GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

En Çok Hangi Rockstar Games'i seviyorsunuz?

Başlatan Bilinmeyen Bey, 22 Aralık 2020, 16:34:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Şimdi Anketteki Şirketlerin İsmini Bilmiyorsanız teker teker ne yaptıklarını yazam:

ROCKSTAR NORTH

Rockstar North, Rockstar Games'in yan şirketidir. En Çok Bilinen Özellikleri: GTA San Andreas , Vice City , 5 , IV , Manhunt ve Manhunt 2 gibi oyunları tamamen onlar yapmıştır. En Çok Çalışan Rockstar Şirketide denebilir.

ROCKSTAR TORONTO

Toronto , Rockstar'ın Yan Şirketidir. Aslında CS 1.6'daki "de_train" adlı mapteki Köpek şirketinin kendisidir. Sonradan Rockstar Tarafından İşe Alındı ve Bully'i yaptılar. Warriors , Bully , GTA V , Max Payne 3 gibi oyunları onlar tasarlamıştır. Bully'nin Warriors mekaniklerini kulladığını düşünürsek şirketlerin aynı olması normal gibi.

ROCKSTAR NEW ENGLAND

Rockstar'ın Yan Şirketidir. GTA V , L.A Noire , GTA IV , Max Payne 3 te payları vardır. Bu Şirketin az bişe yaptığı gibi görünsede yaptıkları cok iyidir. L.A Noire'daki yüz mimikleri etkilerini kendileri yapmıştır. Ne yazıkki GTA V'de bunu koymayı düşünmemişler

Sadece ROCKSTAR GAMES

Sadece Rockstar , Rockstar'ın payı yok değildir. Ancak Yayıncı olduğundan bu pay çok azdır. Yayıncı şirkettir. Ama GTA 5 Ve diğer oyunların hepsinde payları vardır. GTA2 , GTA1 , GTA3 Gibi oyunları tamamen kendileri yapmıştır. Cünkü Ozamanlar cok bilinmezlerdi
Son düzenlenme: 28 Aralık 2020, 02:05:13 Bilinmeyen Bey

lazlow

Benim için hepsinin yeri ayrıdır. Sanırım en çok oynadığım oyunlarda karşıma Rockstar North çıkıyor. Bu arada konu doğru yere taşınmıştır.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 22 Aralık 2020, 16:47:36
Benim için hepsinin yeri ayrıdır. Sanırım en çok oynadığım oyunlarda karşıma Rockstar North çıkıyor. Bu arada konu doğru yere taşınmıştır.

Teşekkürler , Düzeltmeniz için

Mert.

Elbete Gta San Andreas hikayenin atmosferi göndermeleri ilk oynadığım gün gibi beni heyecanlandırır. Tam anlamıyla tüm gizemlerinin çözülmediğini düşünüyorum.

Türk İbiza - Since 2007

Vupsen

Hepsinin gönlümüzde yeri aynı, zira artık hepsi tek bir stüdyo olarak hareket ediyorlar. Hangisini daha çok sevdiğimizi ayırt etmek zor. :)

Dyternal

"Yayınçı şirkettir." yazmışsınız bilginize.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Dyternal - 22 Aralık 2020, 21:29:54
"Yayınçı şirkettir." yazmışsınız bilginize.

Düzeltildi! Teşekkür Ederim. Dikkatiniz için

chmyera

Manhunt ve Manhunt 2'yi Rockstar North yapmıştır bunları da ekleyebilirsin.

chmyera

Sanırım  birkaç şeyi unutmuşsun. Rockstar Interactive India, Rockstar San Diego, Rockstar London, Rockstar Lincoln, Rockstar Leeds, Rockstar Vienna, Rockstar Van Couver, Kuju, Splash Damage, Rockstar Dundee, Dhruva Interactive.
Son düzenlenme: 23 Aralık 2020, 13:33:39 chmyera

Heleina

:rockstar: North diyorum. En sevdiğimiz serileri oluşturan departman.

Tanrı düşmanlarıma acısın ve merhamet göstersin; çünkü ben göstermeyeceğim.

KamilPanpa37

Benim için Rockstar firması bütün stüdyoları ile beraber bir elmanın iki yarısı gibidir.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: chmyera - 23 Aralık 2020, 13:18:27
Manhunt ve Manhunt 2'yi Rockstar North yapmıştır bunları da ekleyebilirsin.

Verdiğin önem için teşekkür ederim. Hemen Ekledim <3 :helal:

Alıntı yapılan: KamilPanpa37 - 25 Aralık 2020, 21:47:44
Benim için Rockstar firması bütün stüdyoları ile beraber bir elmanın iki yarısı gibidir.

Aaa , çok tatlı <3

Alıntı yapılan: Helen - 23 Aralık 2020, 14:28:38
:rockstar: North diyorum. En sevdiğimiz serileri oluşturan departman.

Şahsen bende verdim. Ama Diğer Departmanlarda Birşey yapmıyor değil. Bully'ide çok severim. Ki Şuna bakarsanız:

Dog Bark Studios (CS 1.6'da bir şirket) ----> Rockstar Toronto
Son düzenlenme: 28 Aralık 2020, 02:35:43 Shade

Bilinmeyen Bey

POST GÜNCELLENMİŞTİR! Torontonun değişimi hakkındaki kısmı eklemeyi unutmuşum. Anket'e oy vermeye devam edin!

Shade

Lütfen iletilerimizi tek bir mesaj altında toplayalım :) iyi forumlar :helal:

Impeccable

Rockstar North, GTA serisinde büyük rol oynadıkları için.:)