GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Grand Theft Auto: San Andreas - 2020 Türkçe Yama (PC & PS2)

Başlatan CriminaL277, 06 Ocak 2021, 00:24:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CriminaL277

Beğenmenize sevindim, destek için teşekkür eder ve iyi oyunlar dilerim.

Bilinmeyen Bey

Karakter Dolabındaki Kurye Kıyafeti, Krupiye diye çevirilmiş. Ki Oyunda bu: "Courier" diye belirtilmekte. Çeviri yaparken yazı yanlışı olmuş... Kuriye Diye yazılması lazım diye düşünüyorum.

CriminaL277

Orada yanlış bir çeviri yok ve o kıyafet kurye kıyafeti değil, krupiye kıyafeti. Oyunda da "Courier" olarak geçmiyor, "Croupier" olarak geçiyor. Krupiye, kumarhanelerde oyun oynatanlara denir. O kıyafeti ilk kez kumarhane soygunundayken giyiyoruz, görev bitince de evimize geliyor krupiye kıyafeti. "Kuriye" diye bir kelime de yok ayrıca, TDK'den baktım. 

CriminaL277

14.05.2021 Güncellemesi: Türkçe yama oyunun orijinal en boy oranı uyumlu ve widescreen yani geniş ekran uyumlu olarak iki hâle de uyarlandı.

CriminaL277

22.05.2021 Güncellemesi: "Çorak Arazi" görevini başaramayınca çıkan cümle gözden kaçmıştı, çevrildi.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 22 Mayıs 2021, 12:35:17
22.05.2021 Güncellemesi: "Çorak Arazi" görevini başaramayınca çıkan cümle gözden kaçmıştı, çevrildi.

Bende Diyorum, neden o gözükmedi :D

Teşekkürler :helal:

Bilinmeyen Bey

Mahalleyi Temizleme görevinde,

Kokain satan kişi öldürme objektifimiz şunu demekte:

"Git taş kokain satıcısını öldür"

Sanarım taş cümlesini yanlışlıkla yazıldı. Çünkü Crack direk Kokain anlamına gelmekte...

CriminaL277

Cocaine, kokain kelimesinin direkt karşılığı, crack değil. Yazım yanlışı olduğunu iddia etmeden önce biraz araştırsanız keşke...

Gladiator

CriminaL277

Rica ederim.

31.07.2021 Güncellemesi: Bazı diyaloglar daha doğal hâle getirildi ve Türkçe yama, gtatr.com ekibi tarafından kurulumu kolay bir hâle getirildi.
Son düzenlenme: 26 Ağustos 2021, 22:17:29 CriminaL277

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

CriminaL277

İyi oyunlar dilerim.

26.08.2021 Güncellemesi:

Bazı oyuncuların "Hayat Bir Plaj" görevinde başarısız olmaları ve PS2 versiyonunun aksine PC versiyonunda hidrolik süspansiyon yarışması ve dans aktivitelerindeki ikonların birbiriyle birebir aynı olmaları üzerine göreve nasıl dans edeceğinizi anlatan küçük bir bilgilendirme metni eklendi.

Yine bazı oyuncuların "Madd Dogg'un Kafiyeleri" görevini tekrar tekrar deneyip de başarısız olmaları üzerine görevdeki korumaların baktıkları yönü gösteren bilgi metniyle nasıl sessizce öldürmeniz gerektiğini anlatan bilgi metinlerinin yerleri değiştirildi.

raoz

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 26 Ağustos 2021, 22:17:09
İyi oyunlar dilerim.

26.08.2021 Güncellemesi:

Bazı oyuncuların "Hayat Bir Plaj" görevinde başarısız olmaları ve PS2 versiyonunun aksine PC versiyonunda hidrolik süspansiyon yarışması ve dans aktivitelerindeki ikonların birbiriyle birebir aynı olmaları üzerine göreve nasıl dans edeceğinizi anlatan küçük bir bilgilendirme metni eklendi.

Yine bazı oyuncuların "Madd Dogg'un Kafiyeleri" görevini tekrar tekrar deneyip de başarısız olmaları üzerine görevdeki korumaların baktıkları yönü gösteren bilgi metniyle nasıl sessizce öldürmeniz gerektiğini anlatan bilgi metinlerinin yerleri değiştirildi.

Bu yamanın hâlâ güncelleme alması gerçekten çok hoş, emeğiniz için sonsuz teşekkürler.  :)

CriminaL277

Alıntı yapılan: raoz - 26 Ağustos 2021, 22:22:42
Alıntı yapılan: CriminaL277 - 26 Ağustos 2021, 22:17:09
İyi oyunlar dilerim.

26.08.2021 Güncellemesi:

Bu yamanın hâlâ güncelleme alması gerçekten çok hoş, emeğiniz için sonsuz teşekkürler.  :)

Rica ederim, iyileştirebildiğimi düşündüğüm yerler olursa yine güncellemeler gelebilir. Bu arada, aylar öncesinde yanlış hatırlamıyorsam widescreen monitör sahibi olmadığından widescreen fix kuramadığınızı ve oyun için fontun tırtıklı görünüp yazıların taştığından bahsetmiştiniz, gördünüz mü veya haberiniz oldu mu bilmiyorum fakat bunlar için de iki tane çözüm getirdim. Biri çözünürlüğü daha düşük olan Türkçe karakterli fontu kullanmak (ilk sayfada linki mevcuttur). İkincisi ise Türkçe yamayı widescreen fix zorunluluğundan kaldırdım, zip içinde "Vanilla (Orijinal En Boy Oran) Uyumlu" versiyon var, bunun sayesinde orijinal en boy oranlarında da yazıların (spesifik olmak gerekirse dükkânlardaki bilgilendirme metinleri) taşmadan sorunsuzca görünmesini sağladım.   

raoz

Alıntı yapılan: CriminaL277 - 26 Ağustos 2021, 22:33:29
Rica ederim, iyileştirebildiğimi düşündüğüm yerler olursa yine güncellemeler gelebilir. Bu arada, aylar öncesinde yanlış hatırlamıyorsam widescreen monitör sahibi olmadığından widescreen fix kuramadığınızı ve oyun için fontun tırtıklı görünüp yazıların taştığından bahsetmiştiniz, gördünüz mü veya haberiniz oldu mu bilmiyorum fakat bunlar için de iki tane çözüm getirdim. Biri çözünürlüğü daha düşük olan Türkçe karakterli fontu kullanmak (ilk sayfada linki mevcuttur). İkincisi ise Türkçe yamayı widescreen fix zorunluluğundan kaldırdım, zip içinde "Vanilla (Orijinal En Boy Oran) Uyumlu" versiyon var, bunun sayesinde orijinal en boy oranlarında da yazıların (spesifik olmak gerekirse dükkânlardaki bilgilendirme metinleri) taşmadan sorunsuzca görünmesini sağladım.   

Evet, gördüm. Gerçekten çok teşekkürler. Fakat hayata bakın ki artık Windows 7 kullanıyorum ve Widescreen Fix yükleyebiliyorum. :D  Yine de çok teşekkürler hocam. :)
Son düzenlenme: 26 Ağustos 2021, 23:23:16 raoz