GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Prison Break

Başlatan Impeccable, 31 Mayıs 2021, 00:24:40

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

ABD yapımı bir aksiyon dizisi. Hikâyesi Paul Scheuring tarafından ortaya atılmış ve FOX şirketi tarafından 2005 yılında dizi olarak hayatına adım atmıştır. Dizi genel olarak işlemediği bir suçtan dolayı idam cezası almış Lincoln Burrows (Dominic Purcell) 'u ve Lincoln'ün kardeşi Michael Scofield (Wentworth Miller)'ın kardeşini kurtarmak için tüm yasal yolların tükendiğini fark edip onu hapishaneden çıkarmak için bir kaçış planı yapması ve sonrasında gelişen olayları konu alır. Dizinin yapımcılığını Adelstein-Parouse Productions, Original Television ve 20th Century Fox Television işbirliğiyle üstlenmiştir.

Dizinin başrollerinde Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nolasco yer alır. Yaklaşık 42 ülkede yayınlanmış olan 22 bölümlük ilk sezon, ABD'de 29 Ağustos 2005 tarihinde Fox kanalında gösterilmeye başlanmıştır, Türkiye'de CNBC-e kanalı tarafından yayınlanmıştır.

Kaynak: Wikipedia

laéx

Dizinin ilk sezonunun aksiyonla ilgisi yok, onun dışında Micheal çok zeki. Hikayede çok yavaş ilerliyor.

Radless

Tanıdığım çoğu kişi tavsiye ediyordu ama gerçekten sümüklü böcek gibiydi ilk bölümler, gram zevk alamadım.

"Life's too short to hold grudges."

Impeccable

Alıntı yapılan: Volkan - 31 Mayıs 2021, 00:54:21
Dizinin ilk sezonunun aksiyonla ilgisi yok, onun dışında Micheal çok zeki. Hikayede çok yavaş ilerliyor.
Alıntı yapılan: Radless - 31 Mayıs 2021, 03:17:33
Tanıdığım çoğu kişi tavsiye ediyordu ama gerçekten sümüklü böcek gibiydi ilk bölümler, gram zevk alamadım.

Aslında en keyifli noktalar ilk iki sezonda ondan sonra bozmaya başlıyor.

Gladiator

İlk sezon güzel sonrasını beğenemedim, sıktı.