GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

LGS Sonucun Tahminince Nedir? - Eğitim / LGS

Başlatan Bilinmeyen Bey, 06 Haziran 2021, 22:31:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bildiğiniz gibi bugün 6 Haziran, LGS'den çoğu 8 sınıf öğrencisi üzerinden geçti. Bu dalga bir geldi bir gitti, bu yüzden çoğu 8. Sınıf Öğrencisi bu LGS Olayına hoş bakmadı hatta Sayısal kısımda düşük yapanlar olduğunu hatırlıyorum. (haberlere göre söylüyorum, söylentiler yani)

Size sorum şudur; Eğer girdiyseniz LGS Sonucunuz nasıl olacak?

Bizimle paylaşın :)
Son düzenlenme: 06 Haziran 2021, 22:33:41 Bilinmeyen Bey

DracDonix

Baya basit geçmiş sanırım genel durrum öyle gösteriyor. Bir matematik sorusuna göz gezdirdim kalem oynatmaya dahi gerek yoktu.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: DracDonix - 06 Haziran 2021, 23:50:01
Baya basit geçmiş sanırım genel durrum öyle gösteriyor. Bir matematik sorusuna göz gezdirdim kalem oynatmaya dahi gerek yoktu.

Şahsen Matematik kısmı dışında bir sıkıntım yoktu Sınavda...

Hatta sürem yoktu Matematik kısmında, oranın 7. sorusunda iken; "15 Dakikanız Kaldı." - Hoca

Ben; "GAS GAS GAS"

raoz

Sözel aşırı basitti. Sayısal gereksiz yere sorular uzatılmış, sanki öğrencilerin zamanından çalmaya özen göstermişler gibiydi. Tahmini olarak 415-420 civarında bir şey alacağım gibime geliyor.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: AlbatRaozTR - 07 Haziran 2021, 14:56:47
Sözel aşırı basitti. Sayısal gereksiz yere sorular uzatılmış, sanki öğrencilerin zamanından çalmaya özen göstermişler gibiydi. Tahmini olarak 415-420 civarında bir şey alacağım gibime geliyor.

Sayısal'dan nefret ediyorum

Efsun

Nedense sözel zordu sayısal su gibi yaptım

laéx

Bu sene LGS ye girenlere geçmiş olsun diyorum. Onlara önerilerimde şunlar olacaktır, Fen Lisesi veya Anadolu lisesi kazanamayıp Meslek lisesi kazananlar üzülmesin. Bende meslek lisesindeyim fakat kimseden utanmıyorum, utanmam. Kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin, evet illaki sizi kötüleyenler olacaktır bana olduğu gibi. Fakat siz kendi halinizden memnunsanız takmayın. Benim zamanımdaki LGS'nin matematik soruları Edebiyat paragraf sorularından uzundu bende full boş bırakmıştım zaman yetmiyordu yapacak bir şey yoktu. He birde el beceriniz yoksa (resim çizme vs) meslek lisesine düşerseniz Elektrik bölümünü seçmeyin. Lise hayatı gelip geçicidir arkadaşlar, önemli olan Üniversite sınavı. Meslek lisesi tutturup kötüleyenler olursa Üniversite sınavı sizi motive etsin, sizinle dalga geçenlere hava atarsınız .  :P Dediğim gibi moralinizi bozmayın, pandemiden dolayı ülkenin çoğunluğu kötü yapmıştır zaten. Sınav sizden önemli değil arkadaşlar, sağlıcakla kalmanızı diliyorum.
Son düzenlenme: 07 Haziran 2021, 19:28:00 Volkan

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Efsun - 07 Haziran 2021, 18:18:07

Sözel kolaydı, sayısal ağlattı

Alıntı yapılan: Volkan - 07 Haziran 2021, 19:26:53
Bu sene LGS ye girenlere geçmiş olsun diyorum. Onlara önerilerimde şunlar olacaktır, Fen Lisesi veya Anadolu lisesi kazanamayıp Meslek lisesi kazananlar üzülmesin. Bende meslek lisesindeyim fakat kimseden utanmıyorum, utanmam. Kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyin, evet illaki sizi kötüleyenler olacaktır bana olduğu gibi. Fakat siz kendi halinizden memnunsanız takmayın. Benim zamanımdaki LGS'nin matematik soruları Edebiyat paragraf sorularından uzundu bende full boş bırakmıştım zaman yetmiyordu yapacak bir şey yoktu. He birde el beceriniz yoksa (resim çizme vs) meslek lisesine düşerseniz Elektrik bölümünü seçmeyin. Lise hayatı gelip geçicidir arkadaşlar, önemli olan Üniversite sınavı. Meslek lisesi tutturup kötüleyenler olursa Üniversite sınavı sizi motive etsin, sizinle dalga geçenlere hava atarsınız .  :P Dediğim gibi moralinizi bozmayın, pandemiden dolayı ülkenin çoğunluğu kötü yapmıştır zaten. Sınav sizden önemli değil arkadaşlar, sağlıcakla kalmanızı diliyorum.

Lise güzel olmaz ise, insanın 4 yılı yok oluyor. Universite'ye hazırlanmak için, iyi bir alt yapı lazımdır. O alt yapıyı Lise sağlar. Bismillah

laéx

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 08 Haziran 2021, 16:10:47
Alıntı yapılan: Efsun - 07 Haziran 2021, 18:18:07

Sözel kolaydı, sayısal ağlattı

Alıntı yapılan: Volkan - 07 Haziran 2021, 19:26:53

Lise güzel olmaz ise, insanın 4 yılı yok oluyor. Universite'ye hazırlanmak için, iyi bir alt yapı lazımdır. O alt yapıyı Lise sağlar. Bismillah
Ablamdan örnek vereyim kız meslek lisesinden mezun çocuk gelişim okumuştu, üniversitede Maltepe Üniversitesini kazanıp okul öncesi öğretmenlik bölümüyle istediği mesleğin bölümüne gitti ve güzel bir üniversitede. Ben şahsen Lisede ortaokuldan daha memnunum, lisede arkadaşlarım daha iyiydi ve daha çok açıldım lisede.