GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

AKP 2023 yılındaki seçimi kaybeder mi?

Başlatan nikobernoo, 17 Nisan 2021, 20:26:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sulozzy

Alıntı yapılan: _Code - 20 Nisan 2021, 21:54:22
Alıntı yapılan: Sulozzy - 20 Nisan 2021, 21:17:17
Aga akp'yi korumak değilde amacım arkadaşın teki şöyle bir yorumda bulunmuş "Gitmez hala aptal insanlarla dolu ülke"

Bunu demesindeki amacı bilmiyorum ama o partiye oy verenler sizin ananız babanız yakınlarınız herkes biz vermiyoruz diyor o zaman kim veriyor bu partiye oy o yüzden mi kazanıyor, ha şöyle bir şeyde var diğer partiler kazandığında neler yapabilicekler hepsi birbirinden kötü yani aynı bokun laciverti xd

Moruk birde burası siyaset platformumu istiyorsanız sehem kuralım size orada görüşlerinizi sunun :)

Ya adam istanbula ihanet ettik diyor alkış tufanı oluyor.
Şehit annesine anahtarı sallayıp milletin önünde onurunu kırıyor ama yine alkış tufanı.
Bu ve benzeri birçok olay var. Şimdi sorarım sana o alkışlayan herkes aptal değil mi?
Doğrudur siyaset kasmıyorum, ama onu bunu geçin istanbula film gereği olsada tek Süleyman çakır yakışıyordu :) xd

Shooter

Z kuşağı gümbür gümbür geliyor :) Bu sefer zor yani.

güzel günler geride kaldı.

2007 ~ 2019

nikobernoo

Alıntı yapılan: Shooter - 21 Nisan 2021, 14:28:48
Z kuşağı gümbür gümbür geliyor :) Bu sefer zor yani.
Z kuşağına laf edenler var genellikle tiktokta video çeken iqsuzlar deniliyor doğru mu sizce? Z kuşağının yüksek kısmı böyle mi?

Please (g)old days, come back.

Alperen18

Tik tok uygulamasını kullanmayan %7 bir kısım var elbet bunların içerisinde akıllı insanlar olacaktır ancak tiktok uygulamasını genel olarak kullanan %93 kısım dans ederek ülkenin geleceğini yönlendirebileceklerini sanmıyorum, artık beş kuruş daha fazla kazanmak için yüz felci geçirenler mi desem yoksa iki izlenme daha alayım diye sokakta birbirlerini döven gençler mi desem bilemiyorum daha bunun gibi çok şey var kameranın karşısında dans edenler diğerlerine göre aklı yerinde davranışlar sergiliyorlar...

DracDonix

Artık 128 Milyar Rakam var arkadaşlar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Locosynacdicate

Ramazan pidesi almaya paramız yok ammmma eşcinselleri destekleyen parti bizi yönetirse halimiz ne olur? Allah korusun.

Alperen18

Alıntı yapılan: Locosynacdicate - 22 Nisan 2021, 04:38:35
Ramazan pidesi almaya paramız yok ammmma eşcinselleri destekleyen parti bizi yönetirse halimiz ne olur? Allah korusun.
SSK başına geçtiler, SSK batırdılar devletin başına geçerse ülkeyi peşin fiyatına satarlar :D
Son düzenlenme: 22 Nisan 2021, 11:49:37 Alperen Olgun

Utherz

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 16:52:17
Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Cumhurriyet Halk Partisi (CHP):
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...
LGBT destek veren bir partiden adamlık beklemeyin...

@Daxy ile Alperen'in beynini arıyoruz.

Son düzenlenme: 26 Nisan 2021, 11:34:47 Utherz
Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

merddz

Alıntı yapılan: Utherz - 22 Nisan 2021, 10:05:48
Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...

@Daxy ile Alperen'in beynini arıyoruz.

Hatalı obje!

birazcik pawn birazcik web iste

_Code

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 21 Nisan 2021, 15:08:07
Tik tok uygulamasını kullanmayan %7 bir kısım var elbet bunların içerisinde akıllı insanlar olacaktır ancak tiktok uygulamasını genel olarak kullanan %93 kısım dans ederek ülkenin geleceğini yönlendirebileceklerini sanmıyorum, artık beş kuruş daha fazla kazanmak için yüz felci geçirenler mi desem yoksa iki izlenme daha alayım diye sokakta birbirlerini döven gençler mi desem bilemiyorum daha bunun gibi çok şey var kameranın karşısında dans edenler diğerlerine göre aklı yerinde davranışlar sergiliyorlar...

Ülkenin geleceğini hayatını kahvehanelerde geçirmiş, okumamış, bir baltaya sap olmamış insanların yönlendirmesinden iyidir.

Ben de o tür uygulamaları kullanmalarını onaylamıyorum ama yapacak bir şey yok.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Doukanyrdn

Bir örnek veriyim:

Sana şu anda hiç açıklama yapmıyacağım çünkü koyunsun.Tek diyeceğim şey aklını seveyim.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2021, 23:59:02 Doukanyrdn

Rexiun

Alıntı yapılan: DracDonix - 22 Nisan 2021, 00:37:48
Artık 128 Milyar Rakam var arkadaşlar.
Bize rakamı değil canlısı lâzım!

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

nikobernoo

Please (g)old days, come back.