GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Nisan 2025, 18:10:55

77 Roleplay Modu

Başlatan sharax, 17 Nisan 2021, 01:14:35

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mellifluous

Konudan bağımsız, kavga çıkartabilecek, kışkırtıcı türden iletiler temizlenmiştir...

Rodeiun

olm şu judge denen gereksizi ne abarttınız ya hiçbir vasfı yok kodlama bilgisi desen yok bile gelmiş laf yapıyor etraftan çaldığı sistemleri kendisi yapmış gibi gösterip 3-5 cahile kakalıyor

sharax

Purpo denilen şahıs Judgementdragon'dur.

Rodeiun

Alıntı yapılan: sixred - 17 Nisan 2021, 14:04:07

ulan judg bu kaçıncı seviye özgüvensizlik olm ?:D gelip birde benim konuma bilgisiz yazıyorsun çalıntı yazıyorsun kodlarını görüyoruz be. bu kadar yıkık olma kardeşim hayat seni küçük düşürür bir gün

Furkanulas

biliydim böyle olacağını..

Alperen18

Bu platformu bitirecekse kin ve nefret bitirecek...

Purpo

Alıntı yapılan: AloneWarrioR - 17 Nisan 2021, 14:52:47
Alıntı yapılan: sixred - 17 Nisan 2021, 14:04:07

ulan judg bu kaçıncı seviye özgüvensizlik olm ?:D gelip birde benim konuma bilgisiz yazıyorsun çalıntı yazıyorsun kodlarını görüyoruz be. bu kadar yıkık olma kardeşim hayat seni küçük düşürür bir gün

Discord gelin, judge miymişim kanıtlayabilirim. Gerçekten bir Paronaya'nın söylediği şeye inanıp bana burada laf yapıyorsan o da senin ayıbın dostum.

Purpo

Alıntı yapılan: sixred - 17 Nisan 2021, 01:14:35
"Madem güneş tepeden vurdu,gölge ayağımızın altıdır!"

https://s6.dosya.tc/server/mp5wz3/judge.pwn.html ((GÜNCELLENDİ))

https://www.virustotal.com/gui/file/8ead2f9b0550c6c9a16b630d3b3e3293d3ba208fd65275b67e4ff8befc6dfe3d/detection

Bana düzenlenen operasyonlardan sonra sadece atıldığımı sandınız ben de sampı bırakmadan önce platforma bir hediye bırakayım dedim.77Roleplay sunucusu tamamen bot basmaktadır bizzat ben de bastım atılmadan önce kanıtlarını da atarım.Kalın sağlıcakla!

Adım Çınar, 2015 tarihinden beri SA-MP platformunda gerek freeroam gerek roleplay sunucularında oynuyorum. Hiçbir zaman kimsenin kötülüğünü istemedim fakat bazı durumlarda bana agresif yaklaşan kişilere kötülükten fazlasını istediğim oldu.Yapılan haksızlıklara karşı, edilen küfürler ve daha fazlasına tahammülüm yok.
Bu mod eleganta ait. Bu ne yani anlamadım. Başına Judgementdragon yazmışsın ve sende olmayan modu elegant olarak paylaşmışsın. Gülünç.

Purpo

sharax

@Purpo mod elegant değil, indir kodları karşılaştır.Canımı da sıkma benim

Efsun

Alıntı yapılan: Purpo - 17 Nisan 2021, 01:26:56
Judge hiçbir zaman Elegant modunu kullanmadı, açık ekleyip paylaştı. https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/elegant-roleplay-oyun-modu/ zaten paylaşımlış hali burada, konu kilitlenebilir. @flareoNNN  ((Belirteyim, judge New Generation alt yapasını kullanmakta.))
Hmm, Judge bu modu ne zaman türkçeleştirdi yaa? Ala ala giriş ekranı'da çok elegant benziyor ala ala ala.

sharax

Alıntı yapılan: Efsun - 17 Nisan 2021, 17:08:22
Alıntı yapılan: Purpo - 17 Nisan 2021, 01:26:56
Judge hiçbir zaman Elegant modunu kullanmadı, açık ekleyip paylaştı. https://www.gtamulti.com/forum/mod-galerisi/elegant-roleplay-oyun-modu/ zaten paylaşımlış hali burada, konu kilitlenebilir. @flareoNNN  ((Belirteyim, judge New Generation alt yapasını kullanmakta.))
Hmm, Judge bu modu ne zaman türkçeleştirdi yaa? Ala ala giriş ekranı'da çok elegant benziyor ala ala ala.
mucize oldu kardesim

mundfire

ya abicim aşırı derecede çok kansersiniz. şurda kodlama bilgisi namına hiçbir şey bilmeyip sağdan soldan oyun modlarından çalan çocukların muhabbeti dönüyor sürekli. yok işte efendime söyliyim elegant değilmişte ngrp miş, hadi oradan her şey belli. elegant olmasa türevleri. yok hera rpmiş yok moon roleplaymiş yok oymuş buymuş. 2 araç textdrawı değiştirmekle 0 dan oyun modu yapıyorum havasına girmeyin :@

sistem görmemiş kodlamasını gram bilmeyenlerde totosunu kaldırıyor olay bundan ibaret. gram kodlama namına bir şeyi yok video yorumlarında sistemi 0 dan ben yaptım diyen bugünde kalkmışlar yok 0 dan yapmıyoruz demeye başladılar.

kısa ve öz olarak kansersiniz daha fazla devam ettirmeyin :D hazır sistemi 1 2 parmak atıp düzenlemekle siz yapmış olmuyorsunuz. sistemi 0 dan ben yaptım ayağına yatmasanız kimse kalkıp size sağda solda sallamazdı :hayir:

sharax

Alıntı yapılan: mundfire - 17 Nisan 2021, 18:03:50
ya abicim aşırı derecede çok kansersiniz. şurda kodlama bilgisi namına hiçbir şey bilmeyip sağdan soldan oyun modlarından çalan çocukların muhabbeti dönüyor sürekli. yok işte efendime söyliyim elegant değilmişte ngrp miş, hadi oradan her şey belli. elegant olmasa türevleri. yok hera rpmiş yok moon roleplaymiş yok oymuş buymuş. 2 araç textdrawı değiştirmekle 0 dan oyun modu yapıyorum havasına girmeyin :@

sistem görmemiş kodlamasını gram bilmeyenlerde totosunu kaldırıyor olay bundan ibaret. gram kodlama namına bir şeyi yok video yorumlarında sistemi 0 dan ben yaptım diyen bugünde kalkmışlar yok 0 dan yapmıyoruz demeye başladılar.

kısa ve öz olarak kansersiniz daha fazla devam ettirmeyin :D hazır sistemi 1 2 parmak atıp düzenlemekle siz yapmış olmuyorsunuz. sistemi 0 dan ben yaptım ayağına yatmasanız kimse kalkıp size sağda solda sallamazdı :hayir:
ne diyon kanka ben kodlamadım çaldım modu

mundfire

(yukarıdaki yorumum ile birleştirilebilir moderatör arkadaşlar hallederler)

https://www.youtube.com/watch?v=IG8h6RsC2Oc

şu videoya gidip tek yapmanız gereken sol üstteki chatloga bakmak. sonra gidip hera rp veya türevleri neyse indirip bir araca binmeniz ve sol üste bakmanız. yazısına kadar her şey aynı, halan daha çocuk gibi yok işte biz yapıyoruz diye diye alay konusu oldunuz.  :oku2: