir ama bu tür şeylere önem vermiyorum.  Bu arada yaşım 15.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Samp camiasından yeni değilim, siz beni yeni yeni tanımaya başlıyorsunuz. Çoğu samp oyuncusunu tanırım, beni tanımalarına gerek yok. Samp camiasına herkes gibi rina ile başladım yaklaşık 1 - 1.5 yıl rina roleplayde rol yaptım. Daha sonrasında diğer sunuculara adım atmaya başladım rinadan sonra gelen ilk sunucu northland idi daha sonra luxury rp derken birçok sunucuda admin kadrosunda veya FD yönetimi olarak görev aldım. Şuanda kendi çapımda kendimi geliştiriyorum ve pawno kodluyorum. Amacım her geçen gün kendime bilgi katmak ve hedeflerime ulaşabilmek. Yaşım küçük olabilir. Fakat ben yaşımdaki gibi görünmeyen bir tipim yani kendime göre öyleyim. Şu zamana kadar benim yaşıtım ve altında sanal ortamda gördüğüm çoğu çocuk & insan küçük çocuk gibi tabiri caizse velet gibi halleri vardı gerçekten. Çok sunucuda rol yaptım sadece rol yapmaklada kalmadım destek de sundum gerek maplerimle gerek manevi desteğimle sunuculara hep destek vermek istedim çünkü onlarda bir vice gibi en kötü 19rp gibi olabilirdi fakat hepsi baştan pes edip kapatıyordu. Bu süre böyle devam etti, admin olduğum veya sadece oynadığım tüm sunucular patlıyordu ki genel olarak aynı mod kullanılıyordu. Rina roleplaye tekrar başladım ve kalıcı olarak kalmayı düşündüm sonra GTA 5e başladım Rina roleplayi bıraktım. GTA 5 gerçekten güzel fakat oyuncuları LOW yani bana göre gerçekten LOW bir kitlesi var(sesli rp için) yada benim oynadığım sunucu LOW kişilerle kaplı. GTA 5 yani fivem sunucularında admin oldum bir kaç ay fivem üzerinde rol yaptım fakat gerçekten çok sıktı. Şuanda pawno üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Normalde pawno diline atılmayacaktım ama gerçekten bir bilgisi olmadan sunucu açmaya kalkan kişilerden sıkıldığım için böyle bir işe kalkıştım, hakkım da hayırlısı olsun, iyi forumlar.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2022, 19:58:03 Superman

Vupsen

Daha yaşın genç, SAMP ile bu değerli yaşlarını geçirmemeni öneririm. Bu yaşlarda öğreneceğin her şey geleceğe yatırım oluyor. SAMP terimleri ve pawno öğrenmenin vakit öldürmek dışında bir katkısı olduğunu göremedim şimdiye kadar. Ancak takdiri sana bırakıyorum.
Foruma hoş geldin Emirhan.

Superman

Alıntı yapılan: Sypnosis. - 21 Haziran 2021, 20:02:22
Daha yaşın genç, SAMP ile bu değerli yaşlarını geçirmemeni öneririm. Bu yaşlarda öğreneceğin her şey geleceğe yatırım oluyor. SAMP terimleri ve pawno öğrenmenin vakit öldürmek dışında bir katkısı olduğunu göremedim şimdiye kadar. Ancak takdiri sana bırakıyorum.
Foruma hoş geldin Emirhan.
Pawno dili bilmiyorum fakat öğrenmek isterim, %60-%70 Java dili biliyorum. Corona olduğu için vakit geçmiyor :)

Katkısı olarak ise Sağlık meslek lisesinde okuyorum bu yüzden hoca anlatırken bu da neymiş vs. demiyor bu da benim yararıma oluyor aslında.
Son düzenlenme: 23 Haziran 2021, 19:10:03 Superman

Superman

Alıntı yapılan: Superman - 21 Haziran 2021, 16:39:26
Öncelikle merhabalar ben Superman. Komik gelebilir ama bu tür şeylere önem vermiyorum.  Bu arada yaşım 15.

Samp camiasından yeni değilim gtamultide yeniyim diyebilirim. Samp camiasına herkes gibi rina ile başladım yaklaşık 1 - 1.5 yıl rina roleplayde rol yaptım. Daha sonrasında diğer sunuculara adım atmaya başladım rinadan sonra gelen ilk sunucu northland idi daha sonra luxury rp derken birçok sunucuda admin kadrosunda veya FD yönetimi olarak görev aldım. Şuanda kendi çapımda kendimi geliştiriyorum ve pawno kodluyorum. Amacım her geçen gün kendime bilgi katmak ve hedeflerime ulaşabilmek. Yaşım küçük olabilir. Fakat ben yaşımdaki gibi görünmeyen bir tipim yani kendime göre öyleyim. Şu zamana kadar benim yaşıtım ve altında sanal ortamda gördüğüm çoğu çocuk & insan küçük çocuk gibi tabiri caizse velet gibi halleri vardı gerçekten. Çok sunucuda rol yaptım sadece rol yapmaklada kalmadım destek de sundum gerek maplerimle gerek manevi desteğimle sunuculara hep destek vermek istedim çünkü onlarda bir vice gibi en kötü 19rp gibi olabilirdi fakat hepsi baştan pes edip kapatıyordu. Bu süre böyle devam etti, admin olduğum veya sadece oynadığım tüm sunucular patlıyordu ki genel olarak aynı mod kullanılıyordu. Rina roleplaye tekrar başladım ve kalıcı olarak kalmayı düşündüm sonra GTA 5e başladım Rina roleplayi bıraktım. GTA 5 gerçekten güzel fakat oyuncuları LOW yani bana göre gerçekten LOW bir kitlesi var(sesli rp için) yada benim oynadığım sunucu LOW kişilerle kaplı. GTA 5 yani fivem sunucularında admin oldum bir kaç ay fivem üzerinde rol yaptım fakat gerçekten çok sıktı. Şuanda pawno üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Normalde pawno diline atılmayacaktım ama gerçekten bir bilgisi olmadan sunucu açmaya kalkan kişilerden sıkıldığım için böyle bir işe kalkıştım, hakkım da hayırlısı olsun, iyi forumlar.

Güncellendi :)

Miunanagi

Hoş geldin iyi forumlar :helal: