GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Ocak 2025, 20:46:13

Gta 4 oyun ilerlemiyor

Başlatan Fenerbahhcee, 11 Nisan 2021, 18:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Fenerbahhcee

Gta 4 te görev icin kimse aramiyor. Normalde sira Dimitriyi öldürme gorevinde fakat kimse aramiyor. Dugun gorevine de sira gelmedi. Kate ile randevuya cikiyorum. Nasil bir sorun olmus olabilir. Kate ile belli bir sure randevuya mi cikmam gerekiyor?

lazlow

Oyunun korsan mı orijinal mi?

Impeccable

Oyunun korsansa crack değiştirmen gerekir. Elbette orijinal öneririm, Steam'de indirimlere girince fiyatı oldukça düşüyor.

Eğer orijinalse, birkaç kez oyunu kaydet arkadaşlarınla takıl. Eğer sorun devam ederse internetten save bulabilirsin.

Bilinmeyen Bey

Oyunun Crack, belli. Bu Özellik normal. Crack Protection sayesinde Dimitri'yi öldüremezsin. Rockstar Crackci ve korsancı köpekleri, ki bende öyle biriyim. Çünkü Param yok. Neyse bizim gibileri engellemek için böyle yapmış.

Orjinal'inde bu tür buglar veya takılmalar olmaz ama

Fenerbahhcee

Alıntı yapılan: lazlow - 11 Nisan 2021, 18:34:11
Oyunun korsan mı orijinal mi?

Orjinal. Steamden almistim

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 11 Nisan 2021, 19:57:38
Oyunun Crack, belli. Bu Özellik normal. Crack Protection sayesinde Dimitri'yi öldüremezsin. Rockstar Crackci ve korsancı köpekleri, ki bende öyle biriyim. Çünkü Param yok. Neyse bizim gibileri engellemek için böyle yapmış.

Orjinal'inde bu tür buglar veya takılmalar olmaz ama
Hocam steamden aldim.Orjinal degil mi?

Alıntı yapılan: Impeccable - 11 Nisan 2021, 19:47:19
Oyunun korsansa crack değiştirmen gerekir. Elbette orijinal öneririm, Steam'de indirimlere girince fiyatı oldukça düşüyor.

Eğer orijinalse, birkaç kez oyunu kaydet arkadaşlarınla takıl. Eğer sorun devam ederse internetten save bulabilirsin.
Yaklasik 2-2.5 saat boyunca hic oynamadim ekranda kaldi arayan olur diye. Kimse aramadi

Son düzenlenme: 11 Nisan 2021, 23:06:17 Razor02 Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Impeccable

Alıntı yapılan: Fenerbahhcee - 11 Nisan 2021, 23:00:46
Yaklasik 2-2.5 saat boyunca hic oynamadim ekranda kaldi arayan olur diye. Kimse aramadi

Telefondan hikaye ilerleyişini kapatmış olabilir misin acaba?

Eğer o da değilse Rockstar'a ticket atıp Steam tartışmalar bölümünden de yardım isteyebilirsin. Belki bu sorunla karşılaşan olmuştur.

Buradan ticket atabilirsin.

Düzenleme: Suikast görevlerinden bir iki tane yapmayı denedin mi bu arada? Senaryoyu etkilemiyor ama ben oynarken hep bitirirdim, bu tarz bir sorun yaşamamıştım.

Düzenleme2: Yapabileceğim son tavsiye internetten bir save dosyası bulman, ayrıca oyunu bitirdikten sonra bir daha oynamak istersen downgrade yapmanı tavsiye ederim dostum.

Downgrade işlemi.
Son düzenlenme: 11 Nisan 2021, 23:34:07 Impeccable Sebep: İmla, düzenleme.

Fenerbahhcee

Alıntı yapılan: Impeccable - 11 Nisan 2021, 23:22:06
Alıntı yapılan: Fenerbahhcee - 11 Nisan 2021, 23:00:46

Telefondan hikaye ilerleyişini kapatmış olabilir misin acaba?

Eğer o da değilse Rockstar'a ticket atıp Steam tartışmalar bölümünden de yardım isteyebilirsin. Belki bu sorunla karşılaşan olmuştur.

Buradan ticket atabilirsin.

Düzenleme: Suikast görevlerinden bir iki tane yapmayı denedin mi bu arada? Senaryoyu etkilemiyor ama ben oynarken hep bitirirdim, bu tarz bir sorun yaşamamıştım.

Düzenleme2: Yapabileceğim son tavsiye internetten bir save dosyası bulman, ayrıca oyunu bitirdikten sonra bir daha oynamak istersen downgrade yapmanı tavsiye ederim dostum.

Downgrade işlemi.
Hepsi bitti. Save dosyasini nasil bulabilirim. Yuzde 100 bitirme save dosyasi mi ?

Impeccable

Alıntı yapılan: Fenerbahhcee - 11 Nisan 2021, 23:52:08
Hepsi bitti. Save dosyasini nasil bulabilirim. Yuzde 100 bitirme save dosyasi mi ?

Bu sitede tüm GTA oyunlarının save dosyaları bulunur. Faydalanabilirsin.

Bütün görevlere ait save dosyaları bulunuyor.:helal: