GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Northland Police Pursuits

Başlatan Belkide Gameover, 11 Mayıs 2021, 19:15:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Belkide Gameover

Hakkında

Merhabalar, Oyun modu sıfırdan kodlanıp Beta sürümü olarak sizlere sunacağız, SA:MP Platformunda Police Pursuit - CopChase sunucuları eksik olduğundan dolayı açmaya karar verdik ve sizlere en güzel Police Pursuit deneyimini sunmak istiyoruz, uzun soluklu bir proje olacağımızdan emin olabilirsiniz. sizleri bu projeme davet ediyorum Northland:Police Pursuit ile kalın, sağlıcakla kalın.

Sunucu Bilgileri

Sunucu IP; 80.93.220.86:7777
Discord; https://discord.gg/fyZHtHJfMb

Showroom

Oyun Modu

Uniforma Sistemi

DeathMatch Sistemi

Arac Değiştirme Sistemi

Aksesuar Sistemi

Son düzenlenme: 12 Mayıs 2021, 10:03:36 Belkide Gameover
bloodsucker

Efsun

Sirius

Sunucu da görüşürüz homie C'ya.

Belkide Gameover

Destekleriniz için teşekkürler. :helal:

bloodsucker

Trigger

144p logo ile bütün modları deneyip tutunmamayan @Belkide Gameover.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Trigger - 11 Mayıs 2021, 19:55:25
144p logo ile bütün modları deneyip tutunmamayan @Belkide Gameover.

Hiç bir şekilde alıntı mod kullanmıyoruz daha önce kullandık evet ancak DayZ oyun modu ve Police Pursuit modları sıfırdan kodlandı.

bloodsucker

Belkide Gameover

Bu akşam 22:00'da Test olarak açmayı planlıyoruz, discord sunucumuza gelerek detayları öğrenebilirsiniz!

bloodsucker

denizcilike5

Senden Roleplay dışında güzel projeler görmek gerçekten sevindirici, başarılar diliyorum.

Açılışta görüşürüz : )

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: denizcilike5 - 11 Mayıs 2021, 20:13:28
Senden Roleplay dışında güzel projeler görmek gerçekten sevindirici, başarılar diliyorum.

Açılışta görüşürüz : )

Bekliyorum test'e 22:00'da :)

bloodsucker

jensen

Mod bana ait, nasıl elinize geçti bilmiyorum. Kullanım hakkı veya iznim olmadan böyle bir sunucu açmanız doğru değil.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: jensen - 11 Mayıs 2021, 20:56:57
Mod bana ait, nasıl elinize geçti bilmiyorum. Kullanım hakkı veya iznim olmadan böyle bir sunucu açmanız doğru değil.

Modda size ait olarak birşey görünmüyor, mod tarafımızca satın alındı.

bloodsucker

gangunit

Pardon da sunucu hakkı nasıl senin oluyor? Bu mod 2017 senin tarafından Riverside Police Pursit olarak kodlandı ve hakkı tamamen bize ait, DC konuşmaları duruyor zaten merak etme. Mod yayıldı diye telaş yapıyorsun bir de. Bu konuları burda bitirmeceğiz, madem üstümüzden para kazanıyorsun hakkını vericeksin. Sadece biz değil dolandırdığın birçok isimle hala konuşuyoruz. Böyle ikiyüzlü olup bir de hak arıyorsun... Yazık.

jensen

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 11 Mayıs 2021, 21:08:10

Modda size ait olarak birşey görünmüyor, mod tarafımızca satın alındı.
Aşağıdaki konuyu incelersen bana ait olduğunu anlayabilirsiniz. Credits silindiği için mod içerisinde benim adımı görememeniz normal. Muhtemelen oyun modunuz eski sürüme ait. Şahsen onaylamıyorum ve kabul etmenizi beklemiyorum fakat oyun modunu sıfırdan yazdığınız kısmı düzenleyip oyun modunun size ait olmadığını belirtmelisiniz.

https://www.gtamulti.com/forum/kilitli-konular/riverside-police-pursuits-(rs-pp)/

Belkide Gameover

Mod başkası tarafından sıfırdan kodlanıp bize satıldı, modda size ait olan birşey olmadığından sizin olduğunu nereden anlayalım? lütfen konuyu kirletmeyin iyi forumlar.

bloodsucker

jensen

Alıntı yapılan: gangunit - 11 Mayıs 2021, 21:16:14

Pardon da sunucu hakkı nasıl senin oluyor? Bu mod 2017 senin tarafından Riverside Police Pursit olarak kodlandı ve hakkı tamamen bize ait, DC konuşmaları duruyor zaten merak etme. Mod yayıldı diye telaş yapıyorsun bir de. Bu konuları burda bitirmeceğiz, madem üstümüzden para kazanıyorsun hakkını vericeksin. Sadece biz değil dolandırdığın birçok isimle hala konuşuyoruz. Böyle ikiyüzlü olup bir de hak arıyorsun... Yazık.
Modu yapmadan önce Gölge ile bu durumu konuştuk zaten. Mod bana ait, modu kime sattıysam sadece kullanım ve düzenleme hakkını verdiğimi altını çizerek söylüyorum. Telaş yapılacak bir durum yok böyle bir platform da olabilecek şeyler. Versiyon eski zaten yeni sürüm paylaşılmadığı için benim açımdan bir sorun yok. Sadece modun bana ait olduğunu bilmeleri gerekiyor.