GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
09 Ocak 2025, 21:57:42

Çete Kurma Modu.

Başlatan aytugefegudek, 28 Mart 2021, 17:52:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aytugefegudek

Arkadaşlar Çete Nasıl Kurarım Bir Bilgisi Olan Varmı. G Ye Basıpta Adam Alma Değil Oyuna Çete Ekleme Gibi Bir Şey, Bir Ara Forumda Görmüştüm Bilen, Varsa Yazabilirmi?

lazlow

aytugefegudek

Hayır. Sadece Kendi Çetemizi Kurabileceğimiz Bir Mod.

Subject 17

Mod isteklerinizi Mod Paylaşım ve İstek Konusundan yapabilirsiniz. Kendi çetenizi oyunda nasıl kuracağınıza dair anlatımım Buradaki konuda mevcut. Fakat hali hazırdaki Grove çetemizi değiştirmek istiyorsanız bunun için mod değil, oyunun dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Örneğin oyunun kurulu olduğu klasör > data > cargrp.dat buradan çetelerin araçlarını değiştirebilirsiniz

Bitirilen Rockstar oyunları
III - VC - SA - BULLY - VCS - IV - TLAD - TBOGT - V - RDR - MP3 - RDR2

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Subject 17 - 29 Mart 2021, 02:52:17
Mod isteklerinizi Mod Paylaşım ve İstek Konusundan yapabilirsiniz. Kendi çetenizi oyunda nasıl kuracağınıza dair anlatımım Buradaki konuda mevcut. Fakat hali hazırdaki Grove çetemizi değiştirmek istiyorsanız bunun için mod değil, oyunun dosyaları üzerinde düzenlemeler yapmanız gerekiyor. Örneğin oyunun kurulu olduğu klasör > data > cargrp.dat buradan çetelerin araçlarını değiştirebilirsiniz

Evet, Subject 17'in dediği gibi. Hileler ve Oyunun Kodunu Kırmadan, kendi cetenizi oluşturamazsınız.

aytugefegudek

Alıntı yapılan: Subject 17 - 29 Mart 2021, 02:52:17
biliyordum o konuyu bakmıştım bir ara o konuya ama unuttum sağol.