GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[TARTIŞMA] Sunshine Auto's 'un BJ Smith's Used Autos' Olmaması [BETA İÇERİKLER]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 09 Ocak 2021, 20:22:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Şimdi Eğer Bir Vice City'i Fanıysanız ve Bir Manyaksanız benim gibi , Sunshine Auto'nun BJ Smith's Used Autos'un onun BETA'daki ismi olduğunu biliyorsunuzdur. Sıkıntı şu ki... Bunun BETA İsmi olduğunu bende ve başka biriside bilmiyor..

Şimdi Bu Nerden çıktı?  Eğer Eski Zamanlarda Çıkan Dergileri bilirsiniz. Amerikada'da öyledir.  :gtavc: 'nin kendine özel birsürü özel magazini var. Bunu Siteler ve Magazin Şirketleri yapıyor. Şimdi Gelelim olaya:

Eğer Magazini okursanız , bizim bu Sunshine Auto's 'dan bahsediyorlar. İşte Şunlar olur , şunlar diye. Burda Yazan olaya göre; "Sunshine Auto's ya da bir diğer değişle BJ Smith's Used Autos Oyunun Başka birtane satın alınabilir yeridir ve...." yazıyor. Böyle Böyle Devam Ediyor. Ve İşin Garip Kısmı Oyunun Hiçbiryerinde Böyle Birşeyden bahsedilmiyor. Eğer İnternet sitelerine bakarsanız ve orda polis tablosuna bakarsanız , BJ Smith'in SADECE 1 tane Şirketi vardır. BJ Smith's Used Autos diye.

Ve Hala İnanmayanlar varsa: K-CHAT Adlı Radio İstasyonunda kendi özel bir reklamı bile olcaktı.Eğer Merak Ediyorsanız:

Ve Daha Daha VE DAHA ilginç tarafı şudur , Bildiğiniz Gibi Vice City'nin Öncesini Anlatan yan bir oyunumuz var. GTA Vice City Stories , Burda Aynı Yere gidersek. Kocaman Bir tabela ile "SUNSHINE AUTOS" Diye bize lak diye gözükür. Yani Eskidendemi Bu Yer "SunShine Autos" du? Valla Çok Karmaşık. Bazen Rockstar Neyi , Hangi Oyundan Sildiklerini biliyorlar ve bir sonraki oyunlarında koyuyorlar. Ama Bu Çok Saçma. San Andreas 2007'De Çıktı. LCS ve VCS 2008/2009 Gibi çıktı. Bunu Hatırlamıyorlar , ama San Andreas'taki Kaldırılan Mobilya Olayını Hatırlıyorlar. Yani  :gtasa: 2007 ve  :gtav: 2012 fln

kaynak: (Vadim M) , Video: (Vadim M)

Impeccable