GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

PS4 GTA Online Hesabımı PC Onlineya Aktarabilme Şansım Var mı ?

Başlatan laéx, 15 Haziran 2021, 00:32:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

laéx

Merhabalar, PS4'de GTA 5 Onlineda gerçekten baya emeğim var. PS4 de social club hesabım bağlıydı ve bilgilerini buldum, giriş yaptım. PS4 deki karakterimi PC ye aktarabilme şansım var mı ? PS4'ü satınca emeklerim boşuna gitmiş gibi hissediyorum. PC alınca aynı hesaptan devam ederim diye düşündüm varsa böyle bir şey.

Impeccable

Social Club'a bağlanabilirsin ama oyun verilerin, ilerleyişin her bir platform için ayrıdır, aktarılamaz diye biliyorum.

Radless

Emin konuşmak istemiyorum ama eski bilgisayardaki GTA 5 kayıtlarım yani tek oyunculu için buluta kayıt edildiği için yeni bilgisayar da kaldığım yerden oynamaya devam edebilmiştim, herhalde Online için de böyle bir şey vardır

"Life's too short to hold grudges."

laéx

Alıntı yapılan: Radless - 15 Haziran 2021, 02:36:50
Emin konuşmak istemiyorum ama eski bilgisayardaki GTA 5 kayıtlarım yani tek oyunculu için buluta kayıt edildiği için yeni bilgisayar da kaldığım yerden oynamaya devam edebilmiştim, herhalde Online için de böyle bir şey vardır
İnternetten araştırdım Rockstar kapatmış galiba karakter aktarmayı, pcyi alınca bir denerim olmazsa yapcak bir şey yok.

TAKTAK26

Rockstar Games sitesi üzerinden ticket aç ya da social club üzerinden, çözüme ulaşırsın.  :aynen:

Kanalize!