GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunshine Police Pursuits

Başlatan Marvellous, 03 Ocak 2021, 06:46:49

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OnlySimon

Alıntı yapılan: IrResistibLe - 24 Ocak 2021, 01:55:52
Eee sen direk benim projemi çalmışsın :D https://www.diamond-pp.com :D

Proje sizin Mercy RP discordunu Diamond-pp'ye çevirmenizden daha önce açıldı ama keyfin bilir.

Bilinmeyen Bey

Harita'nın; LS , SF , LV Olması biraz sıkıntı yaşatabilir. Çoğunlukla bir "CIT" Olmadığın sürece Bu Şehirleri Kullanmak , suya balıklama köpek balıklarıyla yenmeye eşdeğer. LS , LV olursa güzel olur. Çoğunlukla MP'lerde SF Fazla Sevilmiyor , onun dışında Los Santos tandık ve çeşitlilikle dolu olduğundan seviliyor. Hatta "CIT" De bile benim bir evim var. Ama O SF'de , SF'de olanda kimse olmadığından; Gittim LS'de ev aradım.

Bide Sunucu Bakımdaymış. Sıkıntı değil , tanıtım çok güzel. Showroom'dur hepsi çok iyi detaylı ve sunucuya bize önermeyi ve girmeyi iyi başarmışınız. Şuan Bakım'dan Çıksa Girerim yani.

Ek Olarak Forum'da Bakım demişsiniz. Bunu Anlamadım?  :maalesef:  :allaalla:  Ama Sanarım. Bu Çoğu Sorunun Çevaplanmasının Sebebinin Discord'a Bağlanması galiba. Sıkıntı değil.

1 Foto Var. Oda Çok Şekil. Valla O arabanın kendisini istiyom :)
Eğer Daha Fazla Fotoğraf Koyarsanız , nasıl bir sunucuyla karşı karşıya geliyoruz öğreniriz.

Onun Dışında; ÇOK BEĞENDIM! Valla Çok güzel. Başarılar  :helal:  :)  :serefe:

IrResistibLe

Alıntı yapılan: OnlySimon - 24 Ocak 2021, 10:28:48
Alıntı yapılan: IrResistibLe - 24 Ocak 2021, 01:55:52
Eee sen direk benim projemi çalmışsın :D https://www.diamond-pp.com :D

Proje sizin Mercy RP discordunu Diamond-pp'ye çevirmenizden daha önce açıldı ama keyfin bilir.
Komik insan sadece discordumuzu orada daha fazla user olduğu için değiştirdik. Hiç web siteye girdin mi? Ne zaman projenin başladığına baktın mı?

ByHgGlryz

-
SA-MP:
[MAP]Çete Mekanı (Basit Map) - [ADD]Wasted (Basit Pawn Kod)
-
SA-MP Server IP:   91.121.87.14:2214

Achelia

Marvellous

Çalışmalarını sürdürdüğümüz Sunshine Police Pursuit modunun v2 sürümüne geçmemizin sebebiyle değerli oyuncularımıza oyun sunucusunda oynama fırsatı veriyoruz.
16 Nisan 2021 - 21:00 ve 24:00 saatleri arasında açık olacağız. Bu günlük açılış sizin oyun modunu tanımanız için ve yönetim ekibinin oyun modunun çok kişiyle testini yapması için bir şanştır. 16 Nisan günü görüşmek dileğiyle, sağlıcakla kalın. - Marvellous(Head of Sunshine)

Server Adress: 77.83.200.84:7777
Discord Adress: https://discord.gg/T2HaKhQJ3E

NOT: Discord adresinde #showroom odasında yenilikleri görebilirsiniz.
Son düzenlenme: 17 Nisan 2021, 02:52:05 Marvellous

Sulozzy

sharax

fragmachine

push it to the limit

Adosa284

Ska

uwernz

adminleri değişirse olur. böyleyken iş zor dostlarım. sunucunun official discordudur dostlarım. böyle adminler varken boşa geliştiriyonuz modu. üzgünüm ama bu şekilde tutmaz :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

olayı anlatıyorum arka planıda bilin. sunucuda oynuyorum birisi iTroll ile aracımı uçurdu ve hile kullanımından BEN ban yedim. discorda girip Trezz adlı admine özelden hile kullanımından hatalı şekilde beni banladın iTroll ile aracımı adam uçurdu dedim ve sohbetten garip bi şekilde tersleyerek bu şekilde laf etti, kanal boşunamı var şeklinde zaten yazıları görüyosunuz bende beni terslediği için evet yazdım sonuç bu dostlarım :thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Son düzenlenme: 22 Nisan 2021, 23:19:51 UwernzTR

benberk

Evet, beceremeyenlerin eline böyle bir mod verirsek sonucu vahim. Yetkili kadrosuna bir güzel çeki düzen verin, daha sonra modu geliştirirsiniz.

Marvellous

Olayı gözlemleyebildim ve yaşadığınız diyalogların farkındayım fakat bu dramayı kaldıramam. Yönetici arkadaşımın size samimiyetli davranması onun ailevi değerlerine veya kişiliğine küfür edebilmenizi sağlamaz bunu bilin. Benim ve yönetici olan arkadaşlarımın oluşturduğu bu platformda oynayacaksanız kurallarımıza uymalı ve bu tarz saçma hareketleri bırakmalısınız. Banlandığınız vakit #ban-temyizi kanalına mesaj gönderebilmeniz için açık tutuyoruz eğer yanlış bir işlem yapıldıysa bunu düzeltebilirdik fakat seçtiğiniz yoldan hoşlanmadım. Bu tarz türk sunucularına destek olacağınıza köstek oluyorsunuz bunu bilin, tavrınızı düzelttiğiniz vakit benim ve ekip arkadaşlarımın yönetiminde bu sunucuda tekrardan oynama hakkı kazanabilirsiniz o vakite kadar yasaklı olarak kalacaksınız, güzel bir gece geçirmenizi dilerim. - Ekip adına Marvellous(Head of Sunshine)

İletişim bilgilerim;
Discord: Marvellous#2742

uwernz

Alıntı yapılan: Marvellous - 23 Nisan 2021, 00:20:05
Olayı gözlemleyebildim ve yaşadığınız diyalogların farkındayım fakat bu dramayı kaldıramam. Yönetici arkadaşımın size samimiyetli davranması onun ailevi değerlerine veya kişiliğine küfür edebilmenizi sağlamaz bunu bilin. Benim ve yönetici olan arkadaşlarımın oluşturduğu bu platformda oynayacaksanız kurallarımıza uymalı ve bu tarz saçma hareketleri bırakmalısınız. Banlandığınız vakit #ban-temyizi kanalına mesaj gönderebilmeniz için açık tutuyoruz eğer yanlış bir işlem yapıldıysa bunu düzeltebilirdik fakat seçtiğiniz yoldan hoşlanmadım. Bu tarz türk sunucularına destek olacağınıza köstek oluyorsunuz bunu bilin, tavrınızı düzelttiğiniz vakit benim ve ekip arkadaşlarımın yönetiminde bu sunucuda tekrardan oynama hakkı kazanabilirsiniz o vakite kadar yasaklı olarak kalacaksınız, güzel bir gece geçirmenizi dilerim. - Ekip adına Marvellous(Head of Sunshine)

İletişim bilgilerim;
Discord: Marvellous#2742

kimse senin **değerli** adminine küfür etmedi. senin **değerli** adminin bize küfür etti ama sen bilirsin. kanıt zaten net, kimse küfür etmemiş. aksini idda edecek editsiz kanıtın varsa bekliyorum. ek olarak sunucudna hile felan da kullanmadım. gayet emeğimle sunucuyu test edercesine oynuyordum. bir çok bugu da discord kanalınızdan bildirdiğimi hatırlatırım, üstlere çıkarsanız görürsünüz zaten. onun dışında ailevi küfür zaten neden yazdın bilmiyorum ben adminine küfür bile etimedim. dc platformunuzdan bu şekilde banladıktan sonra oyun sunucunuza girip " adminler bu şekilde küfür ediyorsa bizim de etmemizde sakınca yoktur sanırım." dedim ve "aynen" diye ban yedim. banımı kontrol edebilirsin. karakter ismim uwernz. üstüne üstlük NEDEN BİLMİYORUM AMA sadece #ban-temyizi kanalından yazmadım diye küfür yemem ve senin bunu haklı bulman ayrı bi trajikomik :D:DD:D:D :thumbsup: :hot_face:
Son düzenlenme: 23 Nisan 2021, 01:16:07 UwernzTR