GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Niva Roleplay ~ www.niva-roleplay.com

Başlatan Jamaikan., 13 Mayıs 2021, 20:47:54

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jamaikan.

Alıntı yapılan: Sulozzy - 26 Mayıs 2021, 19:11:26
babanın 1 ay boyuınca çalışıp kazanamadığı parayı 2 günde kazanan ben :)
Peki bunu diyip azure vds ile sunucu açması bruh momentum
Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 26 Mayıs 2021, 18:31:57
Alıntı yapılan: Sulozzy - 25 Mayıs 2021, 16:23:04
Alıntı yapılan: CanerKILICASLAN - 25 Mayıs 2021, 15:43:00
Alıntı yapılan: Sulozzy - 24 Mayıs 2021, 21:23:32
dm'in tek adresi :)
banımı kaldır diye yalvaran sülozzy, şimdi kafa tutar olmuş şaşırmadım
Banımı kaldır diye hiç bir zaman yalvarmadım sunucuda oynadığımız zaman her yerde bug her yerde dm vardı zatende sunucuya dm atmaya geliyorduk bugları yapıp çıkıyordum iki dakka senin sunucunda zaman geçirdik diye bizi kendi oyuncunuz filan sanma kardeşim benim discord adresimize gelirsen sunucuda dm attığımız ve buglardan faydalandığımız ss'leri bulabilirsin, burada laf kalabalığı yapma 1 ay sonra vds parası bitince denkliyemicek insanlarsınız bir ay sonra rinaya geri dönüceksiniz bu kadar birde tanıtımda dileniyor demen ayrı komik, aldığın adminlere dikkat et çok güvenme herkese sen banlarsın admincikler(kölelerim) açar sunucunda dm atar buglardan faydalanır çıkarız sende kudurmaya devam edersin bruh moment. :)
babanın 1 ay boyuınca çalışıp kazanamadığı parayı 2 günde kazanan ben :)
Peki bunu diyip azure gibi vdsler kullanıp sunucunuz düştüğünde bana sığınmanız bruh momentum o kadar çok paranız var gidin bi alan adı alın dicemde sunucu zaten rollü dm amacıyla açıldı ayrıca 1 ay sonra vdsin süresi bitince karşılıyamıcaksınız kapanıcak burada sanalda para bol diye atıp tutuyorsun :)
[/quote] www.niva-roleplay.com

sharax

yiyin birbirinizi izlemesi güzel oluyor

alberto.exe

Sarsılmaz ve baykal olduğu sürece ilerlemez

Rodeiun

düşünce hemen rev atıyorum, ap bastığımı itiraf ediyorum, kumarda batınca 50k daha sistemden kendime verip tekrar kumar oynuyorum, başkası dm atınca 200-300dakka ben dm atınca rol var diyorum, ben yki yapmayınca adminimde yki yapmıyor ama adminim yki yapmayınca hemen jail atıyorum ve yetkisini alıyorum, kendi birliğime bissürü araç koyuyorum silah veriyorum para veriyorum, adminimin haklı banını kafama göre açıyorum, kafama göre yetki veriyorum, developerimden herşeyi istiyorum sonra kadrodan atınca copy paste diyorum, kadrodan birini atınca adını lekeliyorum, vice / steam hesabı karşılığında management veriyorum, kendi sunucumdan sıkılınca gidip vice oynuyorum, sunucuyla ilgilenmiyorum, sunucuyla benden fazla ilgilenen emeği olan kişinin adını lekeliyorum, pd ekibine low diyorum, pd ye girip dm yiyince 300 dakka atıyorum, pdden çıkarılınca tekrar pd ye dm atıyorum, kendi sunucumda hile kullanıyorum, pd kovalamacalarına speedle dalıp yok ediyorum, pd ye yapmadığım eziyet yok, sniperle düşünce ağlıyıp ban atıp pd den sniper kaldırtıyorum, pd ile çatışırken minigun taşıyorum, pd ile çatışırken daha hızlı koşiyim diye CJ skini alıyorum dokunanı banlıyorum, 10 bin mermili m4 kullanıyorum, milletten para kopartıp banlıyorum, para için sunucu açtım para kaldırıp çatur çutur yiyorum, hasar alınca canımı dolduruyorum çünkü yüzsüz herifin tekiyim benim adım jamaikan. arkadaşlar bakın bunları herhangi bir oyuncu söylemiyor, sunucunun eski üst yönetim üyesi söylüyor.

tyrone_tazweel = jamaikan
burada jamaikan yaralıya düşüyor kendini revliyor sorduğumuzda talebe gidicektim diyor rpfbl zaten varla yok arası

arkadaşlar zamanınızı, paranızı böyle insanların sunucularına harcamayın.

https://www.youtube.com/watch?v=tbE_HICLhGY

respect;
-alberto
-özbenXD
-supy
Son düzenlenme: 27 Mayıs 2021, 17:41:58 AloneWarrioR

SadeceDarly

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 27 Mayıs 2021, 17:36:03
düşünce hemen rev atıyorum, ap bastığımı itiraf ediyorum, kumarda batınca 50k daha sistemden kendime verip tekrar kumar oynuyorum, başkası dm atınca 200-300dakka ben dm atınca rol var diyorum, ben yki yapmayınca adminimde yki yapmıyor ama adminim yki yapmayınca hemen jail atıyorum ve yetkisini alıyorum, kendi birliğime bissürü araç koyuyorum silah veriyorum para veriyorum, adminimin haklı banını kafama göre açıyorum, kafama göre yetki veriyorum, developerimden herşeyi istiyorum sonra kadrodan atınca copy paste diyorum, kadrodan birini atınca adını lekeliyorum, vice / steam hesabı karşılığında management veriyorum, kendi sunucumdan sıkılınca gidip vice oynuyorum, sunucuyla ilgilenmiyorum, sunucuyla benden fazla ilgilenen emeği olan kişinin adını lekeliyorum, pd ekibine low diyorum, pd ye girip dm yiyince 300 dakka atıyorum, pdden çıkarılınca tekrar pd ye dm atıyorum, kendi sunucumda hile kullanıyorum, pd kovalamacalarına speedle dalıp yok ediyorum, pd ye yapmadığım eziyet yok, sniperle düşünce ağlıyıp ban atıp pd den sniper kaldırtıyorum, pd ile çatışırken minigun taşıyorum, pd ile çatışırken daha hızlı koşiyim diye CJ skini alıyorum dokunanı banlıyorum, 10 bin mermili m4 kullanıyorum, milletten para kopartıp banlıyorum, para için sunucu açtım para kaldırıp çatur çutur yiyorum, hasar alınca canımı dolduruyorum çünkü yüzsüz herifin tekiyim benim adım jamaikan. arkadaşlar bakın bunları herhangi bir oyuncu söylemiyor, sunucunun eski üst yönetim üyesi söylüyor.

tyrone_tazweel = jamaikan
burada jamaikan yaralıya düşüyor kendini revliyor sorduğumuzda talebe gidicektim diyor rpfbl zaten varla yok arası

arkadaşlar zamanınızı, paranızı böyle insanların sunucularına harcamayın.

https://www.youtube.com/watch?v=tbE_HICLhGY

respect;
-alberto
-özbenXD
-supy

Fenalı bir cevap.

Furkanulas

Fenalık geldi ben gidiyorum.  :sigara:

merddz

birazcik pawn birazcik web iste

Radless

"Life's too short to hold grudges."

ayazcik

buda bir patlama hikayesi herhalde hesabına girmişler şimdi babasına söyler agalar uzaklaşın burdan .d.d.d

Radless

Alıntı yapılan: frostylimpid - 27 Mayıs 2021, 18:10:29
buda bir patlama hikayesi herhalde hesabına girmişler şimdi babasına söyler agalar uzaklaşın burdan .d.d.d
BABAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ

"Life's too short to hold grudges."

Rodeiun

ne saçmalıyorsun lan sen?

ayazcik

Alıntı yapılan: Radless - 27 Mayıs 2021, 18:14:03
BABAĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
söylemeye gitmiştir bile

Rodeiun

@CanerKILICASLAN gene trend 1 yaptım seni ha kıymetimi bil çocuk :D

sharax

ÜGPASDÖPGADSÖPRÇÜĞADÜGÖDSÜSAEÜÇGADS

Rodeiun

evet dostum yazdıklarıma bi cevap bulamayınca gidip rodeiunu kötülemek hakkında iftiralar atmak için konu açtım çünki benim beynim varla yok arası?