GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
21 Ocak 2025, 06:58:19

Goddew Agam

Başlatan Belkide Gameover, 07 Haziran 2021, 23:23:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Merhabaalar herkese iyi forumlar, Goddew tanıyanlar tanır aranızda Orkun kardeşimle reel'de buluştuk beraber yedik içtik takıldık güzel zamanlar geçirdik kendisi SA:MP'dan yakından tanıdığım sevdiğim bir dostumdur, SA:MP'dan şuana kadar 2 kişiyle buluştum iyiki bu oyunu tanımışım iyiki bu kadar arkadaşlık yapmışım diyorum, SA:MP arkadaşlık kardeşlik dostluk platformudur ne kadar SA:MP ortamında bazıları boş beleş insan olsada dolu güzel kardeşlerde vardır. alt tarafa Orkun kardeşimle olan fotoğraflarımızı bırakıyorum, Biraz fotoğraflarda değişik çıkmış olabiliriz normal :D alkollüydük takıldık.

bloodsucker

Belkide Gameover

bloodsucker

Belkide Gameover

bu arada alttaki fotoda en sağdaki readew kardeşim'de vardı Orkunun kurduğu Vista:RP'de Lead Admin'di

bloodsucker

!Uzi

deli kankam goddew ve montana yakisir

Rodeiun

!Uzi

Radless

@Belkide Gameover bu arada kankam reel: makara, bobin vb anlamlara sahip, o real olmasın  :hm:
Son düzenlenme: 09 Haziran 2021, 16:28:59 Anestezi Sebep: Alıntıdaki mesaj kaldırıldı.
"Life's too short to hold grudges."

Belkide Gameover

Orkun kardeşimle yorumlarınıza çok güldük Orkun anonim takılıyor..

bloodsucker

Readew

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 07 Haziran 2021, 23:38:55
bu arada alttaki fotoda en sağdaki readew kardeşim'de vardı Orkunun kurduğu Vista:RP'de Lead Admin'di
❤️❤️💪

Gözlerimin altındaki torbalar GUCCİ :*

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Readew - 08 Haziran 2021, 21:30:07
❤️❤️💪

adamım ya cuma günü ordayım dayı

bloodsucker

Readew

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 08 Haziran 2021, 21:43:08
Alıntı yapılan: Readew - 08 Haziran 2021, 21:30:07
❤️❤️💪

adamım ya cuma günü ordayım dayı
bekliyorum kardeşim <3

Gözlerimin altındaki torbalar GUCCİ :*

DracDonix

Enteresan. Yinede güzel görüntüler görmek kelebekler uçuşturuyor.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rexiun

Bende bir kaç kişiyle buluşmuştum. Ilkte biraz garip oluyorda sonradan alışıyorsun.

Purgatory

Tartışma, hakaret, ifşa içerikli ve tartışmaya yol açacak türde iletiler kaldırılmıştır, lütfen konuyu amacından saptırmayın.
Son düzenlenme: 09 Haziran 2021, 22:47:27 Anestezi

Belkide Gameover

bloodsucker