GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MOBILE/PC] SA:MP Türkiye CnR - server.sampturkiyecnr.com [+120 ANLIK OYUNCU]

Başlatan _Code, 04 Eylül 2019, 16:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alien

Alıntı yapılan: Crosser - 08 Nisan 2021, 15:50:18
Alıntı yapılan: Alien - 08 Nisan 2021, 12:03:51
Arkadaşlar durumunda, 'Nike flexin dondurmam' yazan birini ciddiye mi alıyorsunuz? Açık ara piyasadaki en iyi CnR sunucusu. Başarılarının devamını dilerim.
Bilmediğin durumlara böyle yorum yapma ilk önce bil sonra gel karşıma çık. Alien nickini milyonlarca kişi kullanırken üzerinde anime profil resmi olan bir kişinin sözüne bakarak üstüme alınmayacağım. yaşını bariz bir şekilde belli edip bariz bir şekilde olayı bilmeden vır vırr vır yapan o toxic insanlardan bir tanesi sensin karşıma gelsen 1 söz bile edemeyecek kadar düdüksün kanks. bir şey oldumu Crosser#4673 ulaş aşko
Üzgünüm ama çok içerlemişsin, seviyemi koruyarak dediklerine cevap vereceğim. İlk önce beni az çok forumda iletilerimden tanıyan biri boş eleştiri yapmayacağımı bilir.
Bilmediğim durumlar derken? Nesin sen mafya falan mısın? Sanal mafyacılık mı oynuyorsun yoksa? Karşıma çık falan kelimelerini takmıyorum bile, senin seviyene düşmeyeceğim çünkü. 'Alien' nicki ve profil fotoğrafıma gelicek olursak. Evet, anime izlemeyi seviyorum bu sende dahil kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca senin profil fotoğrafına ve ismine bakıcak olursak ergenlik çağındaki bir çocuğu andırıyor. Birde şu ileti sonlarına 'discord ismi' bırakmak sizi havalı yapmıyor belirteyim. Bu seninle ilgili yaptığım son yorum bundan sonra ne dersen de umrumda bile olmayacaksın. İyi geceler dilerim.

Juice

Her cümlesinin sonunda bilgisayarini öven görgüsüzu niye bu kadar taktiniz ki

Crosser

Alıntı yapılan: Alien - 09 Nisan 2021, 00:19:42
Alıntı yapılan: Crosser - 08 Nisan 2021, 15:50:18
Alıntı yapılan: Alien - 08 Nisan 2021, 12:03:51
Arkadaşlar durumunda, 'Nike flexin dondurmam' yazan birini ciddiye mi alıyorsunuz? Açık ara piyasadaki en iyi CnR sunucusu. Başarılarının devamını dilerim.
Bilmediğin durumlara böyle yorum yapma ilk önce bil sonra gel karşıma çık. Alien nickini milyonlarca kişi kullanırken üzerinde anime profil resmi olan bir kişinin sözüne bakarak üstüme alınmayacağım. yaşını bariz bir şekilde belli edip bariz bir şekilde olayı bilmeden vır vırr vır yapan o toxic insanlardan bir tanesi sensin karşıma gelsen 1 söz bile edemeyecek kadar düdüksün kanks. bir şey oldumu Crosser#4673 ulaş aşko
Üzgünüm ama çok içerlemişsin, seviyemi koruyarak dediklerine cevap vereceğim. İlk önce beni az çok forumda iletilerimden tanıyan biri boş eleştiri yapmayacağımı bilir.
Bilmediğim durumlar derken? Nesin sen mafya falan mısın? Sanal mafyacılık mı oynuyorsun yoksa? Karşıma çık falan kelimelerini takmıyorum bile, senin seviyene düşmeyeceğim çünkü. 'Alien' nicki ve profil fotoğrafıma gelicek olursak. Evet, anime izlemeyi seviyorum bu sende dahil kimseyi ilgilendirmez. Ayrıca senin profil fotoğrafına ve ismine bakıcak olursak ergenlik çağındaki bir çocuğu andırıyor. Birde şu ileti sonlarına 'discord ismi' bırakmak sizi havalı yapmıyor belirteyim. Bu seninle ilgili yaptığım son yorum bundan sonra ne dersen de umrumda bile olmayacaksın. İyi geceler dilerim.
Bilmediğin konulara/durumlara bilmeden yorum yapamazsın ilk önce neyin ne olduğuna karar verip öyle konuşursun ki konuşcağınıda hiç sanmıyorum öyle bir hakkın yok. Benim seviyeme düşemezsin altlardasın sen seviyeme çıkacak kadar gücün yok. Benim ismime ve profil resimime gelicek olursakta samp kitlesi genel olarak public/priv gibi sunucuları bilmezler ben bu sunucularda bir çok kez kurucu oldum kuruculuk yaptım, gelipte nickime veya pp'me laf bulamayıpta sallayamazsın göstersene benim gibi pp kullanan +12 yaşındaki çocuk var mı şurda hani diyorsun ya ergenlik çağındaki çocuğu anımsatıyor? benim bu yaptığım pp gifini ben gif zada discord sunucusuna yaydım gifi bir filmden aldım hadi bunada ergenlik çağındaki bir çocuğu anımsatıyor desene. İki kelimeye bir araya getiremeyen toxic kitlesindensin

Alıntı yapılan: Juice - 09 Nisan 2021, 15:59:43
Her cümlesinin sonunda bilgisayarini öven görgüsüzu niye bu kadar taktiniz ki
Sen ne anlatıyon kardo her cümlenin sonunda dediğin bir kelime etmişim yaşınız küçük aga bulaşmayın şöyle işlere Code'yi savunucam diye başınız yanar. Şu platformda en son takıcağım insanlarsınız.
hadi bb.
1650, AMD Ryzen 7 5800X 16gb sistemim var senin neyin var asşdflakşfasl
Son düzenlenme: 09 Nisan 2021, 16:52:57 Crosser

_Code

Burası sohbet yeri değil bıraktıysan bıraktın, uzatmanın anlamı yok. Laf atacaksan millete başka yerde at, burada değil.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Crosser

Alıntı yapılan: _Code - 09 Nisan 2021, 20:20:19
Burası sohbet yeri değil bıraktıysan bıraktın, uzatmanın anlamı yok. Laf atacaksan millete başka yerde at, burada değil.
Bunu bana demene gerek yoktu, Bu sözü guardlarına demen gerekiyordu canım başlatan onlar laf atan onlar yani bu yüzden kimin ne çamur attığını ilk önce bilki ona göre yorum yap.

_Code

Güncelleme:
-Telefonlara SMS sistemi eklendi ve en zor kısmı tamamlandı, yakında bütünüyle bitmiş olacak.
-Artık polisler en çok aranmaya sahip suçluyu yakaladığında ekstra +2 skor ve 1 yetenek puanı kazanacak.
-Sunucudaki suçlu sayısı, toplam oyuncu sayısının %40'ı veya daha altındaysa polisler her yakalamada ekstra +1 skor kazanacak. (Sunucu 30 kişi ve üstüyken)
-LVPD'deki collision sorunu giderildi.
-Telefonların SIM kartı kayıt olamaması sorunu giderildi.
-/vipskin de oluşan sorunlar giderildi.
-Anti hiledeki ufak tutarsızlıklar giderildi.
-Chat az da olsa sadeleştirildi.
-Artık size ait olmayan tohumları topladığınızda skor alamayacaksınız.
-Tohum imha skoru 3'e düşürülüp tohum başına artık $7,500 veriliyor.
-Evlerin kapısının hep kırık olması sorunu giderildi.
-Artık /market komutuyla istediğiniz telefon numarasını satın alabilirsiniz.

Belkide Gameover

Adam harbi yapıyor bu sporu helal olsun Recep Abi her daim arkandayım SONUNA KADAR DESTEK. :helal:

bloodsucker

BasBasParalariMiralaya

Recep çok çalışıyor ama cokır yatıyor!
helal olsun recep  abi

Rexiun

Anti Hile konusunda sıkıntıları var onun haricinde güzel. By rexiunX

_Code

Alıntı yapılan: Rexiun - 18 Nisan 2021, 02:55:00

Anti hileyi denemek size veya başkasına düşmez, biz her şeyin farkındayız.
Hile açıp sunucuma girmeyin kalbinizi kırarım, bir daha gelmemeniz dileğiyle.

Adosa284

Her gün olduğu gibi bu günde yeni bir rezilliğe imza attınız. Çetem üzerindeki 2 c-bug yapan kişi auto c-bug bahanesiyle banlandı. Oyuncuların ırkçı dini küfürlü tavırlarına bir şey denmiyor fakat bizim çetemiz üzerindeki C-bug yapanlar banlanıyor? Banlanmasındaki gerekçede hile değil aktif olarak sunucuyu oynayan +20.000 Skor kişilerin raporları üzerine banlatıldı. Kısacası spam atıldı ve spam adminler tarafından eğrildi çevrildi ve auto C-bug'dan attılar. Rezalette nirvanaya ulaşmanız gerçekten üzücü şuraya da 1 günde yapmış olduğumuz sıralamayı bırakmak isterim :) EvilPlays her önüne gelenin server açmasından dolayı SA-MP üzerinde kapatılmıştır.
https://klasresim.com/i/y5MRy

Dipnot: Konudaki yanıtları okudum sanki sunucu 10 kişi çekerkenki samimiyet şu an egoya çevrilmiş sizce?
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 13:42:32 Adosa284

_Code

Alıntı yapılan: Adosa284 - 18 Nisan 2021, 13:39:37
Her gün olduğu gibi bu günde yeni bir rezilliğe imza attınız. Çetem üzerindeki 2 c-bug yapan kişi auto c-bug bahanesiyle banlandı. Oyuncuların ırkçı dini küfürlü tavırlarına bir şey denmiyor fakat bizim çetemiz üzerindeki C-bug yapanlar banlanıyor? Banlanmasındaki gerekçede hile değil aktif olarak sunucuyu oynayan +20.000 Skor kişilerin raporları üzerine banlatıldı. Kısacası spam atıldı ve spam adminler tarafından eğrildi çevrildi ve auto C-bug'dan attılar. Rezalette nirvanaya ulaşmanız gerçekten üzücü şuraya da 1 günde yapmış olduğumuz sıralamayı bırakmak isterim :) EvilPlays her önüne gelenin server açmasından dolayı SA-MP üzerinde kapatılmıştır.
https://klasresim.com/i/y5MRy

Dipnot: Konudaki yanıtları okudum sanki sunucu 10 kişi çekerkenki samimiyet şu an egoya çevrilmiş sizce?

Burda ağlamak yerine bana ulaşabilirdin ne güne duruyoruz?

Haksızlık varsa bana ulaşın.

Egoist değiliz, elimizden geleni yapıyoruz sizin bu şekilde bizi itham etmeniz veya emeklerinizi ayaklarınız altına almanız bizi kızdırıyor.

Madem reziliz oymak zorunda değilsiniz zibilyon tane sunucu var gidin oralarda oynayın.

Bilgi: Adminler soruşturuldu, çeteden herhangi biri banlanmamış. Çetenizdeki bir kişi reklamdan banlammış.
Son düzenlenme: 18 Nisan 2021, 15:07:49 _Code

Rexiun

Alıntı yapılan: _Code - 18 Nisan 2021, 13:22:32

Öncelikle ilk girişimdi. İkinci olarakta benimle tehditkar konuşma seni milyon açıklı o Client kurtarmaz. Bu egodan kurtulmalısın sana chatta anti hilede açık var dediğimde banlamak yerine yanına çekip açığı sorup bende güzel bir şekilde anlatabilirdim fakat Açığınızı öğrenmek yerine Ego kasmayı tercih ettiniz. Dediğim gibi tehditkar konuşmamalısın Milyon açıklı Clientinede güvenmemelisiniz iyi Forumlar...

_Code

Alıntı yapılan: Rexiun - 18 Nisan 2021, 16:59:06
Alıntı yapılan: _Code - 18 Nisan 2021, 13:22:32

Öncelikle ilk girişimdi. İkinci olarakta benimle tehditkar konuşma seni milyon açıklı o Client kurtarmaz. Bu egodan kurtulmalısın sana chatta anti hilede açık var dediğimde banlamak yerine yanına çekip açığı sorup bende güzel bir şekilde anlatabilirdim fakat Açığınızı öğrenmek yerine Ego kasmayı tercih ettiniz. Dediğim gibi tehditkar konuşmamalısın Milyon açıklı Clientinede güvenmemelisiniz iyi Forumlar...

Kalbini kırarım tehdit olarak söylemedim, kötü söz gibi ithamlarda bulunurum demek istedim.

İlk girişin, benim sunucumada hileyle girip milleti attırma ve bezdirme gibi eylemlerde bulunabilme hakkı tanımaz sana.
Son düzenlenme: 19 Nisan 2021, 01:00:49 Mellifluous Sebep: Kavga çıkartabilecek kısım düzenlendi.

Efsun

Bilader banlanan buraya geliyor birşey yapmaya çaılışıyor.