GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Kasım 2024, 05:31:41

Manhunt oynanmalı mı?

Başlatan Dyternal, 30 Mart 2021, 17:33:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dyternal

Manhunt alabilirim fakat korku oyunu olduğu için alasım yok :). Outlast oynadım en son korku oyunu olarak. Onda bile çok gerildim. Korku oyunlarına sıcak bakmıyorum ama geçmişte çok eğlenmiştim arkadaşlarla, abilerimle. Almalı mıyım ya da o fiyatta ne alabilirim?

lazlow

Biraz gerilirim oyunu. Eğer kan görmeye ve gerilime dayanamıyorsan oynamanı tavsiye etmem. Ama karanlık bir havası olan bir oyun arıyorsan ve biraz da heyecan istiyorsan tavsiye ederim.

Dyternal

Alıntı yapılan: lazlow - 30 Mart 2021, 18:13:53
Biraz gerilirim oyunu. Eğer kan görmeye ve gerilime dayanamıyorsan oynamanı tavsiye etmem. Ama karanlık bir havası olan bir oyun arıyorsan ve biraz da heyecan istiyorsan tavsiye ederim.

Oyun 5 dakika sonra çöküyor nasıl düzeltebilirim. Steam'den aldım, hoşuma gitti.

lazlow

Alıntı yapılan: Dyternal - 30 Mart 2021, 18:15:32

Oyun 5 dakika sonra çöküyor nasıl düzeltebilirim. Steam'den aldım, hoşuma gitti.
Bu yöntem kalıcı çözüm sağlıyor: Manhunt Steam Versiyonu Uyumluluk Sorunu Çözümü - Windows 10

Dyternal

Alıntı yapılan: lazlow - 30 Mart 2021, 18:19:28
Alıntı yapılan: Dyternal - 30 Mart 2021, 18:15:32

Bu yöntem kalıcı çözüm sağlıyor: Manhunt Steam Versiyonu Uyumluluk Sorunu Çözümü - Windows 10
Teşekkürler şimdilik sorun çözüldü gibi, sorun olursa yazarım.

chmyera

Tabiki oynanır gerek hikayesiyle gerek atmosferiyle gerçekten harika bir oyun.

Razor02

Stres atmalık bir oyun denilebilir. Bir adamı çeşitli yöntemlerle öldürebiliyorsun, öldürürken farklı kamera açılarına geçiş yapıyor ve oyun bir anlığına filme dönüyor. Hikaye ve atmosfer olarakta başarılı. Bence oynanmalı :)

Bilinmeyen Bey

Oyun Harbiden Gerilimli, Bunu Discord'da Tartışmıştık. Sonuçunda Çok Korku dolu olduğuna karar verdik. Yani Oyunda SWAT'in bir katil adamı (GTA San Andreas'tada öyle ama o ayrı konu) gelip avlamaya çalışması çok değişik..

Oyunun bir Review'ini izledim. AI Çok güçlü ama size dönmediği sürece size işgence yapmıyor. Ateş Etme Olayı İyi güzel, katliyamlar iyi ancak bunları adamın dibinde yaparsanız, adamın size insaflı davranacağını sanmayın. Silahlar sanki M249, Yani bir sekme ve ateş etme hissayati varki yok gibi. Adama Sıktığın mermi adama işlemiyor ve silah çok titriyor.

chmyera

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 31 Mart 2021, 17:25:06
Oyun Harbiden Gerilimli, Bunu Discord'da Tartışmıştık. Sonuçunda Çok Korku dolu olduğuna karar verdik. Yani Oyunda SWAT'in bir katil adamı (GTA San Andreas'tada öyle ama o ayrı konu) gelip avlamaya çalışması çok değişik..

Oyunun bir Review'ini izledim. AI Çok güçlü ama size dönmediği sürece size işgence yapmıyor. Ateş Etme Olayı İyi güzel, katliyamlar iyi ancak bunları adamın dibinde yaparsanız, adamın size insaflı davranacağını sanmayın. Silahlar sanki M249, Yani bir sekme ve ateş etme hissayati varki yok gibi. Adama Sıktığın mermi adama işlemiyor ve silah çok titriyor.
Oyunda sadece swat yok daha çok araştırıp yorum yapmalısın :)

Impeccable

Oyunu geçenlerde yükledim, hâlâ bu soruyu düşünenler varsa bence şans vermelisiniz. Farklı ve kaliteli bir yapım.

chinohead

şöyle söyleyeyim oyunun çok karanlık bir havası var ve açıkçası ben senaryoya çok adapte olamadan bırakmıştım. gerçi bunun sebebi güneş vuran odamda çayımı içerken oynamam olabilir -nihayetinde bu bir korku oyunu-. yine de tüm bunlara rağmen benim eskiden yapılmış oyunların grafiklerine ve atmosferine karşı olan zaafımdan kaynaklı bir sempatim var. bunun yanında söyleyeceğim diğer şey ingilizce biliyorsanız oyundan daha çok keyif alacağınızdır çünkü piyasadaki hiçbir yama gerçekten kaliteli -umalım ki bu platformda bu oyunu şımarık kalıplar olmadan çevirecek birileri çıkar- değil. ben açıkçası türkçe altyazı yaması yapmıştım fakat bilgisayarımdan kaynaklı bir sorundan dolayı türkçe karakterler yerine anormal semboller çıkıyordu. aslında oyunu bitirmeme engel olan faktörlerden birisi de buydu. oyun çok eski fakat bence oynamaya değer. özellikle gece saatlerinde; kulaklıkla oynayıp, senaryoyu iyi kavramaya çalışırsan çok daha zevk alacağını düşünüyorum.

ücret karşılığında filterscript, gamemode yaptırmak için: chinohead@yahoo.com