GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Niva Roleplay ~ www.niva-roleplay.com

Başlatan Jamaikan., 13 Mayıs 2021, 20:47:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alberto.exe

alberto.exe

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 27 Mayıs 2021, 17:36:03
düşünce hemen rev atıyorum, ap bastığımı itiraf ediyorum, kumarda batınca 50k daha sistemden kendime verip tekrar kumar oynuyorum, başkası dm atınca 200-300dakka ben dm atınca rol var diyorum, ben yki yapmayınca adminimde yki yapmıyor ama adminim yki yapmayınca hemen jail atıyorum ve yetkisini alıyorum, kendi birliğime bissürü araç koyuyorum silah veriyorum para veriyorum, adminimin haklı banını kafama göre açıyorum, kafama göre yetki veriyorum, developerimden herşeyi istiyorum sonra kadrodan atınca copy paste diyorum, kadrodan birini atınca adını lekeliyorum, vice / steam hesabı karşılığında management veriyorum, kendi sunucumdan sıkılınca gidip vice oynuyorum, sunucuyla ilgilenmiyorum, sunucuyla benden fazla ilgilenen emeği olan kişinin adını lekeliyorum, pd ekibine low diyorum, pd ye girip dm yiyince 300 dakka atıyorum, pdden çıkarılınca tekrar pd ye dm atıyorum, kendi sunucumda hile kullanıyorum, pd kovalamacalarına speedle dalıp yok ediyorum, pd ye yapmadığım eziyet yok, sniperle düşünce ağlıyıp ban atıp pd den sniper kaldırtıyorum, pd ile çatışırken minigun taşıyorum, pd ile çatışırken daha hızlı koşiyim diye CJ skini alıyorum dokunanı banlıyorum, 10 bin mermili m4 kullanıyorum, milletten para kopartıp banlıyorum, para için sunucu açtım para kaldırıp çatur çutur yiyorum, hasar alınca canımı dolduruyorum çünkü yüzsüz herifin tekiyim benim adım jamaikan. arkadaşlar bakın bunları herhangi bir oyuncu söylemiyor, sunucunun eski üst yönetim üyesi söylüyor.

tyrone_tazweel = jamaikan
burada jamaikan yaralıya düşüyor kendini revliyor sorduğumuzda talebe gidicektim diyor rpfbl zaten varla yok arası

arkadaşlar zamanınızı, paranızı böyle insanların sunucularına harcamayın.

https://www.youtube.com/watch?v=tbE_HICLhGY

respect;
-alberto
-özbenXD
-supy
respect brom <3

Belkide Gameover

respect mi hileye mi saygı gösterelim QWERHEQHOIFOHIFEQHIOQWEFHIOWEFQOI

bloodsucker

SuPy

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 27 Mayıs 2021, 19:23:45
Montana, o kadar ileri görüşlüsün ki test amaçlı hileyi bile anlayamıyorsun, neyse sen sunucu açıp kapatmaya devam et belki tutturursun. :D

Waiting...

SuPy

Gayet, geçerli bir sebep değil mi dostlar?

Waiting...

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: SuPy - 27 Mayıs 2021, 19:29:56
Montana, o kadar ileri görüşlüsün ki test amaçlı hileyi bile anlayamıyorsun, neyse sen sunucu açıp kapatmaya devam et belki tutturursun. :D

Kesin test'dir zaten aynen test için pd karakterinde rol yaparken altta hilesi açık evet evet.

bloodsucker

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Jamaikan.

Jamaikan.

Baya test bu arada, tamam test olsun, o halde benim revive attığımın ssini niye alıyorsun sonuçta test :D

sharax

SuPy

Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 27 Mayıs 2021, 21:14:07
Baya test bu arada, tamam test olsun, o halde benim revive attığımın ssini niye alıyorsun sonuçta test :D
Hile orada rodeiunun yani sunucu developerinde çoğu kişi de çok iyi biliyor.

Waiting...

SuPy

Saygılar reis bir şey demedik bu kadar :D

Waiting...

alberto.exe

Jamaikan bot basmaya çalışırken birlikleri bozmuş :P

alberto.exe

Forum sitenizdeki açık tatlıymış...

ayazcik

Alıntı yapılan: Radless - 27 Mayıs 2021, 20:43:03
İzlemesi çok zevkli
canım çekti banada ver, bu arada çok güzel bana ya bir daha sunucu açamaz jamaikanıda babası kızıyordur şimdi .d.d.d