GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 05:55:29

Oyundan Kaldırılan Sesler - GTA IV

Başlatan Razor02, 26 Eylül 2020, 15:25:14

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Razor02

GTA IV'ün efsanevi Tema Müziğini herkes bilir benim en sevdiğim oyun tema müzikleri arasında 1. sırada yer alıyor. Bunun yanısıra Menüde çalan müzikte çok hoş dikkat edenler vardır bana oyunun şehirdeki atmosferini ortamını hatırlatıyor. Birde Playstation 3 versiyonunda bulunan XMB Tema müziği var onu dinlerken alttan yavaşça gelen notalar farklı hisler oluştururken oyunda yaşadıklarımı ve hikayeyi gözümün önüne seriyor. GTA IV'ün serinin benim için en iyisi olmasının nedenlerinden biride budur şüphesiz harika Tema müziklerine sahip. Fakat bugün, Rockstar Games nasıl olurda bunları hurdaya çıkarır dediğim oyundan kaldırılan tema müziklerini sizler ile paylaşacağım. Gerçekten harika soundlar neden kaldırdılar anlamış değilim fazlası olsun eksiği olmasın, bu oyunun ruh halini çok iyi yansıtan müzikler gerçekten GTA IV diğer tüm GTA'lardan farklı bir daha karanlık ve gerçeğe yakın bir atmosfere sahip.

Özel bir adları yok maalesef, hepsi "DEATH_" adında numaralı, wav formatlı dosyalar. İsterseniz Drive üzerinden indirip rardan çıkartıp dinleyebilirsiniz. Veya YouTube üzerinden hazırlanan videodan da dinleyebilirsiniz.

Dosyaları bulduğu için ve bu konuda bana yardımcı olduğu için @Shade'e ve videoyu hazırladığı için @lazlow 'a teşekkür ediyorum.

Kaldırılan sesler hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum. İyi forumlar :) :gtaiv::kalp:
Son düzenlenme: 26 Mart 2021, 16:46:45 Razor02

Shade

ellerine sağlık yararlı bir konu olmuş :) 👌 Drive üzerinden paylaşılan ses dosyaları Niko öldükten sonra çalmaya başlıyordu neden kaldırıldığını bende tam olarak anlayamadım GTA 4ün diğer GTA oyunlarından ayıran çok daha has ve grimsi bir havası vardı Niko öldükten sonra çalan bu seslerde bence oyunda daha Dark bir ortam oluşturuyor. bunlar küçük,ufak tefek detaylar olsada Rockstarın bunları kaldırması üzmüyor değil...
Konuyu açtığı için @Razor02'e tekrardan teşekkür ederim iyi forumlar :)

lazlow

Güzel, iyi bir konuya değinmişsin. Ancak önizleme olsa daha iyi olurmuş :)

Ranger.

GTA IV en sevdiğim yanı da müziklerinin mükemmel olmasıydı. Açılış müziğinin yanı sıra özellikle pause menu'de çalan müzik. Serinin önceki oyunlarının menü müzikleri de mükemmel ötesiydi ki GTA'yı GTA yapan en büyük özelliklerden biri menü müzikleriydi. Ancak GTA V müzik konusunda hayal kırıklığı oldu benim için. (Radyo müziklerini bunun dışında tutuyorum GTA V dahil her oyunun radyo müzikleri gerçekten kaliteli seçilmişti.)

Vupsen

Hepsi birbirinden harika, genel olarak aynı gibi bir izlenim verecektir GTA IV'ü pek sevmeyenlere ancak hayranları için hepsi birbirinden değerli. :) Paylaşım için teşekkürler.

Erkan

üzdü. paylaşım için teşekkürler

Impeccable

Bunlarda oldukça iyiymiş aslında. Neden kaldırıldılar acaba.

lazlow

Alıntı yapılan: Impeccable - 26 Mart 2021, 13:35:43
Belki belli bir nedenden dolayı sorun çıkarıyordur veya gerekli bulmamışlardır

Razor02

Alıntı yapılan: Impeccable - 26 Mart 2021, 13:35:43

Demek ki oyunda bulunanlar firmadakiler için kulağa daha hoş gelmiş ve bunları gözden çıkarmışlar. Oyunun şimdiki haliyle bile fazlasıyla bu seslerden bulunuyor :)

Bilinmeyen Bey

Açmayı Düşündüğüm Konulardandı. Araştırmam Sonuçunda Bunların, Oyunda öldüğümüz zaman "Loading" Screen'in arkasından çalacak birkaç müzikmiş. Anlatım İçin Sağolun :) :helal:

Gladiator

Paylaşım için teşekkürler.