GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.DL] Safari Roleplay - www.sf-gaming.net

Başlatan Kraus, 02 Eylül 2017, 14:43:33

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mellifluous

Sunucu pasif olduğu için konu arşive taşınmıştır. Bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörlerle iletişime geçin.

Mellifluous

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

BasBasParalariMiralaya

23 Nisan saat 21.00'da aktif edilecekmiş hadi bakalım!

!Uzi

nikobernoo

Please (g)old days, come back.

Sulozzy

Adosa284

Türk konseptli Roleplay'ın belirleyici ismi...

İchBinBugra

deha13

Oyuncudan çok içerisinde admin & helper barındıran, rolün hemen hemen hiç olmadığı, serverdaki en büyük eğlencenin paintball ve araba sürmek olması safari'yi safari yapan özelliklerdir. Kendi kitlesi bile salmıştır artık sunucuyu.

sweezy

Alıntı yapılan: deha13 - 08 Haziran 2021, 12:47:37
Oyuncudan çok içerisinde admin & helper barındıran, rolün hemen hemen hiç olmadığı, serverdaki en büyük eğlencenin paintball ve araba sürmek olması safari'yi safari yapan özelliklerdir. Kendi kitlesi bile salmıştır artık sunucuyu.
2 yıldır SAMP oynamıyorum. Sadece forumlarına bakmam, şu yoruma hak vermeme yetti.
Aklıma, aylar önce yapmış olduğum analizin ne denli tuttuğu ve gerçekleştiği geldi:
Alıntı yapılan: sweezy - 11 Eylül 2020, 22:51:44
Amacım iğnelemek değil. Sadece görüşlerimi yazıyorum. Safari'nin şu anki durumu bana YNG'nin son halini hatırlattı. İnşallah YNG'nin yaşadığı acı sonu yaşamazsınız. Başarılar.

Alıntı yapılan: werifesteria - 22 Nisan 2021, 14:54:41
Arkadaş Almanya böyle çökmedi.
Safari çökmedi, kendi kendini kasten "çökertti". Aptalca hiyerarşi sistemi, yenilik getirmeyip gelenekçilik yapmaları, yetkili ekibinin afedersiniz ama ciddi ciddi geri zekalı oluşu safariyi çökertti. Sponsor adminler sunucunun canına okuyordu.
Şu saatten sonra Safari'ye ne tür yenilikler getirirseniz getirin, hangi sistemleri getirirseniz getirin dirilme şansı yok. YNG gibi yavaş yavaş çökecek. Birkaç yıla kapanış duyurusunu alırız artık.
Güzel anılar biriktirdiğim, güzel dostlar kazandığım yerin bu denli çöküşü beni üzdü.

kamilmert043

V6.5.2 Güncellemesi yayında!
Güncelleme detayları için; Tıklayın.

-Escanor

mtb

2017-2025