GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

GTA 6 Tartışma ve Sohbet Konusu GTA 6 Türkçe Olur mu?

Başlatan Uzzy, 13 Şubat 2020, 16:22:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bahadır..

Rockstar'in sosyal medya sayfaları da Türkçe paylaşım yapıyor bugünlerde bunu da göz önünde bulundurun derim :)

Ranger.

GTA 6 ekran görüntüleri sızdırıldı dermişim. :şeytan:

Yalnız Vice City'de geçse fena olmaz sankim.

vladovin

raoz

Rockstar Games de bence artık Türkiye'den çok büyük bir hayran kitlesinin olduğunu biliyor. Bunu göz önüne alarak Türkçe dil desteği için bir şeyler hazırlarlar diye düşünüyorum.
Son düzenlenme: 06 Ocak 2021, 18:43:11 AlbatRaozTR

Oner

Türkçe dil desteği olmayacağını düşünüyorum. Türk kitlesinin Rockstar Games'e kazancı çok az. Hayranlar onları ilgilendirmez. Satın alıp almamaları ilgilendirir. indirmezsenkuserim.com (temsili) gibi sitelerden cracklendikçe Rockstar Games Türkçe dil getirmeyecek. Tabii yabancılar da yapıyor ama satın alan sayısı daha fazla. Şöyle troll şeyler olduğu sürece yapacaklarını sanmıyorum.

Discord: Ascendency#7970

HasanEfe

Türkçe dil desteği koysalar dahi kimse oyunu oynayamıyıcak zaten muhtemelen 500-600tl olur türkiye fiyatı onuda anca acun ılıcakı gibi parası olan ünlülerin çocukları oynar oda maksimum 2-3 saat zaten zenginin çocuğunun onca oynayıcak oyuncağı varken gta 6 oynamaz diye düşünüyorum test etmek için alır sadece

Sprite (404 Fatal Error)

Tahminimce olacak. Çünkü CD Projekt Red bu sene çıkaracağı Cyberpunk 2077' de Türkçe dil desteğinin olacağını söyledi. CP2077 açık dünyalı bir oyun muhtemelen RDR2/GTA5/GTA6' nın rakibi. Rockstar' da Türkiye' de kitle kazanmak için Türkçe alabilir.

AKA: Olyshower

TURK-IBIZA :) <3

Eamon

Şu Türk oyuncularını artık görün ROCKSTAR!

Bugünün güzel zamanları, yarının üzücü düşünceleridir.

KamilPanpa37

Aslında Rockstar Games, CD Projekt Red gibi oyunlarına türkçe dil seçeneği sunmak istiyor, ama bence kendilerine her seferinde Take Two'dan baskı ve engel geliyor. Rockstar Games başta Technogame'in Grand Theft Auto V'in Türkçe yamasını resmileştirme tekliflerine sıcak karşıladılar, ama sonrasında ise türkiye pazarında yeteri kadar satış yapamadıkları için ve oyunun yapımı tamamen tamamlandığını ve türkçe yama'nın test aşamasındaki sürecinin uzun süreceğini bahane ederek tekliflerini reddettiler. Ama ben kesinlikle bunu reddettirenler başında Take-Two Interactive'in olduğuna adım gibi eminim, çünkü kendileri 2K Games ve Rockstar Games firmalarının sahibi olduğu gibi oyunlarının da dağıtım ve pazarlamasında çok büyük bir rol oynuyor.
   Mesela 2011 yılında oyunçeviri ekibi ''The Witcher 2: Assassins of Kings'' yapımını çevirdikleri zaman Cd Projekt Red'e çeviriyi resmileştirme teklifi yaptıklarında, Polonyalı firma direk tekliflerini kabul ederek oyununun türkçe bir dil seçeneğine sahip bir oyun haline getirerek resmileştirmişti.

Shade

GTA 5 çıkmadan önce Rockstar Games Twitter üzerinden oyunda Türkçe dil desteği olacağını söylemiş fakat bundan çok kısa bir süre sonra Tweet kaldırılmış...

Impeccable

Çok ciddiyim, artık oyunun duyurulmasını dört gözle bekliyorum. Neredeyse 8 yıl olacak hâlâ yeni oyundan ses soluk yok. Umuyorum yakın zamanda duyurulur.

Impeccable

Rockstar Games sinematik videolar geliştirebilecek eleman arıyor. Elbette bu ilan GTA V'in yeni nesile gelecek versiyonu için de olabilir. Yakın zamanda bir tanıtım videosu izleyeceğiz sanırım.

Impeccable

Call of Duty oyunlarının bilgi sızdırma konusunda en tutarlı ismi Tom Henderson, GTA VI için çıkan söylentilerin %80'inin sahte olduğunu söyledi.

Impeccable

GTA V'in 2021 yılında yeni konsollara çıkamayacağı söyleniyor, eğer doğruysa çok daha uzun bir süre GTA VI'dan haber alamayacağız Rockstar tarafından.

Impeccable

Alıntı yapılan: Impeccable - 27 Mart 2021, 13:18:56
Call of Duty oyunlarının bilgi sızdırma konusunda en tutarlı ismi Tom Henderson, GTA VI için çıkan söylentilerin %80'inin sahte olduğunu söyledi.

Tom Henderson bu kez oyunun modern zaman diliminde geçeceğini söylüyor.