GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Jahrein ve Kemal Kılıçdaroğlu #KKHA

Başlatan nikobernoo, 26 Mayıs 2021, 11:09:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

Efenim geçtiğimiz günlerde, Jahrein ile Kemal Kılıçdaroğlu yayın yaptılar(KKHA). Yayında verilen cevaplardan memnun musunuz?.

Please (g)old days, come back.

DracDonix

Evet. Gençler için böyle cevaplar lazımdı ve sonunda alabildik. Daha fazla soru sorulup cevaplana bilirdi. Afetler ile ilgili bir soru sorulmadı. Bu beni üzen bir noktaydı, onun dışında mükemmel.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rexiun

Hep laf hep laf hiç bir siyasetçide icraat görmedim.

nikobernoo

Benim şahsi yorumum gençlerin soruları büyük oranda cevaplandı.

Please (g)old days, come back.

DracDonix

Alıntı yapılan: Rexiun - 26 Mayıs 2021, 16:12:36

Yaşın 17 ben 19'dan gün alıyorum.
19 yıldır aynı iktidar başımızda ve bunlar yuzunden bu cümleyi kullanıyorsun.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Rexiun

Alıntı yapılan: DracDonix - 27 Mayıs 2021, 01:05:21
Alıntı yapılan: Rexiun - 26 Mayıs 2021, 16:12:36

Yaşın 17 ben 19'dan gün alıyorum.
19 yıldır aynı iktidar başımızda ve bunlar yuzunden bu cümleyi kullanıyorsun.
Öncelikle 17 değil 18 onu bir düzeltmek gerek. Kılıçdaroğlunun bu ülkeyi kalkındırabileceğini kendi fikrimce düşünmüyorum bu ülkeyi kalkındırabilecek iki isim vardır. Mansur Yavaş veya Ekrem Imamoğlu.

_Code

Oy pusulasında malum şahsa karşı hatay usulü döner olsun dönere basarım. En azından karnım doyar.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Radless

İnsanlara "Çok zengin olacağız", "Aya çıkacağız", "Ekonomimiz şahlanacak", "Ameriga bizi gısganacak", "Alamanya bizi gısganacak" gibisinden boş vaatler vermek/söylemek yerine yapılabilmesi gerçekten mümkün olan şeyleri cevap olarak vermesi hoşuma gitti, seçim günü ne olacak ülkecek göreceğiz  :melek:

"Life's too short to hold grudges."

sweezy

Popülist her hareketin sonu çöküştür.
Bakınız: Trump

Ayrıca yayın; gerçek sorunlardan uzak, popülist sorulara aptalca cevaplar verilen bir yayındı. Ülkede çok daha ciddi sıkıntılar var iken herif "playsationa indirim" gibi şeyler söylüyor. Valla muhalefet bu kafayla devam ederse AKP kazanmaya devam eder.

Not: Yayından da şunu anladım, Kemal Kılıçdaroğlu %90 ihtimalle Cumhurbaşkanı Adayı olacak. Yani bu, AKP'nin kazanması demek.

Geçmiş olsun arkadaşlar.