GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
20 Ocak 2025, 17:38:37

Merhaba :)

Başlatan [TR]Hitman., 03 Nisan 2021, 15:24:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Destan

Merhabalar dostlar öncelikle sizleri çok özlediğimi belirtmek isterim. Uzun zaman önce Samp ortamında başarı elde ettiğimiz ve bu kadronun sadece Samp için dostluk gütmediğini belirtmek isterim. Burada bulunmak ve sizlerle yeniden selamlaşmak gurur verici oldu benim için. Çok teşekkür ederim :) Şu saatten sonra herşeyin keyfine olduğunu belirtirim :)

[TR]Hitman.

Alıntı yapılan: Destan - 04 Nisan 2021, 16:39:21
Merhabalar dostlar öncelikle sizleri çok özlediğimi belirtmek isterim. Uzun zaman önce Samp ortamında başarı elde ettiğimiz ve bu kadronun sadece Samp için dostluk gütmediğini belirtmek isterim. Burada bulunmak ve sizlerle yeniden selamlaşmak gurur verici oldu benim için. Çok teşekkür ederim :) Şu saatten sonra herşeyin keyfine olduğunu belirtirim :)

Emin ol biz de seni çok özledik.Bu özlemi yakın zamanda gidereceğimizden şüphen olmasın.
Birlikte güzel projelere adım atacağımızı beyan etmek isterim. :)

Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!

Berkowski

Sa:mp'a KaFKeF ile başlamıştım... Advance ile devam edip, Advance ile son buldu ;( ekipten birilerini görmek eski anılarımı hatırlattı bana, selam olsun herkese  :elsalla:

[MIB] Berkowski

[TR]Hitman.

Alıntı yapılan: Berkowski - 05 Nisan 2021, 15:50:02
Sa:mp'a KaFKeF ile başlamıştım... Advance ile devam edip, Advance ile son buldu ;( ekipten birilerini görmek eski anılarımı hatırlattı bana, selam olsun herkese  :elsalla:

[MIB] Berkowski

ve aleyküm selam
Seni burada görmek mutlu etti, emin ol hepinizi çok özledim.Umarım bu özlemi bu mecralarda gidereceğiz. :)

Impeccable

Hoş geldin, umarım forumda iyi vakit geçirirsin.:)

[TR]Hitman.

Alıntı yapılan: Impeccable - 08 Nisan 2021, 00:06:06
Hoş geldin, umarım forumda iyi vakit geçirirsin.:)
Hoş buldum, teşekkür ediyorum. :)

DracDonix

Hoş geldin. :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

[TR]Hitman.

ReveR