GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
10 Ocak 2025, 16:23:46

TBoGT %100 Tamamlama Listesi

Başlatan lazlow, 04 Ekim 2019, 13:20:41

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

(Banner: Deviantart - gerhammer)
GTA The Ballad of Gay Tony
%100 BİTİRME LİSTESİ

Bu konumuzdada GTA 4'teki gibi TBoGT için hala bitirmemiş olanlar veya %100 bitirmek isteyenler için liste hazırladım. Bu bir oyuncunun %100 bitirmek için neleri yapıp neleri henüz yapmadığını gösterip kontrol etmesini sağlayan bir checklist niteliğindedir. Ayrıntılı hali için: [REHBER] TBOGT %100 Tamamlama Rehberi

ANA GÖREVLER 60%
Alıntı yapılan: Ana Görevler
I luv L.C.
 Practice Swing
 Chinese Takeout
 Bang Bang
 Blog This!
 Frosting On The Cake
 Boulevard Baby
 Momma's Boy
 Corner Kids
 Clocking Off
 Kibbutz Number One
 Sexy Time
 High Dive
 This Ain't Checkers
 No. 3
 Caught With Your Pants Down
 Not So Fast
 Ladies' Night
 Going Deep
 Dropping In
 In The Crosshairs
 For The Man Who Has Everything
 Ladies Half Price
 Party's Over
 Departure Time

YAN GÖREVLER

25 uy****rucu Savaşları - 2,5%

8 Kulüp Koruma Görevleri - 10%

3 Triatlon Maratonu - 2,5%

6 Round Kafes Dövüşleri - 1,43%

5 Rastgele Karakterler - 5%

Paraşüt Atlamaları - 2,5%

ARKADAŞLAR (ARMANDO VEYA HENRIQUE) 5%

Masa Hokeyi
 Dart
 Bar
 Yemek
 Bilardo
 Golf
 Striptiz Kulübü

AKTİVİTELER 5,71 %

Bir golf kazanın.
 Bir bilardo kazanın.
 Bir dart kazanın.
 Bir masa hokeyi kazanın.

DİĞER

Kulüp Aktiviteleri Tamamlayın - 2,86%
 Maisonette 9'da başarıyla dans edin.
 Hercules'te başarıyla dans edin.
 Bir şampanya içme oyunu kazanın.

50 martı öldürün - 2,5%

Son düzenlenme: 11 Temmuz 2022, 12:48:43 lazlow

Uzzy

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Impeccable

GTA serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi, konu için teşekkürler.:helal:

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 22 Mayıs 2021, 18:03:16
GTA serisinin en eğlenceli oyunlarından birisi, konu için teşekkürler.:helal:
Ne demek :)

darknesss22

Merhaba TBOGT ve TLAD %100 bitirmeye başladım ama TBOGT %95'te kaldım. Aramızda bitirenler var mı? Kontrol ediyorum ama oyun buga mı girdi yoksa bir şeyler mi kaçırıyorum anlamadım.

lazlow

Alıntı yapılan: darknesss22 - 01 Haziran 2021, 20:56:01
Merhaba TBOGT ve TLAD %100 bitirmeye başladım ama TBOGT %95'te kaldım. Aramızda bitirenler var mı? Kontrol ediyorum ama oyun buga mı girdi yoksa bir şeyler mi kaçırıyorum anlamadım.
Evet ben defalarca %100 bitirdim. Hikayesi kısa olunca %100 bitirmek şart oluyor. Bu listede tüm yapılacaklar yazıyor. Eğer hepsini yaptıysan %100 olması gerekir. Oyunun korsan mı? Korsansa bug'a girmesi muhtemel

darknesss22

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Haziran 2021, 11:32:23
Evet ben defalarca %100 bitirdim. Hikayesi kısa olunca %100 bitirmek şart oluyor. Bu listede tüm yapılacaklar yazıyor. Eğer hepsini yaptıysan %100 olması gerekir. Oyunun korsan mı? Korsansa bug'a girmesi muhtemel
Hayır korsan değil steam'den aldım. Oyunun ESC menüsündeki istatistikleri ile karşılaştırmak istiyorum belki atladığım, yapmadığım bir şeyler bulabilirim. %100 bitirilmiş istatistik ekran görüntülerini nereden bulabilirim?

lazlow

Alıntı yapılan: darknesss22 - 02 Haziran 2021, 13:21:53
Hayır korsan değil steam'den aldım. Oyunun ESC menüsündeki istatistikleri ile karşılaştırmak istiyorum belki atladığım, yapmadığım bir şeyler bulabilirim. %100 bitirilmiş istatistik ekran görüntülerini nereden bulabilirim?
"Gta tbogt %100 stats" diye aratınca bulabilirsin. Ama bu listeyi kontrol etmende fayda var. Mesela bütün yan görevleri yaptın mı? Dövüş kulübünde şampiyon oldun mu? Evdeki bütün silahları açtın mı? Arkadaş aktivitelerinin hepsini yaptın mı veya belirtilen mini oyunlarda en az bir birinciliğin oldu mu? Arkadaş aktiviteleri gözden kaçabiliyor çünkü.

darknesss22

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Haziran 2021, 13:42:49
Alıntı yapılan: darknesss22 - 02 Haziran 2021, 13:21:53
"Gta tbogt %100 stats" diye aratınca bulabilirsin. Ama bu listeyi kontrol etmende fayda var. Mesela bütün yan görevleri yaptın mı? Dövüş kulübünde şampiyon oldun mu? Evdeki bütün silahları açtın mı? Arkadaş aktivitelerinin hepsini yaptın mı veya belirtilen mini oyunlarda en az bir birinciliğin oldu mu? Arkadaş aktiviteleri gözden kaçabiliyor çünkü.
Bütün silahlar mı? 25 kere yapmamız gerekmiyor muydu onu? Ayrıca arkadaş aktivitelerini bir kere yapmamız yetiyor değil mi? Yani bütün kazanmam gereken aktiviteleri öyle yaptım.

lazlow

Alıntı yapılan: darknesss22 - 02 Haziran 2021, 22:04:44
Bütün silahlar mı? 25 kere yapmamız gerekmiyor muydu onu? Ayrıca arkadaş aktivitelerini bir kere yapmamız yetiyor değil mi? Yani bütün kazanmam gereken aktiviteleri öyle yaptım.
Pardon ben her oynadığımda 50'sini yaptığım için birden kaptırdım, evet 25 kere yapmak yeterli. Evet bütün arkadaş aktivitelerini en az bir kere yapman yeterli. İkisiyle aynı anda çıktığın için hangi arkadaşla hangi aktiviteyi yaptığın önemli değil, ikisi de sayılıyor. Sorununu tam olarak çözemedim, tahminimce bu listedeki şeylerden birini veya birkaçını atladığını düşünüyorum. Ama %5 oran hangisi çözemedim.

darknesss22

Alıntı yapılan: lazlow - 02 Haziran 2021, 22:09:27
Alıntı yapılan: darknesss22 - 02 Haziran 2021, 22:04:44
Pardon ben her oynadığımda 50'sini yaptığım için birden kaptırdım, evet 25 kere yapmak yeterli. Evet bütün arkadaş aktivitelerini en az bir kere yapman yeterli. İkisiyle aynı anda çıktığın için hangi arkadaşla hangi aktiviteyi yaptığın önemli değil, ikisi de sayılıyor. Sorununu tam olarak çözemedim, tahminimce bu listedeki şeylerden birini veya birkaçını atladığını düşünüyorum. Ama %5 oran hangisi çözemedim.
Ben de anlamış değilim bakıyorum ama yok yani her şeyi yaptım. Ayrıca direkt %95 olarak gözüküyor, küsuratta yok. Görevleri de %100 yapmamız gerekmiyor değil mi?

lazlow

Alıntı yapılan: darknesss22 - 02 Haziran 2021, 23:07:56
Ben de anlamış değilim bakıyorum ama yok yani her şeyi yaptım. Ayrıca direkt %95 olarak gözüküyor, küsuratta yok. Görevleri de %100 yapmamız gerekmiyor değil mi?
Bir de şöyle bir durum var: Mesela rastgele karakterler %5 kazandırıyor. 4 rastgele karakter görevini yapıp 5.'yi yapmazsan %5 oranı vermiyor. Acaba böyle bir şey yapmış olabilir misin?

darknesss22

Sorunu çözdüm. Dediğiniz gibi arkadaş aktivitelerinden dolayıymış. Bütün aktiviteleri tekrardan yaptım, teşekkürler :)