GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
12 Ocak 2025, 13:46:16

.

Başlatan Blec, 29 Nisan 2021, 01:47:25

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Blec

.
Son düzenlenme: 20 Mart 2024, 23:54:57 Razor02 Sebep: Paylaşımı Yasaklı Modlar listesinden mod paylaşmak.

Destan

Mod tarafıma aittir, paylaşılması yasaktır şikayette bulunacağım.

TRSinan28

Alıntı yapılan: Destan - 29 Nisan 2021, 11:04:10
Kurucularla iletişime geçerek modunu buraya eklet abi.

https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/paylasimi-yasak-modlar/

Blec

Mod paylaşıldıktan sonra "Paylaşımı Yasak Olan Modlar'a eklenemez" bunu önceden düşünüp yapmalıydınız. Paylaşmadan önce herhangi bir ibare yoktur istediğiniz yere şikayette bulunabilirsiniz.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 21:35:39 Blec

Blec

Ayrıca mod sızdırılmamıştır, Destan adlı kişiden satın alınmıştır. Ondan dolayı listeye eklenemez. İsteyen moderator arkadaşlara kanıt atılacaktır. Saygılar.

ByGoldenPars

Şu çekememezlik halleriniz beni bitiyor ya  :allaalla: .  Adamlar ekibini toplayıp sa:mp'ı canlandırmaya geldiler, masraf edip serveri açtılar, tutuldular. Tebrik edip adamlara destek vermeniz gerekirken böyle arkalarından oyun modlarını illegal yollardan source kodu copy yapıp platformlarda paylaşmak? Destan'ın sattığı gerçek değil bence öyle bir kanıt idda etmissiniz, photoshop falan filan şimdi. neyse.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 22:27:06 ByGoldenPars

Eamon

Mod geçmiş zamanda sahibi Orhan tarafından Jacob ve tayfasına verilmişti diye biliyorum. Modu geçmiş zamanda bir çok kişi kullandı örnek olarak Akın Bosnak falan. Yani burada mod bana aittir demen çok saçma olmuş.

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

Blec

Alıntı yapılan: ByGoldenPars - 29 Nisan 2021, 22:24:21
Şu çekememezlik halleriniz beni bitiyor ya  :allaalla: .  Adamlar ekibini toplayıp sa:mp'ı canlandırmaya geldiler, masraf edip serveri açtılar, tutuldular. Tebrik edip adamlara destek vermeniz gerekirken böyle arkalarından oyun modlarını illegal yollardan source kodu copy yapıp platformlarda paylaşmak? Destan'ın sattığı gerçek değil bence öyle bir kanıt idda etmissiniz, photoshop falan filan şimdi. neyse.

Tartışmaya girmeden sana cevap veriyim dostum. :) Evet, çekememezlik.. Modun sahibi modu sana satıp senin paranı aldıktan sonra tekrardan sana sattığı modla sunucu açması gâyet normal karşılanabilir bi durum, haklısın.

Dipnot: Modu satın alan kişi ben değilim.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 22:46:48 Blec

Destan

Alıntı yapılan: Eamon - 29 Nisan 2021, 22:41:06

Mod geçmiş zamanda sahibi Orhan tarafından Jacob ve tayfasına verilmişti diye biliyorum. Modu geçmiş zamanda bir çok kişi kullandı örnek olarak Akın Bosnak falan. Yani burada mod bana aittir demen çok saçma olmuş.

Dostum Jacob benim yanımda sadece 7 level admindi o da aynı şeyi yaptı modu editleyip bir şekilde açtı. Doğru, mod Orhan abideydi sonrasında bana geçti doğru olan bu.

ByGoldenPars

Hadi öyle olsun, adamlar sunucuyu açtı, yasak değil modu kullanmak evet internete düşmüş doğrudur, ama o mod şu an kullanılırken tekrardan modu gündeme getirmek nedir yani ayıp kardeşim. Kolay değil 250 hosted tab verip 40 50 vds almışlar. Modu tekrar gündeme getirip klon sunucular ortaya çıkartıcaksınız. Saten internetin derinliklerinde mod var isteyen bulur ama gündeme tekrar getirmenizi olumlu karşılamadım.  :helal:

Destan

Alıntı yapılan: Blec - 29 Nisan 2021, 22:43:18

Tartışmaya girmeden sana cevap veriyim dostum. :) Evet, çekememezlik.. Modun sahibi modu sana satıp senin paranı aldıktan sonra tekrardan sana sattığı modla sunucu açması gâyet normal karşılanabilir bi durum, haklısın.

Kardeş ben modu 3 sene oldu satalı. Sonrasında açmadı ve ona parasını iade edebileceğimi söylemiştim doğru neyse onu konuşurum ben. Şimdi 3 sene olmuş ses seda yok ben buralara gelmişim bir anda piyasaya çıkıyosunuz ve modu bana satmıştın diyorsunuz. Benim bu durumda yapabileceğim hiçbir şey yok kusura bakma. Paylaşım konusundada okey isteyen alsın kullansın diyecek bir şeyim yok.

Blec

Alıntı yapılan: Destan - 29 Nisan 2021, 22:53:52
Alıntı yapılan: Blec - 29 Nisan 2021, 22:43:18

Kardeş ben modu 3 sene oldu satalı. Sonrasında açmadı ve ona parasını iade edebileceğimi söylemiştim doğru neyse onu konuşurum ben. Şimdi 3 sene olmuş ses seda yok ben buralara gelmişim bir anda piyasaya çıkıyosunuz ve modu bana satmıştın diyorsunuz. Benim bu durumda yapabileceğim hiçbir şey yok kusura bakma. Paylaşım konusundada okey isteyen alsın kullansın diyecek bir şeyim yok.

Evet, isteyen alıp kullanabilir. İlginizden dolayı teşekkür ederiz Deniz bey.

chinohead

ya bu modu kim napsın neyin tartışması bu xd

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com

laéx

Alıntı yapılan: chinohead - 30 Nisan 2021, 22:35:50
Samp artık büyük bir yer değil hiç bir sunucunun modu kıymetli değil benim gözümde. Fazla abartılıyor.

Professional

Alıntı yapılan: Volkan - 01 Mayıs 2021, 02:17:57
Alıntı yapılan: chinohead - 30 Nisan 2021, 22:35:50
Samp artık büyük bir yer değil hiç bir sunucunun modu kıymetli değil benim gözümde. Fazla abartılıyor.
Bence yanlış düşünüyorsun dostum. SA:MP'ın önemi yok. Ben de eski gamemode kodlayıcısıyım, 6 sene oldu bırakalı fakat modlarım hala duruyor flashta, kimseyle de paylaşmam. Emek sonuçta.