GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 14:11:54

Oyun Önerir misiniz? Sistemim Bu Oyunu Kaldırır mı?

Başlatan Prisonero, 23 Ocak 2018, 18:08:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Mount and Blade : Warband gerçekten sarıyor hemen hemen her bilgisayar açar oynatır.

Sa-Mp 2014-2020

Impeccable

Yarış oyunu meraklılarına farklı gelebilecek bir oyun tavsiye ediyorum, NASCAR. Çok kaliteli buluyorum oyunu. Başlangıçta zor gelebilir fakat alışınca çok keyif veriyor.

Redfield

açık dünya oyunlarını sevenler için Skyrim'i önerebilirim. neredeyse sınırsız mod imkanınada sahip olduğundan sıkılmadan saatlerce oynayabilirsiniz.

Impeccable

Virtua Tennis 4, Grid Autosport ve Dirt: Showdown oyunlarını öneririm. Özellikle farklı spor oyunlarına ilgi duyanlar Virtua Tennis 4'ü beğenecektir. Sistemi daha iyi olan oyuncular için AO Tennis 2 ve Tennis World Tour'u önerebilirim.

Farklı spor oyunlarından Madden NFL 21, Rugby 20'ye de şans verebilirsiniz.

Bilinmeyen Bey

Sizce Mafia 1 Oynanmaya Değermi? Zormudur , Nasıldır? Lütfen Oyun Hakkında beni aydınlatın..

KamilPanpa37

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 07 Mart 2021, 00:21:12
Sizce Mafia 1 Oynanmaya Değermi? Zormudur , Nasıldır? Lütfen Oyun Hakkında beni aydınlatın..
Kendisi benim çocukluğumun oyunu olduğu için benim için bir zorluğu yok, ama ilk defa deneyim edeceksen maalesefki oldukça zorlanacaksın, mekanikleri çok eski bir yapım ve bazı bölümlerde teknik olarak sorunlar yaşayabilirsin, özellikle yarış bölümü insanı kanser edecek cinsten. Eğer ortalama bir sistemin  varsa Mafia 1 remake'i oynamanı öneririm, onun 2.ve 3. serilerdeki gibi zorluk seçenekleri var ve günümüz standartlarına göre oynanış
mekanikleri oldukca rahat, artık hangisini oynayacaksan seçim yapmak sana kalmış. Yalnız Mafia'nın ilk oyununu oynamanı şiddetle tavsiye ederim, çok interaktif hikâyesi ve olay örgüsü mevcut.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 14 Mart 2021, 21:07:57
Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 07 Mart 2021, 00:21:12
Kendisi benim çocukluğumun oyunu olduğu için benim için bir zorluğu yok, ama ilk defa deneyim edeceksen maalesefki oldukça zorlanacaksın, mekanikleri çok eski bir yapım ve bazı bölümlerde teknik olarak sorunlar yaşayabilirsin, özellikle yarış bölümü insanı kanser edecek cinsten. Eğer ortalama bir sistemin  varsa Mafia 1 remake'i oynamanı öneririm, onun 2.ve 3. serilerdeki gibi zorluk seçenekleri var ve günümüz standartlarına göre oynanış
mekanikleri oldukca rahat, artık hangisini oynayacaksan seçim yapmak sana kalmış. Yalnız Mafia'nın ilk oyununu oynamanı şiddetle tavsiye ederim, çok interaktif hikâyesi ve olay örgüsü mevcut.

Mekanikler harbiden eski ama sonuçta eski bir oyun. Action Key'in Right Mouse, ve araç sürmenin "W" Yerine "UP" Olduğunu fark ettim. Araçlarmı Yavaş anlamadım, ama bassam bile gitmiyor araç. Güzel Oyun ama. Bende Öneririm :helal:

Impeccable

Geçenlerde Max Payne serisini ve Hitman serisini bitirdim. Oynamayan arkadaşlar varsa tavsiye ederim.

Papaz

Oyunları pcnizin kaldırıp kaldırmayacağına bakmak için "can you run it" sitesine girip bakabilirsiniz.

Purgatory

Benim önereceğim oyunlar eski ama yine de tavsiye ederim: Resident Evil 1, 2 ve 3. (Remake değil, orijinal olanlardan bahsediyorum.) Tabi olduğu gibi oynayamazsınız bu oyunları, eski oldukları için yeni sistemlerde sıkıntı çıkaracaklardır. Bunun çözümü de, eğer o oyunlardan birincisinin Mediakite versiyonunu, diğerlerinin de Sourcenext versiyonlarını bulabilirseniz Gemini tarafından hazırlanmış REbirth yamasını kullanmanızdır. Bu yama sayesinde hem bu oyunlardaki sorunlar düzelmekte, hem  bu oyunlar modern sistemlerle uyumlu olarak çalışmakta, hem taşınabilir hale gelmekte, hem de bu oyunların dili İngilizceye çevrilmektedir. (Normalde o versiyonlar Japonca.) Ayrıca başka kişiler tarafından da oyun içi videoların ve seslerin kalitesini arttıran modlar, dil yamaları ve başka türlü modlar da yapılmıştır, onlar da bulunabilmekte aşağıya bırakacağım sitede. Bunlarla birlikte, bu yamanın gidişatı hakkında bilgi verecek olursam, şu anda Gemini; Resident Evil 1, 2 ve Dino Crisis 1 için yapmış durumda bu yamayı ama Resident Evil 3 ve Dino Crisis 2'ye de yapacak, hatta şu anda RE3 için çalışıyor ve kat ettiği ilerleme muazzam. (Bu şartlar dahilinde gelecek aya erişime sunulacakmış RE3'ü düzelten yama, tabi Patreon sayfasından aylık 5$ destekte bulunursanız erken erişim hakkı elde edebiliyorsunuz bu yamaya.)

Gemini'nin sayfasını meraklısı için bırakıyorum buraya.
Son düzenlenme: 21 Mart 2021, 12:20:10 Anestezi

Utherz

Hearts of Iron 4, Total War: Attila, Battlefield 1-5, Rainbow 6. Hepsi bana göre çok güzel oyunlar, biraz fazla zaman harcamanız gerekiyor ama harcadığınız zamana çoğu zaman değiyor.

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Impeccable

Call of Duty: Black Ops Cold War harika bir oyun, birkaç videosunu izledim bazı kısımlarda Türkiye'ye de geliyorlar. Mutlakaya deneyeceğim. Oyunu deneyimleyen arkadaşlar varsa fikirlerini yazsınlar lütfen.

Impeccable

Spec Ops: The Line, oynadığım oyunlar arasından en iyi hikayeye sahip olanlardan birisi. Mutlaka denemelisiniz. Savaşların ne kadar anlamsız ve cana acıtıcı olduğunu bir kez daha gözler önüne seren müthiş bir yapım. Satış sayısının düşük olması hâlâ şaşırtıyor beni.

Bilinmeyen Bey

Eski Zamanlarda Olan Oyunlar çidden güzel oyunlar. Bana Biraz Eskilerin oyunlarından önerirmisiniz?

Half-Life gibi eski olsun, ama tempoyu bozmayan aksiyon olsun. FPS Olması lazım değil, yeterki eskilerin oyunu olsun ve aksiyon barındırsın.

Krozfayer