GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sunucu açmak

Başlatan Emirinho, 22 Mart 2021, 22:21:12

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Emirinho

Öncelikle herkese selamlar. Dostlarım ile takılmak için bedava, öylesine bir roleplay sunucusu açmak istiyorum 10-15 kişilik olsa da olur. Ancak nasıl açacağımı tam olarak hala öğrenemedim. Bunu düzgünce anlatabilecek var mı, teşekkürler.

Discord : Emirinho#2763
Son düzenlenme: 23 Mart 2021, 14:46:59 Shade

Belkide Gameover

Başkalarının girmesi için: Port açman gerek Youtube de port açmayla ilgili videolar bulunmakta, Hamachi programı ile de arkadaşlarınla girebilirsin, Ya da VDS Almalısın herhangi bir bilişim firmasından Ddostech'i öneririm, iyi forumlar.

bloodsucker

Emirinho

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 22 Mart 2021, 22:37:41
Başkalarının girmesi için: Port açman gerek Youtube de port açmayla ilgili videolar bulunmakta, Hamachi programı ile de arkadaşlarınla girebilirsin, Ya da VDS Almalısın herhangi bir bilişim firmasından Ddostech'i öneririm, iyi forumlar.

https://s7.dosya.tc/server16/rcznu2/Eightborn_SAMP_Server_Files.rar.html
Mod Galerisinden hazır bir sunucu buldum ancak şifre istiyor şifreyi nasıl kaldırabilirim?

#HvN

Alıntı yapılan: Emirinho - 22 Mart 2021, 23:14:05

Mod Galerisinden hazır bir sunucu buldum ancak şifre istiyor şifreyi nasıl kaldırabilirim?
Sunucu'ya giriş yaparken password istiyorsa server.cfg'den password'den ayarla oyun içi yetki şifresini soruyorsan SQl'den yetkili bölümünden kendine ayarla.
Son düzenlenme: 23 Mart 2021, 14:46:19 Shade

Emirinho

Alıntı yapılan: #HvN - 23 Mart 2021, 00:56:28
Alıntı yapılan: Emirinho - 22 Mart 2021, 23:14:05

Sunucu'ya giriş yaparken password istiyorsa server.cfg'den password'den ayarla oyun içi yetki şifresini soruyorsan SQl'den yetkili bölümünden kendine ayarla
Yarın deneyip geri dönüş yapacağım, teşekkürler.
Son düzenlenme: 23 Mart 2021, 14:46:41 Shade

sharax

Öncelikle MySql bağlamalısın, daha sonra ise port açman gerekmekte, bunları yapıp açabilirsin.

Rexiun

Ucuz bir VDS Al veya Hamachiden takılın :)

Mellifluous

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Açılan taleplerin son iletisi 20 gün geçmesi durumunda; konu kilitlenip, kilitli konular bölümüne taşınacaktır. Sorunu çözülen konularınızı kilitleyip, moderatörlere bildiriniz.

Kilit.