GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
28 Kasım 2024, 13:39:36

[GTA III] BETA'Da Olan Arabalar? [BETA]

Başlatan Bilinmeyen Bey, 13 Ocak 2021, 17:14:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bildiğiniz Gibi GTA 3 Hakkında Ne Çok , Nede Az bilenen bir BETA Geçmişi var. Ama Yine Rockstar Sağolsun , yine bir BETA Olayı bulduk.

GTAForums'da bir arkadaşımız , Rockstar'ın Sitesini Geziyormuş. Ve GTA 3'de olmayan arabaları bulmuş. Sayfanın İsmini Değiştirince Önceki Sayfada Olmayan Daha başka arabalar bulmuş.

Şimdi Bu olaya yakından bakalım:

Bildiğiniz ya da bilmiyorsanız: Rockstar'ın GTA 3 Hakkında bir Website'si var. Pazarlama için. Bu Sitede Haritada bulunmakta. Bu Harita özeliğinden , Portland ve ardından Capital Auto's Website'sine yönlendirelebiliyorsunuz! Sonradan O Olay Oluyor

Ve Dediğim gibi Bu Arkadaşımız Farklı Kombinasyonlar deneyerek buluyor. GTA 2'den Araba İsimleri , GTA 3'den Araba İsimleri deniyor. Ve bunları buluyor.

Sizde Denemek İstiyorsanız bunu yapın: www.rockstargames.com/grandtheftauto3/flash/capitalAutos/large/ (Buraya Herhangi bir isim).jpg

Ama Sakın GTA 3 Veya GTA 2 Arabalarını Denemeyin. Çünkü Onlar Zaten Denendi. Kim Bilir? Belki Kimsenin Görmediği Araba Bulursunuz. Herşeyi Deneyin. Örneğin: Space Yazınca Başka bir araba çıkıyor.

Bu İleti Vadim M'in Videosundan Yola Çıkıldı ve Paylaşıldı:

Impeccable

Paylaşım için teşekkürler.

nikobernoo

Beta'daki polis araçlarının renklerinin mavi ve beyaz olup ancak 11 Eylül saldırılarından sonra oyunda polise saygı için siyah beyaz ayarlanılmış. Beta sonuçta oyunun gelişimde olduğu için bu değişiklikler normal.

Please (g)old days, come back.

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Provazano - 13 Mart 2021, 11:47:22
Beta'daki polis araçlarının renklerinin mavi ve beyaz olup ancak 11 Eylül saldırılarından sonra oyunda polise saygı için siyah beyaz ayarlanılmış. Beta sonuçta oyunun gelişimde olduğu için bu değişiklikler normal.

Evet, keşke 11 Eylül oyuna zarar vermeseydi. 11 Eylül hem Amerika'ya, hemde GTA III'e zarar verdi.

FPS Modu, Kaldırılmış Araçlar ve daha birçok şey 11 Eylül yüzünden..

Alıntı yapılan: Impeccable - 13 Mart 2021, 02:14:50
Paylaşım için teşekkürler.

Rica Ederim, okudun için ben teşekkür ederim..

Gladiator

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: Gladiator - 01 Ekim 2021, 10:39:04
Konu için teşekkürler.:helal:

Birşey değil, kaynaktan yararlandım. Kaynak olmadan yapamazdım :)