GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[MOBILE/PC] SA:MP Türkiye CnR - server.sampturkiyecnr.com [+120 ANLIK OYUNCU]

Başlatan _Code, 04 Eylül 2019, 16:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_Code

Alıntı yapılan: Crosser - 05 Nisan 2021, 00:53:31
yönetimi yan hesap açarak başkalarını banlattıracak kadar düşük ıq'ler, uzun lafın kısası emek hırsızlarının yönettiği bir sunucu.

Madem o kadar iyisin neden daha önce hile kullandın o zaman?
Neden herkes seni günde 100 defa reportluyor?
Bruh.
Son düzenlenme: 06 Nisan 2021, 21:51:26 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

Crosser

Alıntı yapılan: _Code - 06 Nisan 2021, 21:50:11
Alıntı yapılan: Crosser - 05 Nisan 2021, 00:53:31
yönetimi yan hesap açarak başkalarını banlattıracak kadar düşük ıq'ler, uzun lafın kısası emek hırsızlarının yönettiği bir sunucu.

Madem o kadar iyisin neden daha önce hile kullandın o zaman?
Neden herkes seni günde 100 defa reportluyor?
Bruh.
Öncelikle kanalımda bulunan videolar 5 ay'a kadar dayalı bir videolardır anlayacağın kadarıyla video içerisinde +30 fps/görüntü kalitesi berbat olduğunu görebilirsiniz eski bir pc ile oynardım şuan 1650gtx'li sistemim var ki rina roleplay sobeit wars'la bir farkı olmadığı için oradaki tüm herkes hile kullandığı için kullanırdık.
beni reportlayan arkadaşlara ben karşlarında videolu kanıtımı sunaraktan karşımda susa bırakmış insanım.
2 kere tw aldılar, 2 kere temiz çıktım. 1 kere ban yedim JokeR'in dediği " Senin oynayışını biliyorum açıyorum banını " demesi...
bunca zamana kadar benim üzerimdeki şüpheden dolayı bir çok kez spec attığınızıda biliyorum. her ana karşı böyle bir şey yaşayacağımıda biliyorum.
o yüzden haksız kalmamak için videolu geziyordum ki ben bu kanıtıda size atmama rağmen hiç bir şey yapmadınız haksızlığa uğradım. diğer taraftan JokeR'in araya laf sokması "sunucu huzurunu bozmaktan banını açmıcam " demesi garip bir olay.
sana son bir şey söylimi, eskilere göre yargılama derim, eskiler eskileri ilgilendirir. şimdiki günümüz şimdikiyi ilgilendirir. bunu asla unutma.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 15:26:21 Crosser

Crosser

Alıntı yapılan: Juice - 06 Nisan 2021, 19:29:21
Seni iyi taniyorum ve masum olduğunu sanmiyorum ve code öyle hak yiyicek biri olsa buralara kadar gelemezdi
Tanıyamamışsın demekki kardeşim.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 15:27:22 Crosser

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Crosser - 07 Nisan 2021, 15:24:22
Seni iyi taniyorum ve masum olduğunu sanmiyorum ve code öyle hak yiyicek biri olsa buralara kadar gelemezdi

Kolsuz musun kardeşim hile açmak ne? yürü rina oyna hileci arkadaş insanların oyun zevkini bozma da git oyun zevki bozuk insanların sunucularında oyna, hile kullanılacak kadar

Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 16:18:17 Belkide Gameover
bloodsucker

Crosser

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 07 Nisan 2021, 16:15:09
Alıntı yapılan: Crosser - 07 Nisan 2021, 15:24:22

Kolsuz musun kardeşim hile açmak ne? yürü rina oyna hileci arkadaş insanların oyun zevkini bozma da git oyun zevki bozuk insanların sunucularında oyna, hile kullanılacak kadar

tdk nı allah affetsin allah acil şifalar versin diyerekten anana babana aşırı derecede çok üzülüyorum böyle bir evlat yetiştirdikleri için olayı bilip bilmeden konuşma bir daha ezik seni

Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 19:24:38 Crosser

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Juice

allah allah hem rpcisin hem rinada oynuyorsun ben sende akil mi arayim şimdi yürü işine başka yerde sobeitini test et. Az da olsa iş çikişi girdiğim ve zevkle oynadiğim sunucuda senin gibilerin insanlarin huzurunu kaçirmasi ve sonrasida ban yemesi bence güzel bişi süpersin code devam et böyle daha iyi yerlere gelmen dileğiyle başarilar.
Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 19:59:10 Juice

Crosser

Alıntı yapılan: Juice - 07 Nisan 2021, 19:57:52
allah allah hem rpcisin hem rinada oynuyorsun ben sende akil mi arayim şimdi yürü işine başka yerde sobeitini test et. Az da olsa iş çikişi girdiğim ve zevkle oynadiğim sunucuda senin gibilerin insanlarin huzurunu kaçirmasi ve sonrasida ban yemesi bence güzel bişi süpersin code devam et böyle daha iyi yerlere gelmen dileğiyle başarilar.
Birinci Rinayı oynayalı 5 ay oldu. İkinci 2 lafımla bir şey kararlaştıramazsın. üçüncü sobeit test etmeme gerek bile yok 3. parti yazılımlarından uzak kalıyorum ki iş çıkışı oynuyorsan bu beni ne kadar ilgilendirir? bende çalışıyorum fakat belli etmiyorum :)
ve beni tanıyan tanır tanımayanlar senin gibiler kanks, dördüncüsü ise benim gibilerini veya huzur kaçırması vesayre diyorsunda boşa hileden ban yemem peki? kanıtımı bile dahi sunuyorken ben mi haksız oluyorum abicim :DSA komiksin 2gb ramın ile samp oynamaya dev***e
Son düzenlenme: 07 Nisan 2021, 22:16:55 Crosser

Alien

Arkadaşlar durumunda, 'Nike flexin dondurmam' yazan birini ciddiye mi alıyorsunuz? Açık ara piyasadaki en iyi CnR sunucusu. Başarılarının devamını dilerim.

Crosser

Alıntı yapılan: Alien - 08 Nisan 2021, 12:03:51
Arkadaşlar durumunda, 'Nike flexin dondurmam' yazan birini ciddiye mi alıyorsunuz? Açık ara piyasadaki en iyi CnR sunucusu. Başarılarının devamını dilerim.
Bilmediğin durumlara böyle yorum yapma ilk önce bil sonra gel karşıma çık. Alien nickini milyonlarca kişi kullanırken üzerinde anime profil resmi olan bir kişinin sözüne bakarak üstüme alınmayacağım. yaşını bariz bir şekilde belli edip bariz bir şekilde olayı bilmeden vır vırr vır yapan o toxic insanlardan bir tanesi sensin karşıma gelsen 1 söz bile edemeyecek kadar düdüksün kanks. bir şey oldumu Crosser#4673 ulaş aşko
Son düzenlenme: 08 Nisan 2021, 15:52:14 Crosser

_Code

Kara listedesin ve alınmayacaksın. Bitti nokta. Uzatmanın bir anlamı yok şimdi toz ol buradan.

Crosser

Alıntı yapılan: _Code - 08 Nisan 2021, 16:27:53
Kara listedesin ve alınmayacaksın. Bitti nokta. Uzatmanın bir anlamı yok şimdi toz ol buradan.
Sizin sunucuda oynayacak halim yok zaten listede oliyim olmiyim umrumda mı sanıyorsun kendimi gizli tutmak o kadar zor mu sanıyorsun enayi kardeş

_Code

Alıntı yapılan: Crosser - 08 Nisan 2021, 18:34:59
Sizin sunucuda oynayacak halim yok zaten listede oliyim olmiyim umrumda mı sanıyorsun kendimi gizli tutmak o kadar zor mu sanıyorsun enayi kardeş

Hem sunucuya çamur atıyor hem de sunucuda gizli oynuyorum diyor. İyi, oynamaya devam et.
Umarım seni çok emek vermiş bir şekilde yakalarım işte o zaman bir daha gizli bir şekilde oynamaya devam edebilecek misin hep birlikte göreceğiz.  :ban2:

Crosser

Alıntı yapılan: _Code - 08 Nisan 2021, 20:46:31

Hem sunucuya çamur atıyor hem de sunucuda gizli oynuyorum diyor. İyi, oynamaya devam et.
Umarım seni çok emek vermiş bir şekilde yakalarım işte o zaman bir daha gizli bir şekilde oynamaya devam edebilecek misin hep birlikte göreceğiz.  :ban2:
yok lan oynamıyorum istesem gizli bir şekildede oynarım dedim ama gerek yok valorant,fivem,apex tarzı oyunlardayım neyse code'cim daha çok meşgul etmiyeceğim başarılar.
Son düzenlenme: 09 Nisan 2021, 00:09:10 Crosser

_Code

Alıntı yapılan: Crosser - 08 Nisan 2021, 22:42:12
Alıntı yapılan: _Code - 08 Nisan 2021, 20:46:31

yok lan oynamıyorum istesem gizli bir şekildede oynarım dedim ama gerek yok valorant,fivem,apex tarzı oyunlardayım çoğu neyse code'cim daha çok meşgul etmiyeceğim başarılar.

Kendine iyi bak, güle güle.