GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Vecy Roleplay - #geridonduk

Başlatan Vecy, 04 Mayıs 2021, 02:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vecy

Ocak ayının başında geliştirmeye başladığımız Vecy Roleplay! Ocak ayının başında bir kaç arkadaş eğlenmek için kendi aramızda açmaya karar vermiştik. Fakat sonrasında iş ciddiye bağlandı ve tüm herkesin oynaması için kollarımızı sıvadık ve işe koyulduk. Oyun modunda baya geliştirme yaptıktan sonra sunucuyu duyurma kararı aldık. Sunucuyu duyurduktan sonra pek fazla oyuncu kitlesi yakalayamadık ve yönetim ekibi içerisinde oluşan sebebler yüzünden projeyi askıya almaya karar verdik.

Asıl amacımız insanlara hata dolu, saçma bir roleplay deneyimi sunmak değil, aksine oynanabilir ve realistik bir ortam oluşturmak. Piyasada örgütleşme haline gelen klon sunucuların arasından sıyrılıp güzel bir ortam oluşturmak en büyük hedefimiz. Sunucu ne zaman açılır, ne zaman forum aktif edilir diye sorular gelmeden buradan cevaplayalım. Forum ve Oyun hizmetlerinin açılma tarihi belirli değildir, o yüzden sizlere net bir tarih veremeyeceğiz. Oyun modu ve Forum güncelleştirmeleri bittikten sonra ki haftalarda açılabilir. Bize bu yolda destek olmak istiyorsan discord sunucumuza katıl. 

İP ; N/A
Web ; #yakında
Discord ; https://discord.gg/HXhT9d4Jn2
İnstagram ; vecyrpg
Facebook ; Vecy Roleplay
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2021, 14:40:23 Vecy

Vecy

Konu tasarımı ile ilgili ufak bir güncelleme yakın zamanda gelicektir.

Discord üzerinde ki tüm yasaklamalar kaldırıldı.

Supporter & Staff
 = Merhabalar, ekibimizde çok az kişi olduğu için Supporter ve Yetkili alımı yapma gereksinimi duyduk. Olgun, işine sâdık ve düzgün yapıcak arkadaşları aramızda görmekten mutluluk duyarız. Bizimle çalışmak istiyorsan bana özel mesaj yoluyla "Yetkili olmak istiyorum!" yazmanız yeterli olucaktır. Yarım saatlik bir sınav ardından değerlendirilip ekibe alacağız.

Son düzenlenme: 04 Mayıs 2021, 03:40:45 Vecy

Vecy

Çekiliş duyuru!

Merhabalar, discord sunucumuz 30 kişiye ulaştığı zaman 30 kişi arasından bir kişiye Steam 10TL cüzdan kodu veya 7TL ve altı bir oyun.

50 Kişiye ulaştığı zaman 5 kişiden 2 kişiye rastgele VİP, 3 kişiye random steam key!

Çekilişe katılmak için discord sunucumuza katılman yeterlidir!
Discord ; https://discord.gg/4xuG47mU

Çekiliş Kanıt!

baum224

Başarılar kavdeşim.

to greatest marina reborn

sharax

Gaviria bey maskenizi çıkarır mısınız?

Voltio

Başarılar, tanıtım biraz zayıf olmuş.

DracDonix

Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direkt olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Düzenleme yapmanız için 24 saat zamanınız mevcut.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Vecy

Alıntı yapılan: Kenzy144p - 04 Mayıs 2021, 04:05:41
Başarılar kavdeşim.
Teşekkürler!

Alıntı yapılan: sixred - 04 Mayıs 2021, 09:31:06

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 04 Mayıs 2021, 10:42:53
Alıntı yapılan: sixred - 04 Mayıs 2021, 09:31:06

Millete sallamaktan milleti başkası gibi göstermeye çalışıp kendini ön plana sunup başarılı bir insan sanma çocuk, artık kendi işine bakmalısın milletin işine gücüne burnunu sokmamalısın karalama değilde eleştiri yapabilirsin toxic adam.
Montana kardeşim sağ sol.

Alıntı yapılan: Voltio - 04 Mayıs 2021, 10:47:44
Başarılar, tanıtım biraz zayıf olmuş.
Teşekkür ederim, evet tanıtımı geliştireceğim.

Alıntı yapılan: DracDonix - 04 Mayıs 2021, 11:08:43
Alıntı yapılan: Hwang - 28 Şubat 2017, 22:58:00
Tasarımı olmayan, düzensiz, çalıntı içerikten oluşan, logosu bulunmayan, sosyal medya ağı(website veya herhangi bir sayfa, discord sunucuları hariç) bulunmayan sunucu tanıtım konuları direkt olarak kilitlenecek ve Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Düzenleme yapmanız için 24 saat zamanınız mevcut.
Hallediyorum.

yasinthegod

#vecy
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2021, 14:38:03 yasinthegod
haaaaaaay

Vecy

İnstagram ve Facebook adreslerimiz aktif hale gelmiştir!

Alperen18

DracDonix

Konudan bağımsız iletiler paylaşmayalım!

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Sulozzy

Başarılar gaviria :)
Son düzenlenme: 04 Mayıs 2021, 21:04:38 Sulozzy

yasinthegod

haaaaaaay

Vecy

Merhabalar, bir konu hakkında duyuruda bulunmak istiyorum.
Ben bu sunucuyu heves gidermek için veya para kazanmak için açmadım, oynanabilir bir roleplay sunucusu yaratmak için açtım.
Benimle çok dalga geçtiler, ezdiler, dışladılar fakat ben bir adım öne çıkarak yapabildiklerimi onlara gösterdim.
Yazdığım ufacık komutlarla bile dalga geçen çocukları dinlemeyip yoluma devam ettim.
2019'dan beri hep bir sunucu açmaa işlerine kalkıştım ve açtım. Kitle yakalayamasamda benim için güzel bir histi.
Bu projeyi açma sebebim ise yukarda belirttiğim gibi Oynanabilir bir ortam oluşturmak.
Kimseyi kafama takmadan, bana çamur atanları dinlemeden yoluma devam ettim. Ocak başından beri gece gündüz sunucumu geliştirmek için uğraşırken diğer çocuklar 7/24 farklı projeler açmaya / değiştirmeye devam ettiler. Benim bilgimi sınayan çocuklar bir satır kod yazmayı bile beceremeyen sosyal hayatı olmayan insanlar..

Uzun lafın kısası ben bu sunucuyu er ya da geç açacağım, fakat biraz daha zamana ihtiyacımız var. 2-3 ay daha sabır edersek sizlere güzel bir ortam sunmayı hedefliyoruz.

Bize bu yolda şimdiden destek çıkan herkese teşekkürler, güzel günler yakındır!

@here & @everyone