GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

AKP 2023 yılındaki seçimi kaybeder mi?

Başlatan nikobernoo, 17 Nisan 2021, 20:26:43

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nikobernoo

İlk seçimde giderler mi?
Son düzenlenme: 17 Nisan 2021, 21:30:39 Provazano Sebep: Konu başlığı
Please (g)old days, come back.

nikobernoo

Konu başlığını değiştirdim yanlış anlaşılma olmasın diye.

Xchatt

Gider gitmezse ben bu ülkeden giderim bunca sefalet, açlık üzerine hala oy veriyorlarsa ben bu milletten birşey beklemem. Türk milleti zekidir. Gerçekten zeki mi görücez :d.

Sa-Mp 2014-2020

nikobernoo

Alıntı yapılan: Xchatt - 18 Nisan 2021, 01:12:00
Gider gitmezse ben bu ülkeden giderim bunca sefalet, açlık üzerine hala oy veriyorlarsa ben bu milletten birşey beklemem. Türk milleti zekidir. Gerçekten zeki mi görücez :d.
Aga valla herkes aynı şeyi söylüyor ya gitmezlerde ben giderim diye, bir şekilde gitmeleri lazım 20 senedir iktidardalar.

DracDonix

gitmezse çıkacak iç karışıklığı izleyin agalar.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

_Code

Gitmez hala aptal insanlarla dolu ülke

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

nikobernoo

Alıntı yapılan: DracDonix - 18 Nisan 2021, 14:13:02
gitmezse çıkacak iç karışıklığı izleyin agalar.
Zaten şuan seçime hile karıştırırlarsa büyük bir iç savaş çıkabilir sonuçta ülke 100 milyon iç savaş olmasada darbe olur.

Daxy

1 Kilo makarna alıp, yolundayız reis diyen bir ülkede bu kişilerin iktidardan düşmesi beklenemez. Umarım bu seçimde giderler.
128 MİLYAR DOLAR NEREDE?
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 16:39:12 Daxy
Eski Pawn Coder, şimdi asker :)
Milli Savunma Üniversitesi

Alperen18

Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Cumhurriyet Halk Partisi (CHP):
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...
LGBT destek veren bir partiden adamlık beklemeyin...

nikobernoo

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 16:52:17
Arkadaşlar içinde bulunduğumuz durum rezillik kabul ediyorum ancak diğer partiler iktidara gelirse ne olacağını hiç düşünüyor musunuz?

Bir örnek veriyim:
Terorist cenazesine katılan şahısların partisi ülkeyi yönetse ne olur diye bir düşünün...
LGBT ile alıp veremediğiniz ne? Onlarda insan?

AKP de Fetullah Gülen'nin öğrencileri? Kendileri eskiden övüyorlardı şimdi sövüyorlar? CHP en azından dürüst kardeşim.

Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 17:27:37 Mellifluous Sebep: Flood iletiler birleştirildi.

Alperen18

Alıntı yapılan: Provazano - 18 Nisan 2021, 16:57:00
AKP de Fetullah Gülen'nin öğrencileri? Kendileri eskiden övüyorlardı şimdi sövüyorlar? CHP en azından dürüst kardeşim.
Merak etme Fethullah'ın köpekleri çoktan köylerine gönderildi belirtmek istiyorum Cumhurbaşkanımız Fethullah Gülen'i sevmezdi Fethullah da Cumhurbaşkanımızı sevmezdi, CHP tek hatası yukarıda belirttiğim konu değil, bir örnek daha vereyim Amerika Birşelik Devletleri Başkanı Joe Biden seçimlerden önce açıklamalar yapıyor işte Türkiyeyi sıkıştırıcağız darboğaza sokacağız devre dışı bırakıcağız seçimler oluyor Biden seçiliyor ardından türkiyeden ilk açıklama Kemal Kılıçdaroğlundan geliyor açıklama şu "Amerika Birleşik Devletleri'nin 46. Başkanı olarak seçilen Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris'i tebrik ederim." gerisini siz düşünün ben sadece tarafsız biri olarak konuya değindim bu ülkeyi yönetebilecek siyaset adamı yok...

nikobernoo

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 17:06:19
Merak etme Fethullah'ın köpekleri çoktan köylerine gönderildi belirtmek istiyorum Cumhurbaşkanımız Fethullah Gülen'i sevmezdi Fethullah da Cumhurbaşkanımızı sevmezdi, CHP tek hatası yukarıda belirttiğim konu değil, bir örnek daha vereyim Amerika Birşelik Devletleri Başkanı Joe Biden seçimlerden önce açıklamalar yapıyor işte Türkiyeyi sıkıştırıcağız darboğaza sokacağız devre dışı bırakıcağız seçimler oluyor Biden seçiliyor ardından türkiyeden ilk açıklama Kemal Kılıçdaroğlundan geliyor açıklama şu "Amerika Birleşik Devletleri'nin 46. Başkanı olarak seçilen Joe Biden ve yardımcısı Kamala Harris'i tebrik ederim." gerisini siz düşünün ben sadece tarafsız biri olarak konuya değindim bu ülkeyi yönetebilecek siyaset adamı yok...
Zaten öyle olması lazımdı? Tebrik etmek kötü bir şey olmasa gerek. Siz sanırım Türkiye ile ABD ilişkilerini CHP kötüleştirdi sanıyorsunuz.

Alperen18

Alıntı yapılan: Provazano - 18 Nisan 2021, 16:55:00
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 16:52:17

Bir örnek veriyim:
LGBT ile alıp veremediğiniz ne? Onlarda insan?

Eş cinselliğe karşıyım ve hiçbir dinde eş cinselliğe yer yoktur konuyu daha da detaylandırmak istemiyorum...

Bir kere adamın ismini bile yanlış yazıyorsun AKP karalıyorsun güzel kardeşim en başta Fethullah dönemi 2015'de bitti pensilvanya da ilaçlarla ölümden korkarak yaşıyor sürekli komaya girip çıkıyor haliyle ülkemizde bir çok FETÖ muhbiri yakalandı ve ceza evlerine gönderdi madem gündemden uzaksınız biraz araştırıp gelin bari lütfen ülkemizi klavye ile değil aklımız ile düşüncemiz ile eleştirelim.

Geçen haberlerde FETÖ öldü iddiaları dolaşıyordu yani kısaca FETÖ'nün devri bitti arkadaşlar yeni terör örgütleri ortaya çıkmaya başladı haberlerde görüyorsunuzdur...
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 17:45:39 Alperen Olgun

Alperen18

Alıntı yapılan: Provazano - 18 Nisan 2021, 17:14:03
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 18 Nisan 2021, 17:06:19
Zaten öyle olması lazımdı? Tebrik etmek kötü bir şey olmasa gerek. Siz sanırım Türkiye ile ABD ilişkilerini CHP kötüleştirdi sanıyorsunuz.
Tamam tebrik etmek tabii ki bir saygıdır ikili ilişkilerin başlangıcıdır ancak türkiyeye yaptırım uygulayacağını söyler söylemez tebrik etmesi biraz anormal değil mi?, ben olsam hayatta tebrik etmem hem ülkemi vatanımı kıstırıcağını baskı uygulayacağını söylüyor hemde tebrik etmemizi bekliyor komik bir durum.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 17:46:28 Alperen Olgun

sharax