GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA San Andreas Mouse Çalışmıyor

Başlatan Dyternal, 01 Nisan 2021, 16:34:17

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Mouse oyunun ana menüsünde duraklatma menüsünde her yerde çalışıyor. Mouse bozuk değil. Çünkü diğer yerlerde çalışıyor. Oyunda yumruk atamıyorum. Kamerayı döndüremiyorum. GTA: SA Steam'den alınmış ve downgrade edilmiş versiyonudur. Runların geçerli sayılması için Steam'den satın almam gerekiyordu.

lazlow

San Andreas ve Vice City'de görülen bir hatadır. Önce oyunun uyumluluk modlarında geçiş yap, tek tek dene, birinde illa düzelir. Olmazsa, oyun açıkken görev yöneticisi>ayrıntılar>gta_sa,exe>benzeşmeyi ayarla seçeneğine tıkla ve sadece CPU 0'ı seçip tamam de çık, oyuna dön.

Ekleme: İnternetten DINPUT8.DLL bulup, indirip oyunun yüklü olduğu klasöre atmak da bir çözüm.
Son düzenlenme: 02 Haziran 2021, 13:44:38 lazlow

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: lazlow - 01 Nisan 2021, 16:53:03
San Andreas ve Vice City'de görülen bir hatadır. Önce oyunun uyumluluk modlarında geçiş yap, tek tek dene, birinde illa düzelir. Olmazsa, oyun açıkken görev yöneticisi>ayrıntılar>gta_sa,exe>benzeşmeyi ayarla seçeneğine tıkla ve sadece CPU 0'ı seçip tamam de çık, oyuna dön.

Evet. Zaten GTA Vice City'nin RGL Versiyonunda Çok bahsediliyor. Millet Mouse'un Kaybolmasından nefret ediyor. Bi anda geliyor ve gidiyor.

Adosa284

Bunun bir kaç alternatif çözüm yolu var işte onlardan bir kaçını sana sıraladım.

1 ) Uyumluluk ayarlarından kaynaklı olabilir. Bu yolu takip ederek çözüme ulaşabilirsin: Özellikler > Uyumluluk > sa-mp.exe ve gta_sa.exe'nin uyumluluklarını deneme yanılma yöntemi ile değiştirerek çözüme ulaşabilirsin.
2 ) C:\Users\adaba\Documents\GTA San Andreas User Files yolundan giderek gta_sa.set'i silebilirsin. Unutma bu senin oyun ayarlarını sıfırlar. Bu yöntemi oyunun ayarlarınla oynadıktan sonra bir daha giremezsende uygulayabilirsin.
3 ) Sensivityfix kullanabilirsin eminim bu sana yardımcı olabilir.
İyi forumlar dilerim!

Purgatory

Aklıma gelen sadece Silentpatch oldu burada çözüm olarak, yüklü olup olmadığını kontrol edip yoksa yükleyebilir misiniz eğer runları geçersiz saymıyorsa Silentpatch?

sharax

ayrıntılarda gta_sa.exe'ye tıkla sadece cpu 0 işaretli yap