GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[Alt:V] Vega Roleplay ~ #howaboutplayingwithours

Başlatan TAKTAK26, 05 Mayıs 2021, 20:01:11

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Impeccable

TAKTAK26

Alıntı yapılan: Impeccable - 06 Mayıs 2021, 13:33:05
Başarılar.

Teşekkür ederiz. :helal:

Alıntı yapılan: Efsun - 06 Mayıs 2021, 10:16:55
Lağğn taktak abime ahmet abime kolay gelsin ( site indexindeki yazı ile değişmeli ) :d

:yaramaz2:

Kanalize!

!Uzi

başarılar canım, uğrayacağım

TAKTAK26

Kanalize!

TAKTAK26

Selamlar arkadaşlar, geri dönüşleriniz için teşekkür ederim tema üzerinde çalışmalarımız hala daha sürüyor ve sürdürülüyor. Bunun içerisinde bir bug (hata) tespiti olarak geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederiz. Ek olarak; Site Responsive + Mobil uyumlu tema hale getirildi gün içerisinde aktarılacaktır.

Eski Görünüm

Yeni Görünüm

Kanalize!

HELLBOY

TAKTAK26

Kanalize!

Caisama

Değişik fikirleri destekliyorum, başarılar..

TAKTAK26

Kanalize!

TAKTAK26

Son düzenlenme: 10 Mayıs 2021, 01:42:09 TAKTAK26
Kanalize!

TAKTAK26

Kanalize!

TAKTAK26

Kanalize!

TAKTAK26

Selamlar arkadaşlar sunucu hakkında çok soru geliyor ne zaman açılacağı veya yürütme açısından ne durumda, neler iyi veya kötü gidiyor? gibi sorular çok fazla dolmaya başladı. Ben konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum. Şimdi ne siz sunucu ne zaman açılacak gibi sorular sorun ne de biz bilgilendirme açısından sorular soralım. Yani her şey zamanla olacak işler fakat iyi ve kötü açıdan haber vereceğim. İyi haber XenForo temasına neredeyse test domain ve hosting yerinden geçiş yaptık fakat kötü yanı açısından SMF forumda verdiğimiz emekleri resmen çöpe atar gibi sıfır bir site temasıyla uğraşmaktayız. Şimdiden anlayışla karşıladığınız için teşekkür ederim iyi günler dilerim.

~ Vega Roleplay Yönetim Ekibi

Kanalize!

TAKTAK26

Ek olarak; Konudaki yazının okunması için geceye kadar kilitli olacaktır konu.

Kanalize!

TAKTAK26

Kanalize!