GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Kasım 2024, 09:38:57

GTA Vice City Kayıt Evleri

Başlatan lazlow, 20 Eylül 2019, 21:34:56

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lazlow

OCEAN VIEW OTELİ

Oyundaki ilk kayıt evimizin bulunduğu oteldir. Bir önceki oyunu Gta 3'e göre içinde gezebildiğimiz ilk kayıt evidir. Otelin tek bir odasında kalıyor olsa da otelin lobisinde dilediğimiz gibi takılabiliriz. Tommy dilerse gömleğini burada giyebilir. Gizli paketleri toplayınca silahların geldiği üç evden biridir. İçeride iki farklı Radyo Espantoso müzikleri çalar.

Buranın garajı olmasa da otelin önünde sarı-beyaz Oceanic aracı spawn olur. Dilediğimiz zaman ona binebiliriz. Tabii bu, aracın bize ait olduğu anlamına gelmiyor. Arabaya bindiğimizde bir polis görürse peşimize takılır. Herhangi bir aracı otelin önüne park ettiğimizde oyunu kapatmadığımız sürece araç orada kalır. Ancak, araç hasarlıysa o onarılmaz.

Görevler yaptıkça otel odamıza yeni eşyalar gelir. Bunlar: The Party görevinden sonra gelen takım elbise torbası; Rub Out, görevinden sonra içi kırılmış ve içinden kokain dökülmüş gizli paket; The Shootist görevinden sonra odadaki televizyonun üstüne ödül; The Job görevinden sonra sehpanın üzerine hokey maskesi; Hit the Courier görevinden sonra yatağın üzerine para dolu çanta; G-Spotlight görevinden sonra duvara Candy Suxxx'ın oynadığı iki film posteri; Boomshine Saigon görevinden sonra üç varil gelir.

VERCETTI KONAĞI

Scarface'ki Tony Montana'nın konağına çok benzer. Rub Out görevinden sonra bu konak bizim oluyor. Oyundaki en büyük kayıt evidir. İçinde motorla rahatça gezilir. Bu konağın içinde bir sürü şey vardır. Bunları tek tek ele alacağım. Burada Tommy dilerse gömleğini burada giyebilir. Oyunu %100 bitirince gelen tişört de buraya gelir. Gizli paketleri toplayınca silahların geldiği üç evden biridir. Üç araba ve dört motosikletin sığacağı bir garajı vardır. Üstelik Infernus, Stretch, Admiral gibi araçlar bu konakta bulunur. Çatıda helikopter pisti vardır. Burada sürekli Maverick vardır. Toplanan seksen paketten sonra Sea Sparrow konağın arkasına gelir.

İçeride toplanabilen sağlık paketleri, çelik yelek ve adrenalin hapları bulunurlar. Silahlar da Python, Shotgun, M4 Carbine burada bulunur. Gizli paketler hepsi tamamlanınca silah elde etmek için sadece buraya gelsek de yetiyor. Tüm bunların yerlerini tek tek belirtmeyeceğim. Biraz dolaşınca hepsini bulabilirsiniz. Konakla ilgili görevleri bitirince önüne her gün $5000 toplayabileceğimiz bir dolar işareti gelir. Konağın arkasında da bir labirent bulunur. Konağın etrafında ve içinde Tommy'nin adamları dolaşır. Oyunu %100 bitirince buradan yanınıza iki koruma alabilirsiniz.

Ocean View Oteli'nde olduğu gibi Vercetti konağında da görevler yaptıkça gelen eşyalar vardır. Bunlar: Pizza görevleri tamamlanınca yenmiş pizza kutuları; Demolition Man görevinden sonra RC helikopter kutusu; Two-Bit Hit görevinden sonra kapı önüne kürek; Shakedown görevinden sonra hasar görmüş tablolar; The Shootist görevinden sonra Tommy'in ofisine silah dergileri; Martha's Mug Shot görevinden sonra Candy'nin gizli çekim fotoğrafları;  G-spotlight görevinden sonra kapının önüne çöpler; Hotring, Bloodring ve Dirtring yan görevlerinden sonra oturma odasına kupalar; 40 gizli paket topladıktan sonra Hot'n'Sticky teneke kutuları konağa gelirler.

Kısaca bu konakta her türlü şey vardır. Zaman geçirebilecek bir yerdir. Ayrıca bu konakla ilgili bir spoiler var. Oyunu bitirmeyenler için spoiler butonuna aldım.

3321 VICE POINT

Vice Point'te $2500'a satın alınır. Garajı olmasa da hemen yanında rastgele araçlar spawn olur.

LINKS VIEW APARTMENT

Vice Point'te $6000'a satın alınır. Bir araçlık garajı vardır.

EL SWANKO CASA

Vice Point'te $8000'a satın alınır. Bir araçlık garajı vardır. Etrafında Kruger silah bulunur. Büyük bir havuzu vardır.

1102 WASHINGTON STREET

Washington Beach'te $3000'a satın alınır. Tepesi renkli olan büyük bir binadır. Ne kadar büyük olursa olsun sadece kayıt edebildiğimiz giriş katından ötesine geçemiyoruz. Garajı da yoktur. Skimmer ya da helikopter dışında renkli tepesini göremeyiz. Ken Rosenberg'in ofisinin karşısında olması gibi bir kolaylığı yoktur. Bu evi satın alacak parayı kazandığımızda da bu ofisle görevlerimiz çoktan bitmiş oluyor.

OCEAN HEIGHTS APARTMENT

Ocean Beach'te $7000'a satın alınır. Bir araçlık garajı vardır.

SKUMOLE SHACK

Downtown'da $1000'a satın alınır. The Greasy Chopper motosiklet kulübünün karşısında bulunan yanmış bir kulübedir. Garajı yoktur. Altında bir Uzi vardır. Mitch Baker görevlerini yaparken kolaylık sağlar.

HYMAN CONDO

Downtown'da $14000'a satın alınır. Diğer evlerden pahalı olsa da sağladığı ayrıcalıklardan dolayı buna değer. Tommy dilerse gömleğini burada giyebilir. Gizli paketleri toplayınca silahların geldiği üç evden biridir. Toplam üç garaj vardır ve her birine üçer tane araç sığar. Çatıda helikopter pisti vardır. Piste Maverick helikopter spawn olur. Toplanan paketlerle gelen silahlarla birlikte polisten kurtulma yıldızı bulunur.

(Resimler: GtaWiki)
Son düzenlenme: 02 Aralık 2021, 15:42:24 lazlow

Uzzy

Tommy Vercetti

Konakta ne konak. :gtavc:

Sahib

Vay Be Esas Yerlerde Nasıl Silah Geldiğini Şimdi Öğrendim Eyv. Konu Çok Güzel.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Pablo

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Impeccable

Aralarında en iyisi konak tabii ki. El swanko casa'da güzelmiş.

☆☬κɪɴɢ☬☆

pixlr bg result (2)" border="0
SA-MP Başlangiç: 2020 Türk Ibiza

SA-MP daki nicklerim: bet, BeT.BeY, Sirhan,

Samp Hayatim Bitti

Ben onun gülüşüne öldüm o benim ölüşüme güldü...🥀

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir...

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 27 Mart 2021, 13:43:06
Aralarında en iyisi konak tabii ki. El swanko casa'da güzelmiş.
Görünüş olarak güzel de kayıt etmek ve garaj dışında bir özelliği yok ne yazık ki

Gladiator